ykk Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Teraz tylko czekac, az sie ociepli.. To wtedy bedzie juz calkiem przyjemnie na spotach..
elkrecik Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jak na taki mroz to i tak duzo nas bylo... :>
Iverson Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 No fajnie było tylko ,że zimniutko strasznie,miło było Was wszystkich poznać. Zdjecia mam katastrofa-wybrałem najlepsze.
Szuder Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 i po spociku... fajne fotki... dzieki wszystkim za przybycie... 13 sztuk, to niezły wynik... a co będzie, na wiosne, jak bedzie ciepło i widno... :mysli: dzięki i do zobaczenia
slaweq Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 i po spociku... fajne fotki... Szuder a Ty to dopiero teraz zakończyłeś spota Ps.Pozdro dla całej ekipy Rzeszowskiej z Zakopanego
Hauzer Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Szuder z pasterki prosto na spota przyjechał a w sylwestra wróci z niego, ciekawe kiedy sylwester mu się skończy slaweq udanego sylwestra w zakopcu :th:
ykk Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 slaweq w Zakopanem i juz musial sie do neta dostac.. Korzystaj z wyjazdu..
dsz33 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Super spocik taka świąteczna atmosferka Niedawno dołaczyłem do klubu i miałem wpaść na ten spot ale jeszcze mi sie święta przedłużyły i nie zdązyłem Ale na następny "cieplejszy" już sie pisze Fajne fotki. Pozdro dla miłośników z Rzeszowa i okolic
slaweq Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 slaweq w Zakopanem i juz musial sie do neta dostac.. Korzystaj z wyjazdu.. ykk korzystamy z górskiego powietrza ile wlezie a że Angel wzięła laptopa to grzechem by bylo nie zaglądnąć tutaj
slaweq Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 slaweq to teraz pewnie ladnie tam.. Ja jeszcze jakoś sie trzymam a Angel to tak :drunk:że pewnie dopiero rano wstanie
ykk Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 slaweq ja tak rok temu przed sylwkiem zaczalem trenowac, i efekt byl odwrotny od zamierzonego.. myslalem ze cos to da, a tylko bylem slabszy..
slaweq Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 W tym roku to Ty juz zacząłeś trening w Święta... powrót po pasterce 4.41 :polew:
miro_x Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Slaweq i Angel bawcie się tam dobrze w Zakopcu. Korzystajcie póki możecie :gwizdanie:
angela Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 slaweq to teraz pewnie ladnie tam.. Ja jeszcze jakoś sie trzymam a Angel to tak :drunk:że pewnie dopiero rano wstanie ykk w ogole go nie sluchaj.......ja prawie nic nie wypilam ....za to Slawus szykuje sie na jutrzejszy przyjazd kolegow z Wawy.... Najpierw wyprasowal spodnie w kancik.....koszule...krawacik.... a teraz cwiczy picie drinow......
angela Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Lukaszr , Ono i znajomi Lukaszar... szykuje sie piekna imprezka
Szuder Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Szuder link=topic=4168.msg263269#msg263269 date=1198845738] i po spociku... fajne fotki... Szuder a Ty to dopiero teraz zakończyłeś spota niestety dopiero miałem możliwość wejśc na forum... bo w pracy 2 dni wyjęte z życia.. koniec roku... masakra... :wallbash: ale juz po wszystkim i mam wolny czas Slaweq i Angela bawcie sie dobrze w Zakopcu... Pozdrawiam wszystkich i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku...
Iverson Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Sławeq co to za hotelik , co w nim jesteście?? za 2 tyg. ja się wybieram do Zakopca to może wezme namiary od Was. Miłej i udanej zabawy.
slaweq Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2007 Iverson mieszkamy w fajnym domku ale mamy 2,5 km do centrum Zakopanego... Jak Wy jedziecie w styczniu to bedzie juz mniej ludzi i znajdziecie cos w centrum... Dzwoniles na ten numer który Ci kiedyś podałem? Tam jest :th:
Rekomendowane odpowiedzi