bazam Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ja wymienialem kilka dni temu jedna swieczke ale dalej cos go zamuli przy rozruchu ;/ pasuje je jeszcze raz sprawdzic Nie lepiej wymienić komplet dla świętego spokoju? Beru 26zł/szt u kolegi TOM77 Niunia złapała rano na DYG (-14) Wymiana świeczek pomogła. Zakupiłem BOSCHa po 32zł. Nie miałem czasu czekać na przesyłkę od TOM77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley22 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Bosch też dobre świece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal90 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 chyba pasuje wymienic pozostale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 do upalania to bym pojezdzil :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maccwac Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam. Koledzy podpowiedzcie gdzie w rzeszowie jest sklep, z dużym wyborem akumulatorów. Czas wymienić bo słabo juz o poranku kreci. http://www.akumix.ipr.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zakupione oslony 5 lat gwarancji nawet jak polamie to wymienija na nowe dzwonilem , pytalem http://allegro.pl/oslona-silnika-skrzyni-audi-a4-01-08-spinki-i1331949311.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 no ciekaw jestem ale przy twoim zawieszeniu pewnie niedługo będziemy czekali na test wytrzymałości i gwaracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 to bedzie trzeci zestaw :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley22 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zakupione oslony 5 lat gwarancji nawet jak polamie to wymienija na nowe dzwonilem , pytalem http://allegro.pl/oslona-silnika-skrzyni-audi-a4-01-08-spinki-i1331949311.html Do mnie właśnie dotarła przesyłka z osłoną. :naughty: Wygląda ok zobaczymy jak się będzie sprawować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zakupione oslony 5 lat gwarancji nawet jak polamie to wymienija na nowe dzwonilem , pytalem http://allegro.pl/oslona-silnika-skrzyni-audi-a4-01-08-spinki-i1331949311.html Zostaw na noc na mrozie i wtedy ją tak zegnij Idę odśnieżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mówią nam kierowcy w firmie że Rzeszów potężnie zakorkowany i nie wpuszczają tirów do miasta. Ciekawe jakie korki na wlotach do miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 jest ............. ja pitole wszystko stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Właśnie wróciłem z łańcuta jest masakra wszystko stoi korki żeby wjechać w miasto po 7km. Tiry pod górkami stoją i blokują ruch Na fotce może tego nie widać ale jest około 30cm śniegu, to jest droga krajowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 http://www.racingforum.pl/index.php?s=1a28ecd7ddf5c62aa530a74a9bfe6eaa&showtopic=82719 no i filmik do tego w którym to miejscu tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 koszmar ciekawe czy na Spota tez bedzie sypac sniegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 może ktoś kto ma quattro pokaże na spocie co potrafi taki napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Za co- tak naprawde lubimy Rosjan :gwizdanie: http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news-za-co-tak-naprawde-kochamy-rosjes,nId,307139 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 dziś w Resie od 11 do 13 była masarka... nadal jest ale juz lepiej.... ja jechałem z pod tesco na baranówkę.... ale koło reala...i czas wyszedł 1,5 godziny , tiry się zagrzebały na tej górce leciutkiej przed skrętem na przemysłową .... a nawet potem jak się udało jakoś przebić .... to ludzie tez widze na letnich suną po 10km.h a niektórzy po 20-30 ale trzymają odstępy po 20- 50cm...a potem się dziwić ze korek masakryczny..... za chwilę jadę do Jasła .... może dojadę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi