scq Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ruszone coś w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 jeszcze czekam kompletuje myśli, cześć i czas dopóki nie będzie ciepło to nic nie pomaluje a po drugie to priorytet to narazie lpg. SCQ po 10 coś się ruszy bo jeszcze myślę o wydechu i tak patrze forum i allegro i nie wiem od czego zacząc bo jeszcze wpadł pomysł auto- detalingu na cieplejsze dni. Plan na kwiecień: LPG -> klapa tył (nowa) -> zderzak tył (nowy) -> zderzak przód (spawanie)-> listwa al'a S na klapę - > Lampy + grill black matt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 niestety trza sobie wszystko poukladac bo za duzo tego by czlowiek chcial i potem az leb boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mam tutaj na miejscu w Poznaniu magika od LPG w dobrej cenie, profi robota, mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcus Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ładna audiczka No i dzieje się w temacie. Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wiem ale ja LPG sam ogarniam mogę Ci nawet położyć instalke Norbert jestem w trakcie kupna lampki polift do środka A tak btw myślicie że lampy black mat i czarny grill będą pasować do auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tylko Smoked Front Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ok czyli sie już nie zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Wiem ale ja LPG sam ogarniam mogę Ci nawet położyć instalke Norbert jestem w trakcie kupna lampki polift do środka A tak btw myślicie że lampy black mat i czarny grill będą pasować do auta? Jak kupisz i założysz W8 to Ci własnoręcznie zdemontuję jednym ruchem przecinaka Jak ogarniasz LPG to git, z czasem pochowamy moje wtryskiwacze, reduktor pod zbiornik płynu chłodniczego itd. Licznik dorwałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 jestem w trakcie i jestem przed wypłatą także wiesz jak idzie ale staram się wygenerować jakieś zaskórniaki uspokoję Cie już zakupiłem polifta lampke ---------- Post dopisany 26-04-2013 at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany 06-04-2013 at 22:55 ---------- Dobra wróciłem z małej deegacji i już Fele na aucie ale jeszcze nie mam foto. Odświeżyłem też grill ładnie zmatowiłem i kratka w czarny mat a audi w polerke Jedynie spy foto felg po malowaniu Na dniach klapa na gładką bez spoilera i oczywiście lampka polift W maju mały detaling i ogarniecie zderzaków przód i tył he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ładna strzała, nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Teraz na Barracudach nie to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Teraz na Barracudach nie to auto skąd ja to znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 naprawdę polecam jak ktoś się waha w porównaniu z valtekami auto odżyło na LP, lepiej się wkręca na obroty i uśmiech na twarzy w końcu czuje te 150KM na LPG ---------- Post dopisany 02-05-2013 at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany 28-04-2013 at 16:45 ---------- Grill polift zakupiony ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc!n Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dobrze, że pozbyłeś się spoilera:wink: Fajnie odnowiłeś fele, kurcze przygarnął bym taki zdesio esowy:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dziękować za gratki co do Esia to gdybym nie miał na aucie to ciężko było by się zebrać na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GermanStyleA4 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Fele ładne !! przydałyby ci sie ładne końcówki wydechu (polecam Ultery, drogie ale piękne) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 No właśnie ma ktoś koncepcje na końcówkę ? myślałem nad zakupem rury ze stali nierdzewnej kwasowej fi 70 o ściance 2mm i zrobić samemu ale coś wydech Ku** brzęczy jak kilo gwoździ.. i nie wiem czy czasem jakiś tłumik nie zawita . Tylko jaki by nie było zbyt głośno i ładnie basowo brzmiał. Nie mam katalizatorów już tylko środkowy i końcowy. ---------- Post dopisany at 17:09 ---------- Poprzedni post napisany at 17:08 ---------- Kupiłem ten grill ale ładny taki ten chrom, może zostawię a same lampy dam na czarno przód ? ---------- Post dopisany 07-05-2013 at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany 04-05-2013 at 17:09 ---------- Felgi na aucie już - wiem wiem jeszcze spoiler. P.S Gleba :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcus Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Stoi na klockach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Właśnie nie! jakiś koleś ta audi do sklepu podjechał i cykłem mu fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi