Dadok34b Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jakieś alu i polerka na wiosne co się mu przyda i to co Ci mówiłem przyciemnianie przednich lamp ale to już zależy i może trochę go do ziemi przybić plany będą i są dobre , sesja z umytymi będzie na wiosnę bo teraz ta pogoda to maras
MaxFly94 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wybierając się na sesje moje było czyste^^ wajcha po placu na felunię pomogła ale i wsumie tak na czysto wyszło.. a Lancelota, wyposażyć w grilla i szperować na letnie fele, przekonaj się na żółte halogeny co reszta na to?
Dadok34b Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 cały czas mu mówię ze alu gleba grill i halogen na lancelota to chyba nie jest jeszcze przekonany:grin: ale takie auta w naszym rejonie chyba nie ma ? ---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:12 ---------- W ostatnich moich przemyśleń doszedłem do wniosku iż na chwilę obecną dekory nie pójdą w czarny połysk tylko w carbon jak ktoś to robił niech powie czy łatwo i jaki jest tego efekt bo to ważne , no i muszę też zrobić tylne zaciski w mój pseudo `czerwony` MaxFly94 i Andrzej Toja wiedzą o co chodzi . No i myślę że lekkie pranie wnętrza tez nie zaszkodzi Więc kolejne efekty będą niedługo widoczne , jeśli macie jakieś dobre pomysły modyfikacji mniejszym kosztem to piszcie , podrzucajcie fotki bo może coś się przyda
LUKASZ1989 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ten śmieszny hak to Ty zakładałeś? Bo widzę ,że na pierwszym zdjęciu nie ma..
Dadok34b Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 śmieszny nie śmieszny ale ostanio uratował mi tył auta przed moherami na drodze ... . w Dowodzie był tylko że zdjęty a ja go ponownie przykręciłem bo potrzebowałem
apaczinio Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 fajniutka ^^ Gratulacje aż zazdroszczę olejniaka... ;p gdybym wiedział wcześniej to co teraz to nie zrobił bym zakupu 1.6 benzyniaka a dalej szukał ale cóż mam i jestem zadowolony z zakupy w końcu AUUUUUDI !
Dadok34b Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 dokładnie audi to poezja , w tym aut co miałem a troszkę ich było to to jest najlepsze w przyszłości przy zmianie będę się skupiał na audi a na chwilę obecną to b6 lub b7
Dadok34b Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 z moich ostatnich pytań do klubowiczy czy jeśli okleję dekory carbonem mogę go jeszcze utrwalić bezbarwnym ?
Smiszny Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kup sobie carbon na foli 3M i nic nie trzeba utrwalac
Dadok34b Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ok ok na allegro ją znajdę , poszukam dziś u mnie w miejscowości ---------- Post dopisany at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ---------- jak mówiłem jest i tak dekory wyjebane w carbonie i zdjęcie jak się to prezentuje przy ledach w nocy na razie tyle teraz jakieś drobiazgi i czekamy na grubszy przypływ gotówki
Dadok34b Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Kolor środka nie przemawia do mnie rozwiń swą opinię
WhyMe? Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Kolor środka nie przemawia do mnie rozwiń swą opinię Konkretnie szare wnętrze
Dadok34b Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Kolor środka nie przemawia do mnie rozwiń swą opinię Konkretnie szare wnętrze takie zwykłe , szybko sie brudzi , ale za to niebieski mi się nie podobało a z drewnem też odpada , moje gusta są dziwne , no i wybrałem taką
apaczinio Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 zawsze środek na upartego można zmienić ładnie ładnie ! Czekamy Dalej:a4fan:
PiterA4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 sranie w banie!!!!! jak zadbane to ladne
Dadok34b Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 jeśli chodzi o stan auda o dbam o to pedantycznie , zawsze musi być czysto i pachnąca , w aucie nie palono więc jest ok , a dekory moim zdaniem pasują tam ---------- Post dopisany 07-04-2013 at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany 06-04-2013 at 20:21 ---------- wzięło mi dziś na wspominki i tak w związku z tym chcę wam przedstawić moje poprzednie auto VW ! Vento krótko i na temat 1.9TDI 90 seria + wirus na około 115 , kolor bordowy , rok 1997i zdjęcia : lato : zima :
Marc!n Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 jeśli chodzi o stan auda o dbam o to pedantycznie , zawsze musi być czysto i pachnąca , w aucie nie palono więc jest ok , a dekory moim zdaniem pasują tam No po pierwszym zdjęciu z oklejania listw jakoś tego nie widać i jeszcze taki dywanik... Oklejenie wyszło fajnie ale nie wstydź się napisu quattro bo chyba tam jest:wink: no i konsole przydało by się okleić. Vento:thumbup1:
LUKASZ1989 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Też miałem Vento wcześniej z tym silnikiem Widzę zderzak przedni od golfa GT
Rekomendowane odpowiedzi