wrclaguna Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ale samice.... dawaj foty jak cos ciekawego
r4fcio Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 GM 1oo lat ;d niechwalac sie tez mam dzis urodzinki ;p hehe ;d Panowie moze ktos pomoze co to moze byc ?? Ehhh :/ Szczegolnie po 38 sekundzie ... dopiero wtedy praktycznie slychac ...
grzes1150 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 GM 1oo lat ;d niechwalac sie tez mam dzis urodzinki ;p hehe ;d Panowie moze ktos pomoze co to moze byc ?? Ehhh :/ Szczegolnie po 38 sekundzie ... dopiero wtedy praktycznie slychac ... Obrtawiam sprzęgło alternatora :gwizdanie:
r4fcio Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 GM 1oo lat ;d niechwalac sie tez mam dzis urodzinki ;p hehe ;d Panowie moze ktos pomoze co to moze byc ?? Ehhh :/ Szczegolnie po 38 sekundzie ... dopiero wtedy praktycznie slychac ... Obrtawiam sprzęgło alternatora :gwizdanie: Z tego co wlasnie czytalem na forum o tych sprzegielkach alternatora to calkiem mozliwe - identycznie jest umnie jak u ludzi co to mieli ... takze bede musial sie wybrac do Panow z Łąki ..... Czy jadac donich umawiac sie mozna przez tel czy lepiej pojechac, pogadac i sie umowic ?? Jezdzic z takim problemm moge normalnie i bedize ok ?? ;d Oprocz tego mam do roboty szyby z przodu. TEz unich to zalatwic za 1 razem ?
grzes1150 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 GM 1oo lat ;d niechwalac sie tez mam dzis urodzinki ;p hehe ;d Panowie moze ktos pomoze co to moze byc ?? Ehhh :/ Szczegolnie po 38 sekundzie ... dopiero wtedy praktycznie slychac ... Obstawiam sprzęgło alternatora :gwizdanie: Z tego co wlasnie czytalem na forum o tych sprzegielkach alternatora to calkiem mozliwe - identycznie jest umnie jak u ludzi co to mieli ... takze bede musial sie wybrac do Panow z Łąki ..... Czy jadac donich umawiac sie mozna przez tel czy lepiej pojechac, pogadac i sie umowic ?? Jezdzic z takim problemm moge normalnie i bedize ok ?? ;d Oprocz tego mam do roboty szyby z przodu. TEz unich to zalatwic za 1 razem ? Możesz jeszcze na próbę zdjąć pasek alternatora i pokręcić ręką rolki. Co do Łąki to dzwonić najlepiej.
Plugibugi Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 GM 1oo lat ;d niechwalac sie tez mam dzis urodzinki ;p hehe ;d Panowie moze ktos pomoze co to moze byc ?? Ehhh :/ Szczegolnie po 38 sekundzie ... dopiero wtedy praktycznie slychac ... Obrtawiam sprzęgło alternatora :gwizdanie: Z tego co wlasnie czytalem na forum o tych sprzegielkach alternatora to calkiem mozliwe - identycznie jest umnie jak u ludzi co to mieli ... takze bede musial sie wybrac do Panow z Łąki ..... Czy jadac donich umawiac sie mozna przez tel czy lepiej pojechac, pogadac i sie umowic ?? Jezdzic z takim problemm moge normalnie i bedize ok ?? ;d Oprocz tego mam do roboty szyby z przodu. TEz unich to zalatwic za 1 razem ? hej kolego przesyłam ci krótki film i problem jaki możesz mieć ale nie wiem bo to u ciebie słabo słychać na filmie twoim http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17053.0;highlight ja wymieniałem sprzęgiełko alternatora ale to trzeszczało. A co do dźwięku jest na filmie to porównaj sobie , mamy takie same silniki ale jeśli masz ten problem co na tym filmie to nie ty jeden to masz różne metody próbowali , ja obecnie nie mam tego. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17053.0;highlight [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 19:12_________________________________________________ :drunk:STO LAT STO LAT GM Marcin :drunk:
r4fcio Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 nie, kolego tu co Ty dales to przy spadku jak gaz sie puszcza a umnie poprostu na wolnych obrotach ... na filmiku slychac od ok 38 sekundy to wlasnie na tym moim ... z tego co czytalem to mozliwe ze to bedzie to sprzegielko alternatora ale to juz pewnie sprawdza Panowie w łące
miro_x Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 postaw kogoś przy kluczyku niech zgasi a ty patrz czy sprzęgiełko się pokręci chwilę po zatrzymaniu silnika jak się nie kręci to kaput. Oczywiście może się też tłuc bez zatarcia ale u mnie było jak u Ciebie i po wymianie cisza więc też obstawiam sprzęgiełko. Jak dłużej pojeździsz to dostanie troche po d*pie napinacz wielorowkowego i mimo że jest tańszy w naszym roczniku to szkoda i tych 100 zł.[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 19:44_________________________________________________aha a co masz z szybami nie tak? Czyżby rozleciał Ci się mechanizm podnoszenia ?
r4fcio Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 w 1 jakby linka strasznie sie naprezala i rekami pomagajac idzie do gory ale normalnie staje w polowie ... a druga to sam neiwiem , silnik chodzi ... a co poszlo to niewiem bo kupilem juz z niesprawna ta wlasnie szyba no a ja juz jezdze tak chwile i moze juz dostal napinacz ten co piszesz ;d no nic ... jakos powoli trzeba doprowadzic do stanu uzywalnosci auto ;d PS. i jakby ktos mial ramie tylniej wycieraczki do B6 avanta to kupie ;p bo mi ktos urwal ;/
miro_x Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Pościągaj boczki i zobacz czy się plastiki nie poprzecierały a co za tym idzie linka się poplątała. Zagadaj z użytkownikiem OSA ja u niego naprawiałem mechanizm podnoszenia jak mi plastik strzelił i w piz... się wszystko poplątało. Co do napinacza jak podczas pracy silnika nie skacze jak wściekły to pewnie jeszcze będzie żył. Ja z zatartym sprzęgiełkiem jeździłem prawie tydzień i nic wielkiego się nie stało. A szwagier w passacie na starym typie napinacza (ze sprężyną) wracał z Lublina i urwało mu pasek.
Si?a Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Ktoś potrzebuje? http://img829.imageshack.us/i/imag0012r.jpg/ http://img684.imageshack.us/i/imag0013l.jpg/ http://img405.imageshack.us/i/imag0014qk.jpg/ http://img219.imageshack.us/i/imag0015z.jpg/ Numer: 3B0853666L
slaweq Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 Ja potrzebuje, ale do B5 po lifcie.
Gość Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 http://moto.onet.pl/190734,7636663,1,zdjecie.html?node=27
bracus Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 no wreszcie jakiś zawodnik do ścigania bo Kowal ostatnio SLR'em dał ciała
mech15 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 ola znowu nawiedzam Rzeszów 13-16 X :> ostatnio zwiedzałeś Rocha, teraz poproś żeby ci znajomi pokazali Magdalenkę
mech15 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Gutenmorgen mech15 :tongue4: :tongue4: jestem wkur***ny od niedzieli, kiedy to nakrętka odpadła kubicy :thumbdown:
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 ma pecha Kubica , a jak tam cieplo bo u nas z lekka mrozek w nocy przychodzi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi