darek995 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Spoko ogarniemy temat Chyba ze mi sie plany zmienia Wpadła dokładka cupra - na oem+ za duzo sie napatrzylem I zmiana naklejki na szybie teraz jest lepiej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Piękny front;-) zmień prawe lustro i nizej z 3cm, bedzie idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Lusterko mam juz pomalowane i leży i czeka na chwile gdzie sie doczeka jeździłem juz na glebie 59-60 i powiem ci ze mam do narzeczonej 60km i ledwo dojechałem droga same kocie łby itp. Ale bie mowię nie bo we wrześniu slub i bedziemy u mnie to cos sie obniży drogi u mnie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Fronty podobne jest mega dobrze Dariusz Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Michu B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Kupiłem znowu dystanse 5mm bo te co miałem jak założę to czuje bicie a bez nich jest ok i nie wiem o co kaman. Tył dorobiony 7mm i cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Łoł! Dawno nie oglądałem wątku. Robi robotę teraz Fajnie w takich murzynach wygląda czarne koło z poler rantem A co do bicia... Masz może pierścienie centrujące? U znajomego w przez te pierścienie czasami bije i musi poprawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 koleszko bicie spowodowane jest tym ze nie masz centrowania w dystansie i koło nie jest centralnie na srodku .... przy małej predkosci ciezko jest to wyczuc lecz przy wiekszej owszem ..... wiem o to samo przerabiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Łoł! Dawno nie oglądałem wątku. Robi robotę teraz Fajnie w takich murzynach wygląda czarne koło z poler rantem A co do bicia... Masz może pierścienie centrujące? U znajomego w przez te pierścienie czasami bije i musi poprawiać. A dziękuje no mam pierścienie centrujące w felgach z racji że są od mercedesa muszę obadać co i jak. koleszko bicie spowodowane jest tym ze nie masz centrowania w dystansie i koło nie jest centralnie na srodku .... przy małej predkosci ciezko jest to wyczuc lecz przy wiekszej owszem ..... wiem o to samo przerabiałem Ale centrowanie ma znaczenie gdy felga opiera się o piastę? u mnie jest o tyle źle że mam et35 i jak walnę 13mm to wychodzi mi et22 zmieści się ale musiałbym mieć na sztywno i spas a auto mam jako daily, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) To ja mam przód et 22 i dystans 13mm a tył 18 i dystans 17mm A fela ma et 35 Edytowane 11 Września 2014 przez Michu B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) k**wa TLUSTA Edytowane 11 Września 2014 przez kaFFFar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 No fajnie szeroko ale w 4 osoby jechałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Niee bo jak sam jade to na nierownym przyciera ołyeahh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) A u mnie sie rodzina zakłada Edytowane 12 Września 2014 przez darek995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 I tak maly niedosyt jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 JEST GRUBO A NAWET TŁUSTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Wszystko pieknie, ladnie, ale ta wlepa dappera nie bedac zrzeszonym z nimi to taka trocha wiocha, ale to tylko moje skromne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zawsze można sie zrzeszyc a mi bardziej chodzi o samo znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zawsze można sie zrzeszyc a mi bardziej chodzi o samo znaczenie Wlasnie w tym przypadku raczej nie masz co liczyc na zaproszenie a sam sens drappera niestety nie ma odzwierciedlenia w tym aucie... Ale oczywiscie Twoj cyrk, Twoje malpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jeden woli brunetki a drugi blondynki. Do każdego auta forumowego mógłbyś sie przyczepić.. A akurat moje nie odbiega jakos od wszystkiego nie mowię ze jest super nisko i szeroko ale w życiu czasem trzeba mieć ten złoty środek i kompromis. Hejty przyjmuje na klate, szkoda ze mało słów otuchy by działać dalej ale cóż czasem tak musi byc Od razu nikt rs'a nie miał i czasem trzeba iść swoją droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jeden woli brunetki a drugi blondynki. Do każdego auta forumowego mógłbyś sie przyczepić.. A akurat moje nie odbiega jakos od wszystkiego nie mowię ze jest super nisko i szeroko ale w życiu czasem trzeba mieć ten złoty środek i kompromis. Hejty przyjmuje na klate, szkoda ze mało słów otuchy by działać dalej ale cóż czasem tak musi byc Od razu nikt rs'a nie miał i czasem trzeba iść swoją droga auto wyglada za***iście a swoja droga poł forum ma wlepy P/W i nikt o tym nie mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi