Dibo Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Może następny spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 na pewno cos pomyslimy nad wypadem na jaka wode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Damian i Grzesiek wasze furki to prawie równo nisko siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 mialam fotki wyslac mialam.. wybaczcie, jak pojechalam na dzialke zaczeło troche LAĆ! i nie bardzo bylo jak fajne foty zrobic no wiecie, ale i bez zdjec mozna jechac :> a ze fotki to musza byc to ja tu wyczuwam strach ze was chce w pole wywiesc a nie na fajna dzialke z kibelkiem prysznicem, 3 łożkami, mini kuchnią (JEST KUCHENKA na 4 palniki xD) Telewizorem (ANTENA JEST NAWET! :>) z Lodówką i fajnym, miłym, relaksującym widokiem na las i krzyż milenijny który znajduje sie niedaleko w nocy sie swieci na niebiesko ale jest trocszeczke daleko i az tak dobrze go nie widac ale WIDAĆ! no i co jeszcze.... ?? za***isty KONCER ROPUSZO-ŻABI nad stawem (wlasno ręcznie, tzn własną koparką kopany) codziennie o 20:01 :gwizdanie: - zapraszamy! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Damian i Grzesiek wasze furki to prawie równo nisko siedzą Patrząc na powyższe Tygrysiczka weź poprawkę na to czy niektórzy tam dojadą nie zostawiając paru elementów po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Damian i Grzesiek wasze furki to prawie równo nisko siedzą Patrząc na powyższe Tygrysiczka weź poprawkę na to czy niektórzy tam dojadą nie zostawiając paru elementów po drodze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 hmm, w sumie to racja, ale ja juz o tym wspominalam kilka razy że nie każde autko tam dojedzie, ale w sumie nawet te nizsze dałyby radę, spore dziury są na niedużym odcinku ale nawet że da sie je slalomem poomijać ja ogólnie proponowałabym nie jechać, każdy swoim autem, tylko sie pozabierać bo tam parkingu jako tako nie ma dużego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Dzisiaj wrzucilem na przód 320mm. lekko nie było ale pokonałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Dzisiaj wrzucilem na przód 320mm. lekko nie było ale pokonałem poka poka foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 E na razie nie fociłem bo malunki do poprawy po tych montażach. w ogóle się zastanawiam nad tym całym malowaniem. Jak się poprawię to się pochawale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 witam ktoś jeszcze czeka na roberta?? :przebiegly:[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 13:37_________________________________________________http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100516/REGION00/112643258 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 pogoda jest fatalna i warunki tez na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Dzisiaj wrzucilem na przód 320mm. lekko nie było ale pokonałem A ja kilka dni temu uporałem się z oponami na tył 245/40/18 Musiałem włozyc dystans 20 mm i weszło Tylko jak mi ktos siądzie z tyłu to obciera delikatnie na hopkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 http://www.podkarpacka.policja.gov.pl/serwis-informacyjny/art9932,tragiczny-wypadek-w-kraczkowej-ruch-wahadlowy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Prosta droga, cztery pasy i co chwila tam takie wypadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 no teraz może być ciężej, bo dopiero co otworzyli[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 18:35_________________________________________________kubicę oglądaliście?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 bo co mozna robic w taka pogode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 hehehe, czytałem jego wypowiedź po wyściu, mówił, że chciał łyknąć Webbera, wcisnął gaz za głęboko i koła się ślizgnęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 hehehe, czytałem jego wypowiedź po wyściu, mówił, że chciał łyknąć Webbera, wcisnął gaz za głęboko i koła się ślizgnęły dokladnie, zaraz po tym wyprzedzil go Vettel i niewiele brakowalo zeby jeszcze Massa (wszystko przez "drift"), ale na szczescie nie dal sie Massie i utrzymal do konca 3 lokate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi