angela Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Hmmm.....nie wiem czy cos przeoczylam .....ale gdzie fotki, ze spota 27 grudnia.....
slaweq Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2008 Hmmm.....nie wiem czy cos przeoczylam .....ale gdzie fotki, ze spota 27 grudnia..... Słonko co Ty zakochana czy cio? Fotki ze spota 27 grudnia juz dawno były
angela Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Słonko co Ty zakochana czy cio? Fotki ze spota 27 grudnia juz dawno były Slonce wyglada na to, ze tak.... Kurcze faktycznie przeoczylam.....no jak byk wszystko na 82 stronie....
slaweq Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2008 Angel Ty to faktycznie zakochana jestes... przeciez ogladalismy te zdjecia w Zakopcu razem!!! Powiem wiecej... nawet razem po spocie u mnie dodawalismy je na forum :polew:
angela Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Osz Ty..... :bicz3: :bicz3: Ladnie to tak sie nasmiewac....... Oj tam kazdemu moze sie zdarzyc zapomniec......
Iverson Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 nawet razem po spocie u mnie dodawalismy je na forum buahahahaha padłem Zakochana na maxa
ykk Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Hah, a to podobno na Tarnowie jest cisza.. :przebiegly:
Szuder Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 SPOT NOWOROCZNY DATA: 27 STYCZNIA 2008 (niedziela) MIEJSCE: PARKING PODPROMIE GODZ.: 13,00 OBECNOŚĆ: OBOWIĄZKOWA kto jest chętny na spocik noworoczny?????
GM Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 ja takze sie pisze na spot ,dzis jestem własnie po wymianie olejów(mosty, skrzynia ,silnik)filyr powietrza.. -uzupełnieniu wszystkich płynów a wieczorkiem tego najwłaściwszego
slaweq Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2008 to już jest nas dwóch... A ja to co? :bicz3: Szuder myslalem ze wiesz iż mnie na spota można liczyć w ciemno
Szuder Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Slaweq, nie zapomniałem o Tobie... Wiem, ze na Ciebie zawsze można liczyc... Napisałem tylko, ze jest nas dwóch, bo Iverson sie wpisał pod moim zapytaniem... A teraz to jest nas już 4!! No i jeszcze Hauzer
mA4ciek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 ja też będe na 100%. Ostatnio na lotnisku w Jasionce wsadziłem w drzwi jakiejs koleżance (RBI) kalendarzyk, może do Nas dołączy hihi
slaweq Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2008 Rzeszow rosnie w sile.. Co masz na mysli ykk
Hauzer Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Mnie możecie liczyć w ciemno. Coraz nas więcej :th: oby tak dalej.
Hauzer Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Tak, termin jest już na 100 % zaklepany. Zapraszamy SPOT NOWOROCZNY DATA: 27 STYCZNIA 2008 (niedziela) MIEJSCE: PARKING PODPROMIE GODZ.: 13,00 OBECNOŚĆ: OBOWIĄZKOWA
Rekomendowane odpowiedzi