Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spot bedzie na PODPROMIU a pozniej mozemy podjechac do MH :)

Obwodnicą :naughty:

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: ja jestem za MH :naughty: bo w Novej Ciemno i zjazd jest chyba ołędny tak mi się wydaje [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 23:08_________________________________________________co do B5 to były 3 szt he zapomniałem spieszyłem się ,,,, wybaczycie he :good:\a seat to seat urwał się z choinki znajomych ziomków szukał w Łańcucie pewnie go znają :polew: :polew: a w Rze nikt :naughty: :naughty:
Opublikowano

No to kiedy jakiś spocik :naughty::)

Pewnie gdzies za tydzien :decayed: Wpadamy na Podpromie a pozniej na obczajke do MH :gwizdanie: ...obwodnica oczywiscie :naughty:

Opublikowano

dziś masakra była jakaś na milenium przed 19-stą... 24 miejsca wolne były... :thumbdown: chwile szukałem miejsca ale się znalazło :)

Opublikowano

ja sie pisze na nastepny zlocik jak najbardziej :rolleyes:

Opublikowano

może być problem ze spotami w Millenium, dzisiaj o 15.00 było 14 wolnych miejsc w całej hali :gwizdanie:

Opublikowano

Ale ja to ciągle powtarzałem o MH

Jak chcecie ustawić kilka audiów :kox: koło siebie to w tygodniu do godziny 16 może będzie kilka miejsc.

A pewnie większość jak ja w takim czasie odpada

Nie ma rady, jak nie sprawdzimy to nie będziemy wiedzieć

Spotykamy się na spocie jak zawsze, przejazd obwodnicą :> do MH i pokrążyć po podziemiu i sie dowiemy :przebiegly:

Opublikowano

A ja byłem o 21:00 i było ok 300 wolnych miejsc i dużo spotów :)

Może Niedziela tak koło 19:00 w MH ????

Opublikowano

A ja byłem o 21:00 i było ok 300 wolnych miejsc i dużo spotów :)

Może Niedziela tak koło 19:00 w MH ????

Godzina do ustalenia :) wydaje mi sie ze jest spoko i tak jak m.in. Marcin pisal jest dosc sporo wolnych miejsc .

Niech zagada ze strozem i otasmuje jakis kacik dla nas :naughty:

Opublikowano

Witam, to w końcu 13 czy 16 ? bo widzę dwie różne daty w temacie i podwieszonym poście? :hi:

Opublikowano

Orientuje się ktoś ile może kosztować w ASO oryginalny błotnik do A6 C5 :embarrassed::decayed:

Opublikowano

co do błotnika to dzwoniłem dziś, mogę się podzielić informacją gdyby kogoś ciekawiło :kox: 1139 zł :decayed:

Opublikowano

Panowie żony TDi w Toledo niedomaga. Od czasu do czasu brak mocy. Podejrzewam przepływkę. Jak to sprawdzić?? Da się czyścić czy wymiana?