black.devil Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam. Czy Wasze Audi A4 B8 mają zapas w bagażniku ?? Moje zamiast tego ma tam akumulator i coś ... help ?!!
Trzesio Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 o ile wiem, to wiekszosc nowych samochodow z wyzszej polki ma teraz takie zestawy naprawcze
wszary Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 A wszystko po to żeby płacić za naprawę. Po użyciu takiego zestawu można przejechać tylko określoną odległość. Wysłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk
dobry1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Niestety również nie miałem koła dojazdowego lepiej dokupić Kolo dojazdowe A4 A-4 8K0 R19 11r jak nowe (3144791466) - motoAllegro
hj88 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 U mnie na akumulatorze jest taka duża oslona plastikowa a na niej dojazdówka.
black.devil Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 U mnie na akumulatorze jest taka duża oslona plastikowa a na niej dojazdówka. Właśnie mam na akumuatorze taka oslonę i musiałabym sprawdzić ile jest miejsca we wnęce czy ta dojazdówka wejdzie
hj88 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 A przechodzi u Ciebie taki bolec gwintowany przez tą osłone?
lezy1 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja również mam zestaw naprawczy - elektryczną pompę pod zapalniczkę i wypełniacz, ale w przypadku przecięcia oponych chyba to sięnie sprawdzi. Myślę obecnie o zakupie pełnej opony lub dojazdówki - napewno będzie to pewniejsze w przypadku awarii. Z tego co sięorjętuje to dojazdóki lub zapas był montowany seryjnie tylko w Polsce a w Niemczech właśnie te zestawy naprawcze. Obecnie prawie we wszystkich nowych samochodach osobowych zamiast dają zetawy naprawcze.
Gabbana Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A ja mam u siebie od nowości koło zapasowe. Samochód z Niemiec.
mardock81 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Potwierdzam,u mnie tez był tylko zestaw naprawczy ale poprzedni właściciel dorzucił koło zapasowe
mxzibi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 pasuje 19" bez problemu bo tez nie miałem i dokupiłem koło + lewarek. Tylko nie wiem po co taka wysoka ta dojazdówka.
Rekomendowane odpowiedzi