Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BBK] S4 AVANT - małe zwinne autko rodzinne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Życie płata figle i czasami daje nam ostro pod górę. Czemu to piszę, bo 4 miesiące szukałem audi S6 z rocznika 2000-2001 i nic same zmęczone sztuki i 90% w automacie, a ja chciałem manualną skrzynię. Aż tu parę dni temu godzina 22.30 i oferta kupna S4. Szybka decyzja jadę zobaczę, Żonie powiedziałem, że za 30 minut wrócę, tylko się przejadę i zobaczę co to warte. Wróciłem o 2 nad ranem z nowym nabytkiem. Auto ładne, mniejsze w środku, zwłaszcza z tyłu gdzie jeżdżą moje dzieci znacznie od A6 którą miałem poprzednio, no ale jakoś da się tam upchnąć 2 foteliki :-).

Auto kupiłem uszkodzone z tyłu, nie będę rozpisywał się o uszkodzeniach, bo poniżej widać na zdjęciach wszystko. Aaaa i żeby wyjść na przeciw waszym pytaniom ( bo sam takie zadałem sprzedawcy ) "Czemu audi S4 nie ma kierownicy S-line?" to w kodach wyposażenia mam, że pierwszy właściciel sobie taką zażyczył, ze względu na to, ze jest ona multimedialna. P21G

Poniżej parę fotek auta:

20130318345.jpg

20130318347.jpg

20130318346.jpg

20130318348.jpg

20130318349.jpg

20130317343.jpg

20130317341.jpg

20130317340.jpg

20130317337.jpg

20130317334.jpg

No i zdjęcia uszkodzeń auta. Mechanik powiedział, że trudno będzie ogarnąć temat ale da radę hehehehe :grin:

20130318351.jpg

20130318350.jpg

To tyle z grubsza.

Sorki za jakość zdjęć ale miałem dziś rano 2 minuty na ich zrobienie :-). Po jakiejś polerce i czyszczeniu zrobię lepsze.

Pozdrawiam

Opublikowano

kolejna eSa :kox:

Gratuluję zakupu :wink:

Opublikowano

zmien navi na RNS-E i kiere na tt albo cos takiego i bedzie kozak :wink:

Opublikowano
  • Autor

Kiere zmienię na pewno, co do radyjka to właśnie odpaliłem w nim TV i na razie daje radę, ale z czasem zobaczymy. Teraz kompletuję koła na lato, może ściema szybek.

Opublikowano

Ladne S4 gratuluje

A to te Avusy 18" zostawiasz na zime? A kiery nie masz bo jest multifunkcja i tylko takie fabrycznie wychodzily w B6...bardzo ladne autko powodzonka i bezawaryjnosci

Opublikowano

scieme zrob a kolo jest dobre i twarde :decayed:

a jakie plany w ogóle na mody?

Opublikowano
  • Autor

Te koła co są teraz na aucie to 17" zostają na zimę bo są z nowymi oponami i pasują do autka. Na lato będzie 18". Ściemę pewnie zrobię, jak się trochę cieplej zrobi.

Opublikowano

a to myslalem ze to 18'' hmm wiec musi tu byc cos wiekszego:decayed:

Opublikowano

koło koniecznie większe :naughty: ładna Essss :jerk:

Opublikowano

pogratulowac sztuki:wink:

jak pisza porzednicy kiera i wieksze kolko, i bedzie si:naughty: no bez ciemnych szybek sie nie obejdzie:decayed::wink:

bezawaryjnosci :good:

Opublikowano

gratuluje eski :decayed:

Opublikowano

Hehe... Standardowo - "Wkladaj kierę z B7 i MMI"

Mój dobry kolega ma RS4 B7, któregoś dnia wstał rano - szok - nie ma mmi i... Kierownicy!!!

Po jego doświadczeniach i widocznym zainteresowaniu na forum tego typu "towarem", myślę że złodzieje są nim również zainteresowani. Uznałem, że zostawiam wyposażenie, takie, jak w oryginale.

Gratulacje - następna eSa B6 - piękny wóz :)

Opublikowano

Jaką średnicę mają końcówki wydechu w S4?

Opublikowano
  • Autor

Mogę ci zmierzyć i napisać, ale gdzieś to już na forum było jak się nie mylę coś koło 8 cm na pewno nie więcej

Opublikowano

jest pare osób, które mają zdecysowanie większą :banan:

Opublikowano

Pytam się bo mam właśnie zakładany podwójny wydech od 1.8T do zderzaka od eSy. Wygląda to delikatnie mówiąc - zabawnie ;) Patrzyłem na 100mm, ale to już jest komin. Dlatego taka 90mm by pasowała chyba jak ulał.

Opublikowano

Piękna! Inna kiera, Jakieś koło i będzie kosa! :good: Gratuluję zakupu! Bezawaryjności i powodzenia w modzeniu. :wink4:

Opublikowano

końcówki w s4 mają 78mm

Opublikowano

fura zacna :)

Opublikowano

fajne rodzinne kombi :grin: