Krumak Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Do tej pory stosowałem w samochodach AmbiPur Car, ale po zmianie linii zapachowej odrzuciło mnie całkowicie od tego produktu. Kilka dni temu przez przypadek wpadłem na nowy produkt WunderBaum i jestem zachwycony odświeżaczem New Car z linii Invisi: http://wunderbaum.pl/kategoria-produktu/invisi/ Bardzo prosty montaż w kratce nawiewu, a sam zapach nie jest taki intensywny jak w choinkach lub podobnych produktach. Polecam! Edytowane 19 Września 2016 przez Krumak
cysiek18 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Do tej pory stosowałem w samochodach AmbiPur Car, ale po zmianie linii zapachowej odrzuciło mnie całkowicie od tego produktu. Kilka dni temu przez przypadek wpadłem na nowy produkt WunderBaum i jestem zachwycony odświeżaczem New Car z linii Invisi: http://wunderbaum.pl/kategoria-produktu/invisi/ Bardzo prosty montaż w kratce nawiewu, a sam zapach nie jest taki intensywny jak w choinkach lub podobnych produktach. Polecam! Problem z takimi zapachami jest czas działania. Bardzo szybko tracą moc i są prawie nie wyczuwalne. Eksperymentowałem z kilkoma pokroju AmbiPur i jak dla mnie lipa. Na razie najlepsze dla mnie są zapachy California Scents bo długo się utrzymują. Co do zapachu to trzeba testować
leewang Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Polecicie koledzy jakiś zapach / firmę - który pachnie dłużej niż tydzień ? Kupowałem różne california, te choinki, woreczki i wszystko na początku tak pachnie że w aucie się nie da wysiedzieć a po tygodniu nic nie czuć
cysiek18 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Polecicie koledzy jakiś zapach / firmę - który pachnie dłużej niż tydzień ? [emoji14] Kupowałem różne california, te choinki, woreczki i wszystko na początku tak pachnie że w aucie się nie da wysiedzieć a po tygodniu nic nie czuć No nie mów ze zapach z cs pachniał tylko tydzień ? Cs Corrado Cherry u mnie ponad dwa miesiąceWysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
muunv Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Polecicie koledzy jakiś zapach / firmę - który pachnie dłużej niż tydzień ? [emoji14] Kupowałem różne california, te choinki, woreczki i wszystko na początku tak pachnie że w aucie się nie da wysiedzieć a po tygodniu nic nie czuć No nie mów ze zapach z cs pachniał tylko tydzień ? Cs Corrado Cherry u mnie ponad dwa miesiąceWysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Potwierdzam. Sam szukalem czegos dlugotrwalego i jest mega. Caly czas czuc intesywny zapach po ponad 1,5 miesiaca. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
cingular Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Ja mogę polecić produkty sonax royal air. Pojemność 0.6 L taki odświeżacz powietrza w plynie psiukany z butelki. Bardzo wydajny ,wystarczy psiknać raz czy dwa gdzieś na jakiś element, można dodawać też przy praniu.Kiedyś kolega z myjni mi polecił i stosuję go już kilka lat. Fajne też są zawieszki o zapachu skóry lub kawy.
Onyks Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 A co powiecie o tym? Ktoś używał? https://mrcleaner.pl/zapachy-i-odswiezacze-powietrza/gliptone-leather-maly-odswiezacz-powietrza-o-trwalym-zapachy-skory?gclid=Cj0KEQjwvIO_BRDt27qG3YX0w4wBEiQAsGu3eQEytQXalobTbTI-7sUhOqLAnZ-9nrQDGM5w-bIjrFYaAiCX8P8HAQ
dbor_k Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Bardzo polecam ten zapach: JEAN ALBERT zapach FOREST FRUIT
uosiek Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Areon Sport Lux ktoś testował może?
FroS-t Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Areon Gold używam cały czas, dla mnie mega , Areon Blue i Silver już mi nie podchodziły....
kivlov Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 To się pstryka na ten materiał i działa jak długo?
FroS-t Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Ja psikam na siedzenia czy podsufitkę lub dywanik, nie pozostawia tłustych plam, ładnie się wchłania, psikam z reguły fotele i co 3 tydzień poprawiam, mega trwałe te zapachy są, ja od siebie polecam
leewang Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Zamówiłem Areon Gold i stestuję, dzięki !
FroS-t Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 za***isty jest, nawet jak zapomnisz perfumu to ratuje sytuacje i możesz siebie psiknąć
FroS-t Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Stripper kibel straszny po dwóch godzinach już go nie było Zapach w miarę ładny, u Mojej drugiej połówki w aucie używałem ale trwałość to tragedia....
leewang Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 za***isty jest, nawet jak zapomnisz perfumu to ratuje sytuacje i możesz siebie psiknąć Haha jak tak to się już przesyłki nie mogę doczekać Podobno tam w zestawie jest jakiś kartonik żeby jego psikać, a Ty to na tapicerkę bezpośrednio aplikowałeś?
FroS-t Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Na kartonik nie psikaj szkoda, ja na całe fotele psikam z tyłu i przodu, po dwa strzały na siedzisko i oparcie ale możesz też na dywaniki czy podsufitkę jakichkolwiek plan nie zauważyłem z reszta producent tez pisze że nie zostawia tłustych czy innych plam także luz
Rekomendowane odpowiedzi