Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Ja sie pytalem Ciebie, czy jakiegos nie masz ...na allegro nie ma tego w ogole niestety.
bart3k Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Pogratulować umiejętności i chęci. Z ze zwykłej A4 zrobiłeś śliczną S4. Nie rozumiem tylko, dlaczego wyrzuciłeś wycieraczkę ? Powiedz mi jeszcze konsole z 1DIN na 2DIN rzezałeś czy wymieniłeś i jak wyglądała sprawa z przeróbką zwykłych lamp na bi-xenon (tzn. masz samo poziomowanie, potrzeba zmiany jakiś kostek czy innych rzeczy, a może wymiana jest plug&play) ? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi.
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 ile razy na nią patrzę to tyle razy przychodzi mi do głowy tylko jedno słowo : za***ista
PABLO Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Normalnie Audica koxowa! Nie wiem jak to możliwe ale jak patrze na tą to myśle, że następna moja to będzie avant!
pre_pl Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Pogratulować umiejętności i chęci. Z ze zwykłej A4 zrobiłeś śliczną S4. Nie rozumiem tylko, dlaczego wyrzuciłeś wycieraczkę ? Powiedz mi jeszcze konsole z 1DIN na 2DIN rzezałeś czy wymieniłeś i jak wyglądała sprawa z przeróbką zwykłych lamp na bi-xenon (tzn. masz samo poziomowanie, potrzeba zmiany jakiś kostek czy innych rzeczy, a może wymiana jest plug&play) ? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi. tu znajdziesz odpowiedzi... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,12081.0.html
boberek Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 no naprawde auto super tyle pracy i kasy ale powiem ze było bardzo warto wygląda wyśmienicie a mozecie mi powiedziec ile kosztuje taki grill od S4 ?? i cały zderzak pasuje bez żadnych przerubek ??
Flyer Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Grill nowka w ASO jakies 200 PLN. Zderzak pasuje idealnie, ale ciezko znalezc w dobrej cenie i dobrym stanio. Latwo kupic jakis posklejany i łatany...
malik Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Zderzak pasuje idealnie, ale ciezko znalezc w dobrej cenie i dobrym stanie... I dobrze polakierować
alvaro Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Opublikowano 6 Listopada 2007 no to VIM zrobiony teraz tylko czekam aż moja kobieta zda egzamin na Prawo Jazdy( 2 podejście na początku listopada ) co będę mógł siedzieć na fotelu pasażera i oglądać filmy [br]Dopisany: 18 Październik 2007, 17:01 _________________________________________________podświetlane kratki zakupione, jak będę zmieniał to zrobię fotostory...
pre_pl Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 kratki kratkami, a reszta ? Ale zrób, zrób takie howto..
alvaro Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 ramka DVD ( zasłaniająca dziurę po zmieniarce) oraz kratki nawiewów założone - w FAQ odpowiedni temat : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,20727.msg240185.html#msg240185 a oto foki : KRATKI RAMKA *SZUKAM*podświetlanego schowka na monety i uchwytu na kubki ! jakby ktoś tam coś tam dajcie znać ok ?! DZIĘKUJĘ wszystkim za komentarze te pozytywne i negatywne. wątek zamykam , jeśli coś w aucie zmięnię to dam znać!
Rekomendowane odpowiedzi