Opublikowano 27 Września 201511 l Ciekawe jakby dac strippera w pojemniczek od ambibura i dac w kratke jaki byłby efekt. Ktoś próbował? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Września 201511 l ze stripperem próbowałem już chyba każdej możliwości aby przedłużyć nutę zapachową w aucie - niestety bez skutecznie. Pozostaje codziennie rano lekko rozpylić
Opublikowano 27 Września 201511 l Ciekawe jakby dac strippera w pojemniczek od ambibura i dac w kratke jaki byłby efekt. Ktoś próbował? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Próbowałem takich cudów, ambipure jest oleisty i długo siedzi w pojemniku, wszystko inne (nawet olejek zapachowy z Rossmanna) wyparowuje w mgnieniu oka.
Opublikowano 11 Listopada 201510 l Niestety mam już drugi scents i d*pa słabo pachnie. Macie cos lepszego od scenta?
Opublikowano 17 Listopada 201510 l Mam Gekona kwiatowego, kupiłem w sobotę i mi się zapach bardzo podoba... Czuć w aucie przyjemną woń, ale nie do przesady... Czyli nie wsiadasz jak do auta z jakimś zapachem który czuć na kilometr, tylko wsiadasz do auta które po prostu przyjemnie pachnie Mi to w 100% odpowiada i tego oczekuję od zapachów... Czuć jak się wsiada, ale nie capi jak wunder baumem
Opublikowano 23 Grudnia 201510 l Kupiłem czerwonego i moim zdaniem jak na 60zł to pachnie słabo. Znaczy się mało intensywnie i krótko. Po tygodniu nic już nie czuć. Chyba, że paluchem po gekonie przejedziesz. 60zł to chyba opłata za wygląd i logo audi bo nie za zapach. Btw widziałem ostatnio takiego wielkiego zmutowanego podróbę gekona w auchan wyglądał jak z Czernobyla czy co :}
Opublikowano 23 Grudnia 201510 l Ja osobiście gustuję ostatnio w zwykłych, tanich woreczkach z granulkami (można je kupić nawet w biedronce) i używam mixa CZARNY + CZERWONY (owoce leśne) i zapach mega jak dla mnie, nie bije w nos jak zwykłe zapachy a jednocześnie "czuć" to coś
Opublikowano 19 Marca 201610 l Ktoś testował zapachy 7TIN ??? Puszki podobne do California Scents.Zamówiłem CS a dostałem właśnie coś takiego. Kawowy zapach, który po otwarciu jest dość fajny, zobaczymy jak postoi w aucie Edytowane 19 Marca 201610 l przez MAT1000
Opublikowano 19 Marca 201610 l Ja ostatnio odkurzaczem pozbierałem granulki z takiego zapachu w woreczku który rozsypał mi się w aucie. Mega sprawa teraz przy każdym odkurzaniu czuć w całym mieszkaniu zapach
Opublikowano 21 Marca 201610 l Na ile czasu starczy mi butelka Strippera przy takim racjonalnym stosowaniu ?
Opublikowano 21 Marca 201610 l mała butelka? zakładając że robisz 2 psiknięcia codziennie i nic Ci się nie wyleje (dostarczane atomizery mają tendencję to przeciekania po jakimś czasie) spokojnie 1 msc Edytowane 21 Marca 201610 l przez Denis
Opublikowano 25 Marca 201610 l Scentway IMAO na ile to starcza? Nie ukrywam, że cały czas suzkam zapachu jaki miałem od zakupu auta, Cyzli zapach nowego auta. Coś fantastycznego. Na allegro sa koncetraty z Renault ktoś stosował? http://showcarshine.pl/home/1855-chemical-guys-stripper-scent-38l-.htmldobra cena na stripera
Opublikowano 25 Marca 201610 l Scentway IMAO na ile to starcza? Nie ukrywam, że cały czas suzkam zapachu jaki miałem od zakupu auta, Cyzli zapach nowego auta. Coś fantastycznego. Na allegro sa koncetraty z Renault ktoś stosował? http://showcarshine.pl/home/1855-chemical-guys-stripper-scent-38l-.htmldobra cena na stripera Testuje, wisi 2 tygodnie dopiero.
Opublikowano 25 Marca 201610 l Ostatnio stałem się leniwy ze Stripperem i nabyłem za całe 4Euro gekona wanilię. W końcu ładnie wygląda i zabiło zapach skór po gliptonie Następnym razem w markecie wezmę inne zapachy na próbę.
Opublikowano 25 Marca 201610 l http://allegro.pl/fresh-new-car-zapach-nowego-auta-hit-roku-salony-i5653278515.htmlstosowal ktoś?
Opublikowano 26 Marca 201610 l http://allegro.pl/fresh-new-car-zapach-nowego-auta-hit-roku-salony-i5653278515.htmlstosowal ktoś? Używałem, szału nie robił, mało intensywny, naprawdę trzeba było dużo popsikać, żeby coś pachniało