wrclaguna Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No i mamy zime ... w poniedzilek intensywne opady mysle ze juz wszyscy zmienili kalosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No i mamy zime ... w poniedzilek intensywne opady mysle ze juz wszyscy zmienili kalosze Fotka z tamtego roku Dziś już można potestować :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 z tego z lutego 10 ' sie pewnie sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 u mnie dalej letnie a wieczorem lece do krarkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITT33 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ja już potestowałem... mooooore mooooore snoooooooooowwww Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No i mamy zime ... w poniedzilek intensywne opady mysle ze juz wszyscy zmienili kalosze się wystraszyłem tym zdjęciem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No i mamy zime ... w poniedzilek intensywne opady mysle ze juz wszyscy zmienili kalosze się wystraszyłem tym zdjęciem :polew: mech15 u ciebie sa stokrotki czy snieg :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 kutwa, dziś się zdziwiłem bo nawet jebło śniegiem nad ranem ale już nie ma śladu, a nie zrobiłem żadnej fotki ok 10:00 -0,5*C, teraz 1,5*C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ....czyli jak u nas stokrotki i na nich snieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 mój znajomy dziś rano wyjeżdżał do Polski na letnich gumach :thumbdown: a w niemcowini ponoć zdrowo dosypało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal90 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Panowie mam pytanie. Czy mozna dokupic plastikowy zaczep od ramienia wycieraczki do zaczepiania piora?? Czy musze kupowac cale ramie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Panowie mam pytanie. Czy mozna dokupic plastikowy zaczep od ramienia wycieraczki do zaczepiania piora?? Czy musze kupowac cale ramie?? Widziałem same zaczepy na allegro. Lewy się różni od prawego- chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Texi89 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 noi jednak muszę kupić nowe oponki zimowe te z poprzedniego sezonu nie nadają się nawet na ten dzisiejszy śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Takie coś?: http://moto.allegro.pl/mocowanie-wycieraczki-audi-a4-2001-b6-klips-i1339899398.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal90 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 tak o to mi chodzilo klips+ mocowanie dzieki wielkie za pomoc juz zamowione :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja śmigam na letnich i czekam do końca bo może jeszcze śnieg stopnieje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dzisiaj wrzuciłem na służbowy i a4 zimę i mocno się zdziwiłem jak zdjąłem to koło którym uderzyłem. Od wewnątrz była śliczna 4 cm gula więc bez kupna nowych 18" się nie obejdzie. Mam nadzieje że felga prosta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 no to nie ciekawie ja ostatnio kupowałem 2 nowe 650pln sztuka dobrej opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 no ja mam Kumho. Kupowałem za groszę bo wyprzedawali rocznik po 312 zł sztuka. Teraz to te same po około 500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 A ja drugi rok z rzędu wyczułem zimę Wczoraj skończyłem montaż zimowego setupu, a dzisiaj śnieg. Rok temu było tak samo. Dzień przed spadnięciem śniegu założyłem zimówki i podniosłem na gwincie. Jak co roku i tym razem przy kręceniu gwintu posypało się trochę h@#%. Ale już jest plan na przeróbkę żeby nie zapiekało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi