krystian3769 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Będzie ktoś jutro ? Bo nie wiem czy gonić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaki89 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 siemka, zna ktos to auto? https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b7-2-0-s-line-quattro-czarna-podsufitka-ID6z2xry.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Cześć, jakby ktoś potrzebował to mam ramki klubowe do sprzedania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamaz1980 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Będzie ktoś dzisiaj na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ja zaglądnę na chwilę bo ostatnio malutko czasu mam..Wysłane z mojego SM-N915F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ktoś się dzisiaj wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Majstry jutro galeria sanowa Przemyśl spocik jakby ktos chcial to wbijać :-)Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Aajj zapomnialbym o 16tej :-PWysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ruszamy z zamówieniami na kalendarze klubowe 2018r. Jak ktoś jest chętny to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Panowie chłodne dni przed nami może by tak znalesc jakas miejscówke na spoty w Rzesz z parkingiem gdzie mozna by sie spotkac usiąść w ciepełku pogadać napić kawki , co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Z takich miejsc, gdzie jest w pełni zabudowa to tylko Millenium mi przychodzi do głowy Tyle, że nie wiem jak jest o takiej godzinie co spot z zapełnieniem parkingu, ale domyślam się, że pewnie mało miejsc. Jakbyśmy się na tą miejscówkę zdecydowali, to można by było przesunąć godzinę spotu na 17:00 w okresie zimowym, wtedy już na pewno mniej zakupowiczów i byśmy znaleźli jakieś miejsca "na uboczu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Nastepny SPOT wychodzi w wigilie... co robimy z terminem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Proponuję zrobić w najbliższą niedzielę, jako ostatni spot w tym roku i nawołuję do licznej obecności ! Od przyszłego roku, trzeba coś rozkręcić te nasze podkarpackie spoty bo słabo się zrobiło Panowie słabo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Jestem za Obiecałem że beďe w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 OK robimy jutro SPOTA ja tez wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 No i pięknie ! Ja się chwilę spóźnię ale zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo_c1 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Dla nowicjuszy też spot otwarty? od 2 lat coś nie ma kiedy się wybrać.. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hołowczyc20 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Również postaram się zawitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Wpdajcie wpadajcie moze jakies fajerwerki odpalimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Godzinę temu, mateo_c1 napisał: Dla nowicjuszy też spot otwarty? od 2 lat coś nie ma kiedy się wybrać.. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Każdy jest mile widziany i każdy też był kiedyś nowicjuszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi