Netfcher Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Witam, trzeba sie jakos zapisywac na zlot? Jakies wpisowe dla nowego posiadacza a4?
Kazek 1.9 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 To nie zlot tylko spot a wpisowe można przynieść jak znajdziesz dla każdego kierowce
bobek_audi Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Kazek pijaku nie pitol głupot tylko jedz po ramki do autorudu bo w niedzielę przyjadę po nie na spot
Netfcher Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 To nie bedzie alkoholu i dziewczyn w krotkich spodenkach?? Rozczarowanie... W Fast and Furious byly, i to w kazdej czesci!!!
Kazek 1.9 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Kazek pijaku nie pitol głupot tylko jedz po ramki do autorudu bo w niedzielę przyjadę po nie na spot A mnie w niedziele nie ma sam jedz tyle razy krążysz z Jaro do Rze to ile ci to podleciec ja nie mam czasu zarobiony jestem na amen To nie bedzie alkoholu i dziewczyn w krotkich spodenkach?? Rozczarowanie... W Fast and Furious byly, i to w kazdej czesci!!! Dziewczyny zawsze są jedna z nich właśnie mnie po ramki chce wysłać do autorudu
bobek_audi Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Kazek za dużo pijesz tego bimbru:d już Ci psychika pada powiedz szczerze ze Ci nie dadzą ramek jak zobaczą jak robisz czarna chmurę Marcin jak sobie przywieziesz alko i dziewczyny w krótkich spodenkach to weź też dla nas i jakiegoś kolegę bo Kazek nie lubi dziewczyn
Netfcher Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 To sa te ramki o ktore wam sie rozchodzi? Akurat z takimi przyszlo moje wozidlo. Jak widac szajskie bo zaczely odstawac po bokach.
Kazek 1.9 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Takie takie daj bobkowi on lubi takie szajsy wozić
carpa84 Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Witam. Może ktoś z kolegów będzie coś wiedział. Szukam serwisu w okolicach Rzeszów, Przemyśl co naprawiają skrzynie automaty chodzi o multitronic
simplus Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Witam. Może ktoś z kolegów będzie coś wiedział. Szukam serwisu w okolicach Rzeszów, Przemyśl co naprawiają skrzynie automaty chodzi o multitronic Obawiam się, że multi to nikt nie robi w tym rejonie. (tzn. dobrze robi) Może jeszcze zagadaj do kolegi Bart-S może coś pomoże.
bobek_audi Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Jak koledze auto pomalują to przyjedzie ze mną nowy na spota ;p także następne wpisowe ;D
tomekhxc Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Witam. Może ktoś z kolegów będzie coś wiedział. Szukam serwisu w okolicach Rzeszów, Przemyśl co naprawiają skrzynie automaty chodzi o multitronic tu popytaj specjalizują sie w automatycznych skrzyniach http://rs-service.eu/
alfar Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Panowie i Panie (jeżeli są na forum;)) kto jutro planuje na spota wstąpić Wysłano ze Strefy Mroku Ja będę na 100% Wysłano ze Strefy Mroku Witam. Może ktoś z kolegów będzie coś wiedział. Szukam serwisu w okolicach Rzeszów, Przemyśl co naprawiają skrzynie automaty chodzi o multitronic Obawiam się, że multi to nikt nie robi w tym rejonie. (tzn. dobrze robi) Może jeszcze zagadaj do kolegi Bart-S może coś pomoże. Kolego ja jedynie znam tych, czytałem, że sterowniki często padająTu masz wysyłkowo http://www.multitronic.zgora.pl Wysłano ze Strefy Mroku
Gość Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Od którego wczoraj to mniej więcej tak wyglądało :
alfar Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 No to zakładam, że to plan na 2016 Wysłano ze Strefy Mroku
Gość harry19-19 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Od którego wczoraj to mniej więcej tak wyglądało : hehe to masz wspomnienia teraz , wiem coś o tym
Hołowczyc20 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Jak dobrze pójdzie też się pojawię
Rekomendowane odpowiedzi