mA4ciek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 2 piwa, oj nie denerwuj mnie synu policjanta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ...Zgubiłem sweter, nie wiem jak ale zgubiłem ;( :polew: .... a co do zguby, to juz wystawiona na aukcji http://pruszkow.olx.pl/rozowy-sweter-z-golfem-rozmiar-36-iid-48476655 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ...Zgubiłem sweter, nie wiem jak ale zgubiłem ;( :polew: Pewnikiem wleczone było.... za sweter i się oddzielił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 zapodałem kilka zdjęc http://www.a4-klub.pl/smf/podkarpackie/galeria_spotow_rzeszowskichfotki_i_filmiki-t26946.0.html;msg1309782 sorka za kiepską jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ...Zgubiłem sweter, nie wiem jak ale zgubiłem ;( :polew: Przypomnij sobie gdzie się rozbierałes jeszcze po wyjściu ode mnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jak tam glowki.. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ...Zgubiłem sweter, nie wiem jak ale zgubiłem ;( :polew: Przypomnij sobie gdzie się rozbierałes jeszcze po wyjściu ode mnie :gwizdanie: Na przystanku? I potem do łóżka (znaczy się na ławeczkę)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sławek wiem, że Ty go masz, spodobał Ci się i pewnie będziesz w nim chodził. Kupiłem go w H&M za 129zł, no 120 bo była plama i dostałem zniżkę A Wy dwaj to się ode mnie od......cie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 A Wy dwaj to się ode mnie od......cie !! Maciek wkurwiony bo alkohol wyparował i na głodzie jest :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 mA4ciek , a swoją drogą -co Ty zrobiłeś po imprezce Maćkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 po zdjeciach widze ze sie spocisz noworoczny udal szkoda ze ja sie spoznilam i przyjechalam na ostatnie 5 minut spota... ALE BYŁAM! to sie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jak tam glowki.. :polew: Siema zielony Dawno Cię tu u nas nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 karwa ksiadz chodzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 u mnie w sobote do godz 21.00 a mój blok ostatni :gwizdanie: Pojebało ich juz całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Chyba nie otworze hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Na wynajmnie w Kraku jestes? Jak tak to bym nie otwierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dlatego wlasnie nie otworze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si?a Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jak zadzwoni to cichym głosem powiedz: " Nikogo nie ma w domu" . Powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 GMja jemu nic, on sam się pokarał Sławek oddawaj sweter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Sławek oddawaj sweter Nie mam Ty sobie lepiej przypomnij gdzie byłeś jeszcze i gdzie sie rozbierałes [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 22:50_________________________________________________Jerzyk jak tam ksiadz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi