Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Otwieranie klapy bagażnika w sedanie z pilota, montaż siłownika i zamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzi mi o ori sprezyny bo to za drogi szpas. Zamienniki bardzo łatwe do dostania w sklepie z częściami do ciągników.

Może w tygodniu zrobię na próbę taki zestaw "handlowy" i zaproponuje cenę.

Ale również chciałbym wiedzieć jaka jest wg Was rozsądna cena.

Chociaż lekko watpie czy taki materiał jak użył kolega (2mm płaskowniki ocynkowane) wytrzyma otwieranie i w ogóle naciąg sprężyny. Ale z drugiej strony problem jest w szpilce wystającej z klapy. Jest bardzo krótka i 4mm po nią nie wejdzie - sprawdzilem. Trzeba szukać kompromisu.

Edytowane przez SnOOpie

Opublikowano

Nie chodzi mi o ori sprezyny bo to za drogi szpas. Zamienniki bardzo łatwe do dostania w sklepie z częściami do ciągników.

Chociaż lekko watpie czy taki materiał jak użył kolega (2mm płaskowniki ocynkowane) wytrzyma otwieranie i w ogóle naciąg sprężyny. Ale z drugiej strony problem jest w szpilce wystającej z klapy. Jest bardzo krótka i 4mm po nią nie wejdzie - sprawdzilem. Trzeba szukać kompromisu.

kolego pisałem że to wersja testowa zeby sprawdzic czy zadziała :) a co do problemu z długoscią szpilki to wystarczy w grubszym kątowniku wyżłobic otwór na nakrętkę tak żeby wchodziła lekko w kątownik co za czym idzie złapie się tej szpilki wystającej z klapy, potrzebny uchwyt do wiertarki dla wygody i odpowienia nakładka bądz dojscie do tokarki ;p

Edytowane przez Golden05

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wiązka z polifta podpasuje do przedlifta? Chodzi o wtyk w pompkę bo 3 guziki na pilocie są. Tylko nie wiem czy wiązka podejdzie pod pompkę bo mam przedliftowa a chce wsadzić poliftowa z mikrostykami itd. Mam klapę z polift.

Opublikowano

z tego co wiem to przedlift ma klapę na podciśnienie a polift elektryczną

Opublikowano

Tak wiem. Mi chodzi o kostkę która daje prąd. Bo klapę mam z polifta i inne kostki lampek są w blendzie, dodatkowo styki, zamek i siłownik. W przedlifcie jest tylko na światełka a zamek na podciśnienie. Dlatego chce wiedzieć czy kostka przy pompie w tej i w tej wiązce jest taka sama i czy bez wymiany pompki mogę wymienić.

Opublikowano

kolego pisałem że to wersja testowa zeby sprawdzic czy zadziała :) a co do problemu z długoscią szpilki to wystarczy w grubszym kątowniku wyżłobic otwór na nakrętkę tak żeby wchodziła lekko w kątownik co za czym idzie złapie się tej szpilki wystającej z klapy, potrzebny uchwyt do wiertarki dla wygody i odpowienia nakładka bądz dojscie do tokarki ;p
Golden...jak testowanie? Czekamy na efekty i opcje "kup teraz" ;)
Opublikowano

kolego podpowiedz jakie to musza byc sprezyny zamienne jakie maja miec wymiary? jaka dlugosc ? a moc juz sie jakos dobierze. te od ciagnika to do czego byly uzywane to poszukam. chce cos wyrezac ale w c5

Opublikowano

Witam Jeśli ktoś jest zainteresowany to posiadam takie siłowniki używane w moim aucie nie całe 2 lata Kupiłem je kiedyś na forum i działają idealnie do tej pory a są zrobione na oryginalnych zawiasach. Mogę wysłać film jak to u mnie działało. Priv kto pierwszy ten lepszy bo mam tylko jeden zestaw ściągnięty z mojego samochodu.

Opublikowano

cena??

Opublikowano

Poszlo pw

Opublikowano

Mam pytanie w jakich pinach w pompce przedliftowej wezmę plus dla otwierania z pilota dla tego siłownika i mikrostyków? Chce żeby gdy auto zamknięte to mikrostyki nie miały prądu a jak otworzę z pilota to żebym mógł sobie guzikiem z listwy otworzyć

Opublikowano

kolego podpowiedz jakie to musza byc sprezyny zamienne jakie maja miec wymiary? jaka dlugosc ? a moc juz sie jakos dobierze. te od ciagnika to do czego byly uzywane to poszukam. chce cos wyrezac ale w c5

Od hamulców [emoji41]
Opublikowano

Od hamulców [emoji41]

od szczek hamulcowych? jaki model ciagnika? jakas 60-siatka? :decayed:

Opublikowano

C-330. Rozmiar pasuje tylko nie wiem czy parametry takie same.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jakieś nowości?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Byłbym chętny na taki bajer, wyrezaliście już coś?

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Też z chęcią bym taki zestawik nabył za rozsądne pieniądze:)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Też z chęcią bym taki zestawik nabył za rozsądne pieniądze:)
Czesc . Czy ktos moze cos takiego zrobic do sedan polift . Jestem chetny n taki zestaw . Pozdrawiam

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak nikt nie ma kompletu na sprzedaż, to może ktoś wrzuci zdjęcie samego zawiasu?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po mrozach zaczynam działać