leon_stalowawola Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 pnicki mam oponki leteni do sprzedania nóweczki 2011 roczek bridgidstone 205/55 r16przebieg jakies 1 tys km w klubie oddam za 1 ty zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 leon pisałeś to na trzeźwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 tak a dlaczego? poważnie oddam w klubie oponki za 1 tys zł sezon letni się skonczyl więc ;-) wiem że sztuka jest po 500 zł ale ja na 16 nie pojade ;-) zimówki mam 18 wiec na lato 16 nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Sixowi chyba nie chodzi o sam fakt towaru i ceny, tylko o to ze ciężko zrozumieć twój tekst napisany z błędami i bez interpunkcji. Tak jak na trzeźwo słuchałbyś pijaka który coś bełkocze i dopiero po kilku powtórkach rozumiesz co mniej więcej miał na myśli. Podobnie twój post trzeba czytać kilka razy żeby zajarzyć. Ale nie przejmuj się coraz mniej ludzi potrafi poprawnie napisać to co myśli. No chyba ze się mylę, co Sixu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 aaa więc taka składnia mimo wszystko Bridgestone sprzedane ,czyli ktoś zrozumiał tekst teraz została mi jeszcze taka guma michelin energy sever 205/55R16 rok 2011 przebieg 200km cena 1 tys zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Sixowi chyba nie chodzi o sam fakt towaru i ceny, tylko o to ze ciężko zrozumieć twój tekst napisany z błędami i bez interpunkcji. Tak jak na trzeźwo słuchałbyś pijaka który coś bełkocze i dopiero po kilku powtórkach rozumiesz co mniej więcej miał na myśli. Podobnie twój post trzeba czytać kilka razy żeby zajarzyć. Ale nie przejmuj się coraz mniej ludzi potrafi poprawnie napisać to co myśli. No chyba ze się mylę, co Sixu? ja zrozumiałem za pierwszym razem no może poza pnicki :-) ale pewnie miało być "a" oraz o zamiast "i" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 taki żarcik - sam byłem po browarze więc przepraszam jeśli Cię uraziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Panowie czyli Niedziela godz.16 SPOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Panowie czyli Niedziela godz.16 SPOT :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Panowie czyli Niedziela godz.16 SPOT :good: pewnie i ja w końcu się zjawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 A i jeszcze jedno: Chciałbym, żeby światła mijania zaświecały się później (gdy będzie bardziej ciemno). Czy VAG-iem w MCE kanał "9" mogę tam to zmienić. Jeżeli wiecie coś na ten temat to piszcie gdzie to można wyregulować. Adaptacje MCE, kanał 21. Grzegorz damy radę jutro na spocie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupski Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 wrclaguna czym przyjedziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Krzysiek wezme kompa i przekodujemy Pewnie bede B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 postaram się wpaśc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 postaram się wpaśc Zabezpiecz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 oj Grzesiu Grzesiu jeszcze czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiczel Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Bede A chłopaki weźcie tego laktoka proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Panowie macie namiar na firmę co okleja auta ,bo bym sobie kolor zmienił......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 no to wyjeżdżam, do zobaczenia o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi