Darekb101 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ale przy taśmach po lifcie jest napisane w nawiasie że nie sprawdzone robił ktoś to z autem po lifcie i jaką taśmę zamontował działa przy zwykłym concert ?
wrclaguna Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 8R0 953 568 Q obsługuje MF
wrclaguna Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 Jak zakodować manetki w tiptronicu? Moduł kierowniczy 16 ---> BYTE 2 BIT 5
PatrickU Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Podziękować, myślałem że większy z tym kłopot.
snikers23 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Panowie mam pewien problem mianowicie kupiłem kierę od sline polift 3 ramienna tak samo poduszkę i tutaj moje pytanie macie może filmik instruktażowy jak zamontować poduszkę z poliftu ? znalazłem ale jak wymontować starą natomiast nowa nie ma śrubek po bokach. I jeszcze czy kierownica pasuje normalnie czy trzeba coś przerabiać ? i dwa jak zamontować poduszkę bo w starej są śróbki w nowej jakieś dwa druty prosil bym o pomoc bo nie chce z czymś takim jechać do mechanika
Yoghurt Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 w polifcie masz w poduszcze po bokach dwa sprezynujace zaczepy (okreslone przez Ciebie mianem drutow). w kierownicy sa dwa "zęby" na ktore wskakuja te sprezynujace zaczepy. poduszke sie po prostu wciska. zeby ja pozniej zdjac trzeba przekrecic kierownice o 90 stopni i wowczas jest dojscie (patrzac od zegarow w strone kierownicy) do tych sprezynujacych zaczepow. nalezy je odgiąc i wyciagnac poduszke do siebie.
snikers23 Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 w polifcie masz w poduszcze po bokach dwa sprezynujace zaczepy (okreslone przez Ciebie mianem drutow). w kierownicy sa dwa "zęby" na ktore wskakuja te sprezynujace zaczepy. poduszke sie po prostu wciska. zeby ja pozniej zdjac trzeba przekrecic kierownice o 90 stopni i wowczas jest dojscie (patrzac od zegarow w strone kierownicy) do tych sprezynujacych zaczepow. nalezy je odgiąc i wyciagnac poduszke do siebie. Wymieniłem dzisiaj kiere wsadziłem poduszke jak mówiłeś i jest problem poduszka siedzi tak sztywno że nie da się trąbić a przy włączaniu samochodu sam trąbi przez chwilę i przestaje dodam że multi działa ok
michałswd Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Panowie wiem że to temat dla b8 ale szukam pasujących przycisków pod kierownice z tts chce sobie dolożyc do niej multifunkcje Pomożecie
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 To raczej do DZIAŁ CZESCI Jaki numer kierownicy ?
marjan83 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 czy kiera z a5 lift bd pasować do a4 lift, niestety nie mam numeru części
wrclaguna Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 czy kiera z a5 lift bd pasować do a4 lift, niestety nie mam numeru części Tak pasuje
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie a co sądzicie o takim wynalazku? , dałem kierownicę do obszycia i facet namówił mnie na coś takiego
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 no właśnie, chyba poszukam innej
S4plus Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Czy mozna włożyć do S4 B8 kierownice z RS4 ścięta? Czy multifunkcji bedzie działała? Ewentualnie RS5?
wrclaguna Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 Czy mozna włożyć do S4 B8 kierownice z RS4 ścięta? Czy multifunkcji bedzie działała? Ewentualnie RS5? Tak bedzie działac MF
S4plus Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Taka kierownica z taka multi z S4 B8 chce zamienić na RS4 tzw B8.5 Na taka: Edytowane 30 Stycznia 2016 przez S4plus
wrclaguna Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2016 Z RS4 musisz miec komplet czyli :- kierownica- okablowanie- AIR BAG
l.e.s.t.e.r Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 a taka kierownica podejdzie do B8? jest z poduszką, potrzeba coś jeszcze?
Rekomendowane odpowiedzi