miki Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wpadam po weekendzie na testy Tapnięte z SGS III
Kshyhu87 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tak wyglądają u mnie krople na masce po miesiacu od nałożenia QD z angelwax zobaczymy co potrafi ten sonax :-)
Fr0styyy. Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wpadam po weekendzie na testy Tapnięte z SGS III Mogę Ci trochę odlać BSD na próbę
Kshyhu87 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dużo tego masz? Tez bym się skusił na jakąś próbkę :-P oczywiście zapłacę ile będziesz tam sobie życzył :-) z mikim mamy w planach to kupić, ale wiadomo przyda się najpierw przetestować
Fr0styyy. Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jakieś 950ml mam jeszcze Meguairs Class Cleaner też mam prawie litra
Griffe Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 W arsenale QD trzeba miec, a ze rozne to normlane jak ze wszystkim.
miki Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Z Krzychem planujemy zakup grupowy Ale nie omieszkam skorzystać z propozycji oczywiście zapłacę Tapnięte z SGS III
Fr0styyy. Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 U mojego ziomka masz 35zł/1l więc opłacalność duża. Keep it Clean Także nie wiem, czy opłaca się bańkę na 2 brać Polecam gościa.
pakotomasz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja do tej pory używałem z Sonax-a: płynu do spryskiwaczy zimowego, mleczka do tapicerki skórzanej, pasty do chromów, wosku koloryzującego i płynu do felg i mogę powiedzieć, że są całkiem przyzwoite.
Griffe Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wosk koloryzujacy - no comment. Plyn sonaxa zwlaszcza zimowy to jeden z lepszych na rynku. Za jakosc sie placi, ale warto. Kto uzywal ten wie.
Fr0styyy. Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Plyn sonaxa zwlaszcza zimowy to jeden z lepszych na rynku. Za jakosc sie placi, ale warto. Kto uzywal ten wie. Letni też daje radę. Mam koncentrat letni xtreme, ładnie pachnie, nie zostawia syfu i domywa
VTG Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nigdy nic co sprzedają w supermarketach jak sonax nie będzie serią premium.
pakotomasz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wosk koloryzujacy - no comment Może dla ciebie no comment, rzeczywiście d*py nie urywa, ale ja jakoś nie narzekam dlatego oceniam go jako przyzwoity a nie super czy extra:wink:
Michał Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nigdy nic co sprzedają w supermarketach jak sonax nie będzie serią premium. Oczywiście podpierasz swoją opinię wieloletnimi testami i porownaniami w tej dziedzinie? Wysłane z mojego GT-I9070
VTG Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Spróbuj preparatów które może kupić tylko ktoś kto ma działaność lakiernictwo lub konserwacja wtedy zobaczysz o czym mówię jak zrobić auto w 30minut na wysoki połysk.
Griffe Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 VTG o czym Ty piszesz? d*py nie urywa to malo powiedziane. Tego typu preparaty to nic innego jak chwyt marketingowy.
Fr0styyy. Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 VTG o czym Ty piszesz?d*py nie urywa to malo powiedziane. Tego typu preparaty to nic innego jak chwyt marketingowy. Ale on piszę chyba o Sonax jako całości, że to kupa. ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ---------- Nigdy nic co sprzedają w supermarketach jak sonax nie będzie serią premium. Fakt, Brilliant Shine Detailer nie dostaniesz w supermarketach ale Polimer Net Shield, czy płyn do spryskiwaczy, który gniecie inne na rynku dostaniesz Niektórym bardzo ciężko przełknąć, że SONAX może konkurować z Zymolem Kosmetyka aut :: Zaloguj Kosmetyka aut :: Zaloguj
matys89 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 miałem sonaxa xtreme do czyszczenia felg ale rewelacji nie było, za to kolega mi polecił jakiś wosk tego producenta i zobaczymy jak się ociepli to przetestuję
Griffe Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Sonax ogolnie jako firma, to potega. Posiada ogromne zaplecze, labolatoria badawcze, wiedze i doswiadczenie. Nie celuja ze swoimi srodkami w najwyzsza polke. Sa mniej wiecej jak Meguairs. ale, ze tamci pochodza ze stanow to ogolne och i ach. Jedni i drudzy robia dobre srodki, czasem im sie zdarza bardzo dobre. Megs w stanach jest tani jak barsz, znacznie tanszy jak sonax czy zolwik w hipermarkecie, niestety marze, podatki i clo czynia go u nas droga zabawa.
matys89 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dziś na carrefourze rano trafiłem na letnie płyny do spryskiwaczy Sonaxa. Xtreme nano taki fioletowy za 9,99zł/4l i cytrynowy za 8,99/4l. Wziałem oba na próbę, cena chyba OK, bo półka już prawie pusta była tylko 3 pojemniki stały...
Rekomendowane odpowiedzi