Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rzeźnik dawał radę wczoraj na Podpromiu:

Niestety o spocie zapomniałem :embarrassed: Gdzie byliście? Tam przy BP??

Opublikowano

... no da się? da, można? można , a chłopaki w tygodniu miski olejowe zostawiają na krawężnikach :decayed:

Opublikowano

Gdzie był SPOT w niedzielę ? :)

Opublikowano

... no da się? da, można? można , a chłopaki w tygodniu miski olejowe zostawiają na krawężnikach :decayed:

A parę minut później wjechał gość A3 zapatrzony w lancer-a i zostawił tylne zawieszenie na krawężniku :)

Opublikowano

A parę minut później wjechał gość A3 zapatrzony w lancer-a i zostawił tylne zawieszenie na krawężniku :)

Ale padaka, widziałem to A3 (na białych felgach było) jak wjeżdżało na Podpromie - akurat zmykałem stamtąd - najciekawsze mnie ominęło :decayed:

Gdzie był SPOT w niedzielę ? :)

myślałem że w tej novej się styknęliście

Opublikowano

jakaś B5 zrobiła chyba niezłą rozpierduchę na skrzyżowaniu koło Asseco jakąś godzinę temu :slina:. Wie ktoś coś więcej :mysli: Trzy samochody, (czarne B5 bez koła i prawie całego przodu), zamknięty pas w stronę ronda. Ktoś kogoś chyba na sąsiedni pas wypchnął... prawie na czoło. :thumbdown:

Opublikowano

Za 40 minut będę tam przejezdzał to łookne :wink4:

Opublikowano

dopiero teraz ulice otworzyli :blink:

Opublikowano

dopiero teraz ulice otworzyli :blink:

To im zeszło trochę :kwasny:

Opublikowano

Pany czy ktoś oprócz wrclaguny wybiera sie na zlot ogólnopolski do Bukowiny? Podobno z naszego regionu zapisało się 5 osób a ja widzę na liście tylko Grześka z rodziną :mysli:

Opublikowano

Pany czy ktoś oprócz wrclaguny wybiera sie na zlot ogólnopolski do Bukowiny? Podobno z naszego regionu zapisało się 5 osób a ja widzę na liście tylko Grześka z rodziną :mysli:

mech15 + Edyta
:naughty:
Opublikowano

;( ;( ;( ;( ;( ;(

ja wyjątkowo w tym roku odpadam (z wiadomych przyczyn :wink4::decayed::good:)

Opublikowano

mech15 + Edyta
:naughty:

też się cieszę :>

;( ;( ;( ;( ;( ;(

ja wyjątkowo w tym roku odpadam (z wiadomych przyczyn :wink4::decayed::good:)

a co ci jest?

Opublikowano
:tongue4: mi nic, ale spodziewam się z żoną porodu akurat w tym okresie :wink4::decayed:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 12:31_________________________________________________......... ale za rok :naughty: :naughty: :naughty: to już jadę na 100 % :wink4:
Opublikowano

tongue4: mi nic, ale spodziewam się z żoną porodu akurat w tym okresie :wink4: :decayed

ale to Ty będziesz rodził czy jak ? :-) :wink4:

miałeś foto wstawić w galerie :wallbash::thumbdown:

Opublikowano

tongue4: mi nic, ale spodziewam się z żoną porodu akurat w tym okresie :wink4: :decayed

ale to Ty będziesz rodził czy jak ? :-) :wink4:

miałeś foto wstawić w galerie :wallbash::thumbdown:

Na szkole rodzenia chodzil, to i rodzil bedzie.

Za moich czasow rodzily kobiety, co sie porobilo na tym swiecie :>