grzes1150 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 grzes1150 szkoda ze nie byles poogladalbys prawdziwy carbo-laminat mówisz o tym niebieskim sedanie w multitroniku ze spinkami alaWRC na masce ???
mech15 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 hej - multitronic?? miał napis quattro
wrclaguna Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jak dla mnie trosze zmeczone to auto jest w srodku i na zewnatrz Deska byla obszyta dosc dziwnie skora
wrclaguna Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No i byla slynna niebieska S6 na bialych felach
mech15 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Fotka na dziś... trochę starsza fotka pojechało by się w jakieś Bieszczady :gwizdanie:
Texi89 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A jaki to tuner byl na klapie i masce o ile mnie pamięc nie myli to AGT - Andrzej Garczyński Tuning
mech15 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 toto niebieskie to czyje ? :gwizdanie: A jaki to tuner byl na klapie i masce o ile mnie pamięc nie myli to AGT - Andrzej Garczyński Tuning dokładnie
leon_stalowawola Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 panowie chyba o tym rozmawiamy mi się wydaje że fotka mi wyszła
miro_x Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a ja jechałem po 17 to już nikogo nie było
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wtedy zaczal padac deszcz i wszyscy sIe rozjechali
bracus Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 nie wiem co was tak smieszy w tej zywicy ? kiedyś nie obklejali wszystkiego folią 3M co do fury zwykłe 2.0T + chip to jakieś 260 - 270KM bez łaski tak że nie wiem skąd te "utyskiwania" ze chciał by zobaczyć jeden z drugim to i tamto :-) a w szczególności wykres a mnie się fura podoba - po prostu amerykanin z troche już zmęczonym tuningiem - bierzcie pod uwagę ze jakość materiałów w wersji US odbiega trochę od tych z EU i tyle
leon_stalowawola Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 nie wiem co was tak smieszy w tej zywicy ? kiedyś nie obklejali wszystkiego folią 3M co do fury zwykłe 2.0T + chip to jakieś 260 - 270KM bez łaski tak że nie wiem skąd te "utyskiwania" ze chciał by zobaczyć jeden z drugim to i tamto :-) a w szczególności wykres a mnie się fura podoba - po prostu amerykanin z troche już zmęczonym tuningiem - bierzcie pod uwagę ze jakość materiałów w wersji US odbiega trochę od tych z EU i tyle ale mi też się podoba i jestem mile zaskoczony 270 koników coś innego od wszystkich ;-) szacunkiem płacę za tą b7
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mi sie nie widzi ten slabo spasowany laminat z odchodzacym lakierem
bracus Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mi sie nie widzi ten slabo spasowany laminat z odchodzacym lakierem Grzesiek bo za blisko stoisz Jak byś spotkał na drodze to byś tego nie zauważył Mnie się też nie podoba parę rzeczy ( a najbardziej odpadająca skóra z plastikowej deski rozdzielczej - już mówiłem żeby sobie chłopak wyflockował) ale ogólnie fajnie wygląda
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Z daleka tez zauwazylem ze to nie ori zderzak jest bo takich nie bylo nawet bez halogenow jedynie DTM Juz nie wspominam o srodku auta i tej skorze na desce ( nie wiadomo co sie tam kryje ) i o odpadajacej szpachli z nadkoli tylnych Zeby doprowadzic to do ladu trzeba troszke kasy i czasu poswiecic . Moze auto wyglada fajnie ale laminat zawsze mi przypomina Calibre itp. Pierwsze wyj****al bym te zderzaki , progi i kupil ori wtedy to bedzie wygladac
Plugibugi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ja też zajechałem ok 16:48 i mijałem sie z wrclaguna,mech15,itp. a co autka z usa to było na spocie 2 tyg temu o ile mnie pamięć nie zawodzi hi jest jakie jest co zrobić z bracus oglądaliśmy dokłanie autko i pilot24 niom ma swoje nie doróbki ale to usa ;(
Rekomendowane odpowiedzi