Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] moje audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo fajna furka

Opublikowano

No to dokladnie taki wjakiego celuje. Naprawde bardzo mi sie podoba, a przy silniku nic nie robiles. Jest fabrycznie tak?

Opublikowano

tak fabrycznyAFN 110.kupilem go w grudniu2005 drogo ale nic nie musze robic przy nim

Opublikowano

tak od wrzesnia w polsce.smigal po francji.gosciu kupil go dla siebie a po 2 miechach musial go sprzedac z jakis tam przyczyn.wymienil rozrzad.wszystki filtr,olej,plyny,akumulator,tarcze z klockami w przodzie wiec mam spokoj dlatego tez wychodze z zalozenia jak chcesz kupic dobre auto to trzeba wiecej zaplacic.28,5tys

Opublikowano

No jest sporo, ale patrzac na to ze wszystko wymienione to cena w granicach normy, Ja mam znajomego, koles sprowadza samochody zawsze dobrze wychwyci okazje i dobry egzemplarz. Mojego kadetta przywiozl dla mojego ojca 8 lat temu i dalej dobrze smiga po polskich drogach. W zeszlym roku przywiozl ojcu paska, tez bez problemow, kumplowi w tym roku beemke tez jezdzi bez problemow. Mam do kolesia zaufanie. Jak patrzylem na Mobile.de to rozgladalem sie za mniej wiecej tym rocznikiem z tym silnikiem to widzialem od ok. 4200 Euro do 5000 Euro sporo egzemplarzy z przebiegiem ponizej 200 000. A ty jaki przebieg masz? I jaki bys polecal. Bo przy dieslach to raczej nie ma duzej roznicy czy jest ponizej 200 czy troche powyzej. Jak uwazasz?

Opublikowano

no i bardzo ladne autko, i na dodatek wiesz ze nie tylko fajnie wyglada ale silniczek i pod wzgledem technicznym jest ok :)

Opublikowano

moja ma 153,000km.nie mam ksiazki ale autko stalo pol roku a naklejki z aso z francji maja we wrzesniu 2004 139,000 wiec raczej tyle ma

Opublikowano

No to ze tak sie wyraze za***iście malo, bo widzialem samochody z 2001 ktore mialy 190 000. No za taki przebieg i to co zostalo zmienione tez bylbym w stanie tyle zaplacic. W gruncie rzeczy malo jezdzony niecale 20000 na rok o ile sie nie myle. Ja kadettem robie 13000 rocznie a wcale wybitnie dlugich tras nie robie

Opublikowano
W koncu zrobilem kilka fofek

ładna fura :!: naprawdę ładna :!:

opony zimowe czy taki wysoki profil letnich :?:

ps

szkoda, że nie przeleciałeś gumowych dywaników pod nogi, sam to ostatnio przerabiałem :mrgreen: :razz: :wink:

Opublikowano
szkoda, że nie przeleciałeś gumowych dywaników pod nogi, sam to ostatnio przerabiałem :mrgreen: :razz: :wink:

Nie żebym był dociekliwy , ale masz na myśli umycie ich ?? :lol::lol::lol:

Opublikowano

tak mam zamiar je umyc bo po zimie sie troszke brudne.pod nimi sa welurowe wiec ladne sie zrobi.fele sa normalne 15 z oponami 195/65-r15 :razz:

Opublikowano
Nie żebym był dociekliwy , ale masz na myśli umycie ich ??

Hugo... tak z rana włochate myśli masz :?: :mrgreen: klarując sprawę całą... umycie :razz: :wink:

[ Dodano: 2006-04-19, 21:14 ]

fele sa normalne 15 z oponami 195/65-r15

chciałem zapytać o komfort jazdy ale...ja mam takie zimówki..i już wiem :wink:

Opublikowano

No ladna furka - "Original" - caly popis dla Ciebie, mozesz robic wedlug swojego uznania ;)

Opublikowano
No ladna furka - "Original" - caly popis dla Ciebie, mozesz robic wedlug swojego uznania ;)

raczej narazie nie przewiduje zmian autka poniewaz mam wazniejsze wydatki jak budowa domku :wink: