Tygrysiczka Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wośp wymięka... to dopiero orkiestra hry hry chcialam wpasc na spota ale jak zwykle musiałam zawitać na sałatkowe party u teściów
mech15 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Rzeźnik dawał radę wczoraj na Podpromiu: Niestety o spocie zapomniałem Gdzie byliście? Tam przy BP??
GM Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Rzeźnik dawał radę wczoraj na Podpromiu: ... no da się? da, można? można , a chłopaki w tygodniu miski olejowe zostawiają na krawężnikach
PILOT_24 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Rzeźnik dawał radę wczoraj na Podpromiu: ... no da się? da, można? można , a chłopaki w tygodniu miski olejowe zostawiają na krawężnikach A parę minut później wjechał gość A3 zapatrzony w lancer-a i zostawił tylne zawieszenie na krawężniku
mech15 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 A parę minut później wjechał gość A3 zapatrzony w lancer-a i zostawił tylne zawieszenie na krawężniku Ale padaka, widziałem to A3 (na białych felgach było) jak wjeżdżało na Podpromie - akurat zmykałem stamtąd - najciekawsze mnie ominęło Gdzie był SPOT w niedzielę ? myślałem że w tej novej się styknęliście
skalarx Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 jakaś B5 zrobiła chyba niezłą rozpierduchę na skrzyżowaniu koło Asseco jakąś godzinę temu . Wie ktoś coś więcej Trzy samochody, (czarne B5 bez koła i prawie całego przodu), zamknięty pas w stronę ronda. Ktoś kogoś chyba na sąsiedni pas wypchnął... prawie na czoło.
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Za 40 minut będę tam przejezdzał to łookne
mech15 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120110/RZESZOW/614052101 :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 dopiero teraz ulice otworzyli To im zeszło trochę
Wiczel Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dobra to może ktoś wreszcie powiedzieć, czy był spot jeśli tak to gdzie?
bocieq Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Był o 16 na parkingu podziemnym pod galerią NOVA
slaweq Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pany czy ktoś oprócz wrclaguny wybiera sie na zlot ogólnopolski do Bukowiny? Podobno z naszego regionu zapisało się 5 osób a ja widzę na liście tylko Grześka z rodziną
wrclaguna Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Pany czy ktoś oprócz wrclaguny wybiera sie na zlot ogólnopolski do Bukowiny? Podobno z naszego regionu zapisało się 5 osób a ja widzę na liście tylko Grześka z rodziną mech15 + Edyta
GM Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Pany czy ktoś oprócz wrclaguny wybiera sie na zlot ogólnopolski do Bukowiny? Podobno z naszego regionu zapisało się 5 osób a ja widzę na liście tylko Grześka z rodziną ;( ;( ;( ;( ;( ;( ja wyjątkowo w tym roku odpadam (z wiadomych przyczyn )
mech15 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Pany czy ktoś oprócz wrclaguny wybiera sie na zlot ogólnopolski do Bukowiny? Podobno z naszego regionu zapisało się 5 osób a ja widzę na liście tylko Grześka z rodziną mech15 + Edyta też się cieszę :> Pany czy ktoś oprócz wrclaguny wybiera sie na zlot ogólnopolski do Bukowiny? Podobno z naszego regionu zapisało się 5 osób a ja widzę na liście tylko Grześka z rodziną ;( ;( ;( ;( ;( ;( ja wyjątkowo w tym roku odpadam (z wiadomych przyczyn ) a co ci jest?
GM Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 mi nic, ale spodziewam się z żoną porodu akurat w tym okresie [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 12:31_________________________________________________......... ale za rok :naughty: to już jadę na 100 %
bracus Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 tongue4: mi nic, ale spodziewam się z żoną porodu akurat w tym okresie :decayed ale to Ty będziesz rodził czy jak ? :-) miałeś foto wstawić w galerie
sharg Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 tongue4: mi nic, ale spodziewam się z żoną porodu akurat w tym okresie :decayed ale to Ty będziesz rodził czy jak ? :-) miałeś foto wstawić w galerie Na szkole rodzenia chodzil, to i rodzil bedzie.Za moich czasow rodzily kobiety, co sie porobilo na tym swiecie :>
Rekomendowane odpowiedzi