wrclaguna Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Spot bedzie na PODPROMIU a pozniej mozemy podjechac do MH Obwodnicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 to zróbmy jutro próbę generalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 ja jestem za MH bo w Novej Ciemno i zjazd jest chyba ołędny tak mi się wydaje [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 23:08_________________________________________________co do B5 to były 3 szt he zapomniałem spieszyłem się ,,,, wybaczycie he \a seat to seat urwał się z choinki znajomych ziomków szukał w Łańcucie pewnie go znają :polew: a w Rze nikt :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No to kiedy jakiś spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No to kiedy jakiś spocik Pewnie gdzies za tydzien Wpadamy na Podpromie a pozniej na obczajke do MH :gwizdanie: ...obwodnica oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 dziś masakra była jakaś na milenium przed 19-stą... 24 miejsca wolne były... chwile szukałem miejsca ale się znalazło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 http://pej.cz/Nadchodzi-postrach-kierowcow-fotoradar-nowej-generacji-a1222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 http://pej.cz/Nadchodzi-postrach-kierowcow-fotoradar-nowej-generacji-a1222 Fajne komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuCaS_gr44 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ja sie pisze na nastepny zlocik jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 http://pej.cz/Nadchodzi-postrach-kierowcow-fotoradar-nowej-generacji-a1222 Fajne komentarze "ze szwagrem juz przebudowujemy golfa w technologii stealth" :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 może być problem ze spotami w Millenium, dzisiaj o 15.00 było 14 wolnych miejsc w całej hali :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiczel Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Ale ja to ciągle powtarzałem o MH Jak chcecie ustawić kilka audiów koło siebie to w tygodniu do godziny 16 może będzie kilka miejsc. A pewnie większość jak ja w takim czasie odpada Nie ma rady, jak nie sprawdzimy to nie będziemy wiedzieć Spotykamy się na spocie jak zawsze, przejazd obwodnicą :> do MH i pokrążyć po podziemiu i sie dowiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A ja byłem o 21:00 i było ok 300 wolnych miejsc i dużo spotów Może Niedziela tak koło 19:00 w MH ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 A ja byłem o 21:00 i było ok 300 wolnych miejsc i dużo spotów Może Niedziela tak koło 19:00 w MH ???? Godzina do ustalenia wydaje mi sie ze jest spoko i tak jak m.in. Marcin pisal jest dosc sporo wolnych miejsc . Niech zagada ze strozem i otasmuje jakis kacik dla nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek180 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam, to w końcu 13 czy 16 ? bo widzę dwie różne daty w temacie i podwieszonym poście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiczel Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 no i 13 i 16 bo 13-go o godzinie 16-stej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley22 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Orientuje się ktoś ile może kosztować w ASO oryginalny błotnik do A6 C5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Coś śmiesznego :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: http://www.pinkbike.com/video/226117/ http://www.pinkbike.com/video/226472/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley22 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 co do błotnika to dzwoniłem dziś, mogę się podzielić informacją gdyby kogoś ciekawiło 1139 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazam Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Panowie żony TDi w Toledo niedomaga. Od czasu do czasu brak mocy. Podejrzewam przepływkę. Jak to sprawdzić?? Da się czyścić czy wymiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi