dsz33 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Siema koledzy gdzie najbliższy spot ? Na podpromiu czy teraz w zimowym okresie gdzie indziej jest ?
tomekhxc Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 co ostro , nic nie ostro. Ostro to Zieluu wczoraj było jak zostałeś sam na sam z Dwiema Studentkami i flaszką... co złego to nie ja ... ta Kornel sie ochlał usną na podłodze a studentki poszły dalej na impreze
FPek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 nie żartował z tymi ramkami autorudy , jeszcze parkuje w miejscu dla małych dzieci na postojówkach
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nooo ... byłem z dziećmi : Zieluu i tomekxhc
FPek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 A to jak tak to tak tylko te ramki nie pasują Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Nooo ... byłem z dziećmi : Zieluu i tomekxhc a jak jest sam to parkuje na inwalidów
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Nooo ... byłem z dziećmi : Zieluu i tomekxhc a jak jest sam to parkuje na inwalidów Bydlak... naucz się lepiej grać w kręgle ponieważ wczoraj dałem Ci manto stulecia
MaciekW. Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nooo ... byłem z dziećmi : Zieluu i tomekxhc a jak jest sam to parkuje na inwalidów No i w sumie wszystko by się w rzeczywistości pokrywało
krystiano91 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 wrclaguna - gdybyś mógł - zerknij proszę na PW.
lukgem Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Kto dzisiaj będzie na spocie? Trochę wieje ale na chwile pozaglądam
Gość harry19-19 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) prawdopodobnie następny spot po nowym roku Edytowane 23 Grudnia 2014 przez harry19-19
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 prawdopodobnie następny spot po nowym roku Harry - Twoja spostrzegawczość mnie onieśmiela ...
Gość harry19-19 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 prawdopodobnie następny spot po nowym roku Harry - Twoja spostrzegawczość mnie onieśmiela ... no to będę musiał tutaj składać życzenia nowo roczne
endriu a4 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 witam może i ja bym się zapisal na jakiś spocik jest jakas lista żeby się zapisac czy jak to wygląda jest tu jakiś szefik informator jestem z kolo jarosławia i chwtnie na jakies spocik bym się ruszył pozdro
lukgem Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 witam może i ja bym się zapisal na jakiś spocik jest jakas lista żeby się zapisac czy jak to wygląda jest tu jakiś szefik informator jestem z kolo jarosławia i chwtnie na jakies spocik bym się ruszył pozdro Data spotów jest aktualizowana na bieżąco, nie ma żadnych zapisów tylko siadasz w samochód i jedziesz, Jest nas coraz więcej z Jaro więc można by się było zgadać i jeździć razem.
Gość harry19-19 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) witam może i ja bym się zapisal na jakiś spocik jest jakas lista żeby się zapisac czy jak to wygląda jest tu jakiś szefik informator jestem z kolo jarosławia i chwtnie na jakies spocik bym się ruszył pozdro Data spotów jest aktualizowana na bieżąco, nie ma żadnych zapisów tylko siadasz w samochód i jedziesz, Jest nas coraz więcej z Jaro więc można by się było zgadać i jeździć razem. O to to fajnie by to wyglądało jeszcze jeden kolega by znami jechał , jechała by nas 4-ka A spotkanie też można zrobić z Jarosławiu Edytowane 24 Grudnia 2014 przez harry19-19
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 no a że ja jestem Jarosław a Wy z Jarosławia to wychodzi na to że jestem Waszym Ojcem o laboga... spłodziłem Harrego ...
lukgem Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 no a że ja jestem Jarosław a Wy z Jarosławia to wychodzi na to że jestem Waszym Ojcem o laboga... spłodziłem Harrego ... :grin:
Rekomendowane odpowiedzi