Vassyli Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 W dniu 28.08.2020 o 11:43, phiel napisał: Może, z jakiego to modelu tak btw? A4 b9 jest podane.
matizo46 Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 W dniu 13.12.2018 o 00:16, bross_84 napisał: Witam Panowie Pacjęt A4 b8 przedlift brak fisa multi i tempomatu Chcę wymienić żeby był FIS kierownica multi i tempomat. Jedna i druga kierownica 4 ramienia. I teraz mam kilka pytań. Czy poduszka podejdzie bo kupiłem multi bez poduchy, manetki kupiłem razem z taśmą czy tempomat wystarczy tylko zakodować czy czeka mnie jakieś lutowanie przekładnie kabli itp? Witam, mam podobną sytuację do autora tego posta. Czy ktoś mógłby nam pomóc?
wrclaguna Opublikowano 1 Października 2020 Autor Opublikowano 1 Października 2020 9 godzin temu, matizo46 napisał: Witam, mam podobną sytuację do autora tego posta. Czy ktoś mógłby nam pomóc? Wszelkie info w pierwszym poście
karolek_ust Opublikowano 30 Października 2020 Opublikowano 30 Października 2020 Panowie szybka Rada mam kiere multi u mnie przed lift mam okazję nabyć kiere scieta z S3 8J czy będzie pasować. Muktifinkcja taka sama jak w mojej tylko okrągła poducha
szafa Opublikowano 30 Października 2020 Opublikowano 30 Października 2020 4 godziny temu, karolek_ust napisał: Panowie szybka Rada mam kiere multi u mnie przed lift mam okazję nabyć kiere scieta z S3 8J czy będzie pasować. Muktifinkcja taka sama jak w mojej tylko okrągła poducha W polficie przy kierownicy z a3 8v musiałem zmienić poduchę i mutlifunkcje na te z a4.
karolek_ust Opublikowano 30 Października 2020 Opublikowano 30 Października 2020 55 minut temu, szafa napisał: W polficie przy kierownicy z a3 8v musiałem zmienić poduchę i mutlifunkcje na te z a4. Poduche będę kupować i tak. A multi jest taka jak u mnie teraz więc moje przełożę. Tylko chodzi o to czy nie będzie problemów. Mam na forum a5 post gdzie ktoś to montował. Ale coś tam z kabla mi zmienial
michael130 Opublikowano 23 Marca 2021 Opublikowano 23 Marca 2021 Poduszka z naklejka bez nadruku , czy z nią coś jest nie tak ?
wrclaguna Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Opublikowano 23 Marca 2021 Widocznie cos goracy towar był Ktoś wytarł numery
CarlosCaga Opublikowano 24 Marca 2021 Opublikowano 24 Marca 2021 Witam. A4 B8 2011r.Panowie założoną mam kierownicę z przedlifta s-line 3 ramienna z kwadratową poduszką i multifunkcją. Chcę zamontować s-line poliftową z a5 2012r. Ściętą(fotka niżej). Czy wszystko będzie pasować p&p
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 W dniu 24.03.2021 o 22:31, CarlosCaga napisał: Witam. A4 B8 2011r.Panowie założoną mam kierownicę z przedlifta s-line 3 ramienna z kwadratową poduszką i multifunkcją. Chcę zamontować s-line poliftową z a5 2012r. Ściętą(fotka niżej). Czy wszystko będzie pasować p&p z przedlifta s-line 3 ramienna z kwadratową poduszką i multifunkcją , podejdzie do a4b5 lift
machonis Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Czy da się jakoś sprawdzić czy wiązka poduszki obsługuje multifunkcję VCDSem czy dopiero po demontażu poduszki można to sprawdzić?
Langista Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Nie wiązka poduszki a moduł kierownicy, upewnisz się dopiero po sprawdzeniu w VCDS, jaki masz numer modułu i czy obsłuży multifunkcję.
machonis Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 O taśmie wiem, chodzi mi o wiązkę poduszki 8K0 971 589 A.
Langista Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 Co ma wiązka poduszki do multifunkcji? Tym się przejmujesz, jak zmieniasz kierownicę na inny model.
machonis Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 Chodzi mi o to. Wiem, że taśma do wymiany na pewno, zastanawiam się tylko nad wiązka, bo czytałam, że występują też bez obsługi multifunkcji. "SPIS POTRZEBNYCH CZĘŚCI : np. - Kierownica wielofunkcyjna z przyciskami lub same przyciski - Okablowanie poduszki - 8K0 971 589 A"
Langista Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) Jak masz teraz kierownicę z multifunkcją, której wcześniej nie miałeś to raczej musisz ją kupić, chyba że masz z kompletną wiązką tą kierownicę. Na jaki model chcesz wymienić? Edytowane 2 Maja 2021 przez Langista
machonis Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 No właśnie w tym rzecz, mam 4-ramienną bez multifunkcji, kupiłam już 4-ramienną z tego samego modelu z multifunkcją. Poduszkę zostawiam swoją. Tak czy tak kupię tą wiązkę, najwyżej ją po prostu sprzedam.
Langista Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 No nie, to jak nie miałaś to wiązkę też potrzebujesz, bo w niej masz wtyczki do przycisków na kierownicy. Tak w ogóle teraz na kompie dopiero widzę i przepraszam, że zwracałem się jak do faceta (na telefonie nie ma opisu, jest tylko nick i avatar) .
machonis Opublikowano 15 Maja 2021 Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) Jaki może być powód, że vcds nie wykrywa nowej taśmy (z numerem F) i cały czas pokazuje numer starej taśmy, przez co przyciski na kierownicy się nawet nie świecą. _______________ Sprzedawca sprzedał niekompletną taśmę bez czujnika skrętu. Po zakupie innej taśmy niestety co jakiś czas wyskakuje błąd ESP. W module Kierownicy i ABS czujniki widzą wartości więc nie wiem już w czym problem. Edytowane 21 Maja 2021 przez machonis
Rekomendowane odpowiedzi