GM Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 :hi:powitać Przyznaj się Grzesiu (WRC) , jaka twoja ocena wystawiona przez Kubę Bielaka ? Pochwal się, jeżdziłeś z nim Lancer-em ?
wrclaguna Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 :hi:powitać Przyznaj się Grzesiu (WRC) , jaka twoja ocena wystawiona przez Kubę Bielaka ? Pochwal się, jeżdziłeś z nim Lancer-em ? Marcin żałuj ze nie byłeś Naprawde Spoko gość Była to niespodzianka na ZLOCIE w BT Bardzo był zadowolony z organizacji ZLOTU oraz atmosfery . Dodatkowo zbiegiem okoliczności bylismy zaproszeni przez niego do ZAKOPCA do KLUBU NIGHT cośtam cośtam nie pamietam do końca nazwy na kręcenie teledysku przez Stanisława KARPIEL BUŁECKA Oczywiscie drinki i napoje gratis Dalsze info wkrotce ....FOTY też z KUBĄ BIELAKIEM .
bracus Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 to kiedy nastepny spot ? 18 stego marca ? :-)
matek180 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 jeszcze nie było update'a ale pewnie w najbliższą niedzielę ?
Hauzer Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 wiecie może gdzie wymienić tanio i solidnie rozrząd w Rzeszowie? Możesz wymienić sam, będzie za darmo, a uwierz mi w tym silniku to żadne mecyje. Dwa dni temu sam to wymieniałem pierwszy raz i aż się zdziwiłem, że to takie proste. Jedyny problem to dobranie rolki napinającej a reszta to kwestia czasu i kompana do piwka
Wiczel Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Bosz, jak ja dawno nie byłem na spocie. Kiedy bedzie na prima aprilis? dajcie znać bo ostatnio to nie mam nawet czasu zaglądać na forum, takie ładne nowe, kolorowe
luknewa Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 witam wszystkich To moj drugi post:decayed: Jezeli chodzi o spota w Rzeszowie to jestem za. Mam kilka pytań co do mojego nowego nabytku. Chciałbym przyjrzec sie innym egzemplarzom. Może cos sie wyduma na wekendzie? Ja jak tylko bede mógł to bede na 100%
wrclaguna Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 SPOT jest w tą NIEDZIELE godzina 16.00 na PODPROMIU
slimaczek89rz Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Laguna... ile to siejeździ w zabudowanym?? nonono nie ładnie tak;P
wrclaguna Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Laguna... ile to siejeździ w zabudowanym?? nonono nie ładnie tak;P 130 KM/H
wrclaguna Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Pogoda typowa barowa piżdzi , wieje i pewnie jutro jakiś snieg spadnie Jutro będę na SPOCIE
grzes1150 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 ...........Jutro będę na SPOCIE Może też wyjadę poprzycierać opony
miro_x Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Łukasz zrobiłeś koła już ? Daj foty jakieś.
LuCaS_gr44 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ta jeszcze ni szukam wentli cienkich ale w przyszłym tygodniu już beda, wtedy coś wrzuce
slaweq Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Następny spot wypada nam 15 kwietnia..., wtedy też jest duży spot z vag-podkarpacie. W poprzednim roku cały parking furek był
Rekomendowane odpowiedzi