lukisz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Czy ktoś był już na tych targach moto? Warto? Jeszcze nigdy nie byłem na takich targach i zastanawia mnie jedna rzecz - czy można wsiadać do samochodów?
Maciej CIN Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 większości wystaw - salonów samochodowych - tak w Polsce większości za barierką (czyli w celofanie!!! Ładny kolor brak smaku) Tak na serio aby obejrzeć samochody to trzeba jechać do Berlina, Genewy ew. za Wielką Wodę. ---------- Post dopisany at 00:12 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- Eeee osobiście nie byłem na wystawie w Poznaniu w 2013 roku być może coś się zmieniło w tym temacie
miedzikos Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 W ten weekend są targi, do niektórych aut można wsiąść... tych hmm przyziemnych marek
alest Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ....jak to polskich targach, było bez szału , jak zwykle dał się odczuć (mniejszy lub zależy jak na to spojrzeć większy) bałagan organizacyjny - szczególnie z wejściówkami, zniechęcało sporo pojazdów skutecznie odgrodzonych barierami przed publiką tak jakby z obawy by chyba ich nie pobrudzić.... prawdą jest, że co do niektórych aut/motocykli można było jednak nawet na chwilę wsiąść/usiąść - generalnie odczucia takie, że chyba lepiej faktycznie wyskoczyć do Berlina ...
Rekomendowane odpowiedzi