wrclaguna Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 wrc teraz już wiesz że na 19" się nie wjeżdża na krawężniki tylko sie obtarlem Panowie chciałem zapytać którędy jedziecie na Bukowine może by tak styknąć w jakimś miescie po drodze ja będe kierował się na Mszane Dolną i na Rabkę-Zdrój jak wpisuje w nawi np rzeszów to tona prowadzi też przez Rabkę wię może byśmy się stykneli oczywiscie... jeszcze GM niech sie odezwie i sie umowimy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 może by do nas tosik dołączył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 ktos z Kieleckiem i Lubelskiego moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 z Ostrowca Świętokrzyskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 ja się dostosuję ( nawet przez Szczecin ) , z tym że ja chce być w Bukowinie ok 11-ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 chcesz zajac dobre miejsce na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 a po co tak wcześnie ja planowałem wyjechać koło 12 ale zobacze jeszcze co i jak żeby w robocie miał kto mnie zastąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 wrc, a Ty o której planujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 szczerze jeszcze nie wiem myslalem kolo 11 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 szczerze jeszcze nie wiem myslalem kolo 11 h ale żeby być tam na miejscu czy o tej do piero wyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Z tego co mi wiadomo to ok godz 15-16 będą już dostępne pokoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubers Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 troszke sie wetne w temat poki jeszcze nie pojechali wszyscy na zlot polecilby ktos dobry serwis klimatyzacji - nabijanie, odgrzybianie i takie tam pozdrawiam i szerokosci w drodze na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 troszke sie wetne w temat poki jeszcze nie pojechali wszyscy na zlot polecilby ktos dobry serwis klimatyzacji - nabijanie, odgrzybianie i takie tam pozdrawiam i szerokosci w drodze na zlot http://www.zumi.pl/1325262,ZHU_Elcar,Rzeszow,firma.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 troszke sie wetne w temat poki jeszcze nie pojechali wszyscy na zlot polecilby ktos dobry serwis klimatyzacji - nabijanie, odgrzybianie i takie tam pozdrawiam i szerokosci w drodze na zlot Sprawdzony przeze mnie i kilku znajomych: Edward Dec Adres: Reymonta 15, 35-210 RzeszówTelefon: (17) 853-21-97 Oprocz standardowej obslugi (odgrzybienie, uzupelnienie, spr. szczelnosci) Potrafia tez naprawic aluminiowe przewody czy sprezarke (co sam robilem u nich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubers Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 dzieki bardzo jak juz tak pytam o serwisy to chetnie bym sie jescze dowiedzial gdzie pojechac przyciemnic szyby - folia trzeba cos w koncu zrobic z autkiem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 gdzie tanio a dobrze sprawdza mi co w moim autku sie dzieje z zawieszeniem? bo strasznie stuka, strasznie puka ehh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 jak juz tak pytam o serwisy to chetnie bym sie jescze dowiedzial gdzie pojechac przyciemnic szyby - folia U mnie na wiosce gość robi dobrze i tanio Tylko z Łańcuta miałbyś około 20km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubers Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 U mnie na wiosce gość robi dobrze i tanio Tylko z Łańcuta miałbyś około 20km. jak faktycznie warto to chetnie sie przejade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jeśli Dibo pisze o młodym K. to też bym polecił za tą cenę co robi chociaż zdarzają mu się niedoróbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 gdzie tanio a dobrze sprawdza mi co w moim autku sie dzieje z zawieszeniem? bo strasznie stuka, strasznie puka ehh.. Na Watkemie na Armii Krajowej robią dobrze ale czy tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi