mech15 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Zlot w Bukowinie rozpoczęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Zlot w Bukowinie rozpoczęty Moze wpadne na godzinkę Koledzy wreszcie znalazłem chwilę żeby wrzucić wątek z remontu mojego ALTa; jeżeli macie ochotę polookać i poczytać to zapraszam http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/relacja-remontu-silnika-a4-b6-2-0-alt-266533/ Graty remontu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Zlot w Bukowinie rozpoczęty Moze wpadne na godzinkę Koledzy wreszcie znalazłem chwilę żeby wrzucić wątek z remontu mojego ALTa; jeżeli macie ochotę polookać i poczytać to zapraszam http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/relacja-remontu-silnika-a4-b6-2-0-alt-266533/ Graty remontu Dzięki Grzesiu Teraz czekam z niecierpliwością co dalej, jaki będzie efekt końcowy tego zabiegu. Jak sie wszystko poukłada tak jak należy to pewnie przyjdzie czas na jakies małe rezanko a wtedy pewnie uśmiechne się do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Zlot w Bukowinie rozpoczęty Moze wpadne na godzinkę I leciałeś koło południa dziś przez Nowy Sącz? ---------- Post dopisany 25-03-2013 at 16:52 ---------- Poprzedni post napisany 23-03-2013 at 14:09 ---------- A w niedzielę koło południa w Zabrzeży koło kościoła, widziałem Cię jak wracałeś z BT, pozdrowiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Tak wracałem z BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 GM , sprawę mam do Ciebie. Trzeba mi Fossila damskiego sprowadzić dla Siory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 podaj model na pw to sprawdzimy GM , sprawę mam do Ciebie. Trzeba mi Fossila damskiego sprowadzić dla Siory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Najbliższy spot wypadał 31 marca a jest to święto, dlatego przeniosłem go na 7 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 GM - byłem wczoraj u Was, Ten Drugi Dżentelmen mi sprawdził ale tamtego modelu już "nie idzie dostać" . Szkoda, chciałem Siostrze niespodziankę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 HEHEHEH dźentelmen Sixu podaj na PW model, nic nie obiecuję, ale mogę spróbować swiomi sposobami pozdro GM - byłem wczoraj u Was, Ten Drugi Dżentelmen mi sprawdził ale tamtego modelu już "nie idzie dostać" . Szkoda, chciałem Siostrze niespodziankę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Najbliższy spot wypadał 31 marca a jest to święto, dlatego przeniosłem go na 7 kwietnia No i spoko Wszyscy meldują sie na LETNICH kapciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Najbliższy spot wypadał 31 marca a jest to święto, dlatego przeniosłem go na 7 kwietnia No i spoko Wszyscy meldują sie na LETNICH kapciach Grzesiu pożyjemy zobaczymy jak nam pogoda będzie się przedstawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Zimo akysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Najbliższy spot wypadał 31 marca a jest to święto, dlatego przeniosłem go na 7 kwietnia No i spoko Wszyscy meldują sie na LETNICH kapciach Kurcze, postawiłeś wysoko poprzeczkę a ja muszę odświeżyć swoje ori alu 16" i zapodać komplet nowych gum; ewentualnie poszukać fajnych alu 17" + komplet opon Wprowadzasz mnie w stan depresji maniakalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja przyjadę na zimowych bo mam 17" także nie ma tragedii Na lato muszę kupić komplet 18" ---------- Post dopisany 30-03-2013 at 10:10 ---------- Poprzedni post napisany 29-03-2013 at 20:29 ---------- Wesołych Świąt dla Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja tez dołaczma sie do Zyczeń WESOŁYCH ŚWIĄT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja również dołączam Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych w gronie rodziny i najbliższych oraz miłego wypoczynku od pracy i obowiązków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Postaram się o zastępstwo w pracy i przyjadę 7 kwietnia na spota Życzę Wszystkim zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Wesołych i zdrowych Świąt Koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Radosnego świętowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi