slimaczek89rz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 no forum a4............... było ogłoszenie że sprzeda springi -35 przod tył ori audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 jaki użytkownik?[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 17:20_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168478.0 ??[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 17:21_________________________________________________no to dzisiaj pisał w tym wątku, do ciebie nie odpisuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 nie ten. od niego też miałem brac ale zrezygnowałem. dodzwoniłem się i podał mi numer przesyłki, mówi że wysłał.... poczekamy, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 zaraz napisze do ktoregos zielonego i wyjasnimy sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172319.0;highlight=spr%EA%BFyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 dodzwoniłem się i podał mi numer przesyłki, mówi że wysłał.... poczekamy, zobaczymy to napisz jak się wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172319.0;highlight=spr%EA%BFyny no to wreszcie ci wyslal czy nie jak masz nr przesylki to mozesz sprawdzic gdzie teraz jest nie wiem czy to teraz dziala http://sledzenie.poczta-polska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 twierdzi że wysłał. dodzwoniłem się, podał mi numer przesyłki ale wyskakuje że brak przesłyki o podanym identyfikatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Pewnie z pocztą coś nie teges . Ja w ubiegły piątek kupiłem książkę i do tej pory nie dostałem paczki, a sprzedawca twierdzi że wysłał tydzień temu..[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 17:47_________________________________________________a to całe śledzenie przesyłki przez poczte to pic na wode - nie działa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 a to całe śledzenie przesyłki przez poczte to pic na wode - nie działa ... :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si?a Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Również ostatnio dłużej czekałem na paczkę niż zwykle. Możliwe, że opóźnienia są spowodowane złymi warunkami atmosferycznymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 miazga :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITT33 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Dlaczego admini i moderatorzy nie chcą wyłączyć kompa? Bo gdy wyłączą to są nikim. Idzie administrator forum do piekła. - Boże za co? Przecież ja nie gwałciłem nie kradłem i nie mordowałem! - Ale banowałeś! Dlaczego aż tylu moderatorów jest potrzebnych nawet na małych forach? Bo moderator rozumie tylko 10% tekstu który czyta. Rozmawia administrator z moderatorem. - ej słyszałeś, ludzie dobrze o nas mówią. - ale kto dokładnie? - jak to kto? Ty o mnie a ja o tobie Idzie jasiu do bacy i mówi powiedzcie: chsząszcz brzmi w trzcinie a baca na to: chrobok burcy w trowie Przychodzi student do spowiedzi, klęka i mówi: -Ojcze zgrzeszyłem Na to ksiądz: -Pijesz? Student: -A masz? K: - Panie, a dobry to odkurzacz? S: - Tak, bardzo bobry. K: - A mocno ciągnie? S: - Panie, aż łzy lecą... [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 05:05_________________________________________________ miazga :polew: Dość stare to jest ;-) a Monika Richardson jest z Boguchwały, jeździła ze mną parę lat temu do Rzeszowa busem MPK hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 a Monika Richardson jest z Boguchwały, jeździła ze mną parę lat temu do Rzeszowa busem MPK hehehe buhahaha :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 a ja bawilem sie w piaskownicy z Justyna Steczkowska :gwizdanie: na Baranowce w bloku miedzy 24 a 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 ciekaw jestem jak by to wygladało na b6 http://moto.allegro.pl/unikat-felgi-bbs-challenge-19-5x112-opony-audi-vw-i1353964459.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 ciekaw jestem jak by to wygladało na b6 http://moto.allegro.pl/unikat-felgi-bbs-challenge-19-5x112-opony-audi-vw-i1353964459.html a jaki masz kolor fury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 ciekaw jestem jak by to wygladało na b6 http://moto.allegro.pl/unikat-felgi-bbs-challenge-19-5x112-opony-audi-vw-i1353964459.html kolega wuju takie mial moze i to jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Przyjechał Ślązak do Warszawy i po drodze wszedł do sklepu monopolowego, a tam blondi za ladą: - Dzień dobry - mówi Ślązak. - Dzień dobry. - Poproszę flaszkę. - A co to jest, flaszka? - Ma pani racje, niech będą dwie. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi