ŁukaszA4 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Pięknie gada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Wlasnie wróciłem z sesji zdjęciowej auta, fory na dniach Precyzyjna robota DEV'a polecam każdemu ! W końcu będę miał ręczny i hebel 255mm Na wiosnę robie przod 312mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 rezerwujesz u mnie jarzma i zaciski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Nie kuś mnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daduś Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Super wyszły te zaciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) A dzieki robota DEVa jeszcze nam kilka modow w planie. Edit:mały Up - mała zabawa z zdjęciami w nocy. I Finał chyba setupu letniego.BY: https://www.facebook.com/timfotostudio/photos_stream?tab=photos_stream http://timfotostudio.pl/ Edytowane 5 Listopada 2014 przez darek995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 A się świeci mega ale coś mi tu brakuje progów Wujek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Piękna sztuka. czy mi się wydaje czy zegary jaśniej ci świecą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 no progi i zderzak ale to już 2015r może pokaże czy tak czy jak A zegary tak wyszły na zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 progi esowe dodadzą smaczku a koło jakies na sezon czy zostaje to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Na sezon 2k15 zostaje to koło tylko wpadnie jakis ładny dystans po 7-8mm. A progi myśle ze bedą na wiosnę i jeszcze może zderzak tył S4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4s2c2vr Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Przydałby mi się taki gril :] Zazdraszczam Brakuje jeszcze dużego lusterka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Mam duze lusterko ale jakos motywacji do założenia brakuje nawet pomalowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoa4b5 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 no ładnie to wygląda, ostanie foty robią robote:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17lukasz91 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ładny projekcik oby tak dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 A dzieki jeszcze cos podziałam myśle ze jeszcze ambiente pakiet wpadnie w tym roku jak pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghoscik Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Śliczne autko!!! Pozazdrościć... Życzę dużo uciechy z dalszych modyfikacji i oby zawsze starczyło na nie $$$ Wybacz jednak tylko ale chciałbym się podpiąć z pytaniem żeby specjalnie też forum nie śmiecić ale na zdjęciu : http://s25.postimg.org/6hvoh8tq7/a4_13.jpg z boku na błotniku pod lampką kierunkowskazu jest taka "blaszka" z logo AUDI. Czy taka część jest gdziekolwiek do kupienia? Pytam bo u mnie na jednym z tych znaczków zszedł lakier i zamiast być takie ładne czarne jak u Ciebie jest mmm... srebrne po prostu:P Dzięki z góry no i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 A dzieki narazie jakos kasy starcza tylko czasu sie kupic nie da A co do tego znaczka to da sie kupic od naszych forumowych handlarzy tylko oni w większości maja polifty a tak tego nie ma uderz do kolegi Lysy z spotów słupecki konińskich U mnie to jeszcze jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras1988 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Fajna ta felga, u mnie w mieście gość jeździ na podobnej w A6, jak ją można gdzieś namierzyć, jaki koszt? pytam bo sam muszę coś kupić na wiosnę, chociaż myślę chyba o czymś ciemnym szarym, czy cczarnym, mam biało perłową budę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Felga to generalnie Lorinsser LM6 namierzyć nie jest tak łatwo, w sumie bo jak sa to sa drogie, ok -1,7-2k trzeba dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi