p_wisniewski Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam, przy kupnie audi a4 Sline nie mialem na tyle oznaczen, z tego co wiem co niektóre sportowe wersje nie maja ich wogole, jednakze wiem ze byl lekko stukniety w tylek i klapa bagaznika byla wymieniana, teraz strasznie mnie to drazni i chce sobie sprawic same kólka audi na tylnia klape. Czy ktos moze mnie oswiecic jakiego rozmaru sa te kółka dla sedana i z jakiego materialu wykonane bo niechcialbym kupowac szrotu. z gory dziekuje za podpowiedz
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 a po co Ci takie info , sam chcesz robić? Kup w ASo
p_wisniewski Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Opublikowano 9 Lipca 2008 mam cala tylnia klape golą, dlatego chcialbym chociaz miec same kółka aby upiekszyc mojego audiczka , w aso mi zaproponowali plastikowa tania imitacje, a chcialbym kupic cos z metalu badz bardziej trwalszego materialu i poprostu przykleic na klape
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 no nie za bardzo wiem o co Ci chodzi :gwizdanie: to idz do tokarza a możesz dać jakieś foto co byś chciał? Bo rozumiem że nie chcesz ori znaczka , tak?
p_wisniewski Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Opublikowano 9 Lipca 2008 http://otomoto.pl/audi-s4-C5698443.html tutaj jest zjdecie tylnej klapy, chodzi mi o znaczek firmowy audi (4 kółka), ktore kazdy audiczek powinien miec. Wiem ze publikowanie ogloszen jest zabronione przeze mnie ale szczerze mowiac nie chce go sprzedawac, ogloszenie ma na celu utwierdzenia sie w przekonaniu ze nie ma sezonu na sprzedaz auta.
urbik Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zapytaj tego gościa http://www.allegro.pl/item390087385_oryginalny_emblemat_do_audi_a3_a4_nowy_typ.html Ja już u niego kupowałem i mogę powiedzieć, że wszystko co sprzedaje jest ori !
elmek Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 Dokladnie, kub ori a nie tam bedziesz koleczka dorabial... Z reszta niektorzy zdejmuja te kolka nawet na nie bitych w dupsko
p_wisniewski Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Opublikowano 9 Lipca 2008 kub ori ? co to znaczy? zasadniczo good point zaoszczedze 50 zl i troche czasu
tomcio1600 Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 Ja tam latam swoja bez żadnych oznaczeń na tylnej klapie i nawet mi sie to podoba. Przy granatowym kolorze i lampach poliftowych ładnie sie prezentuje (specjalnie były ściągane) jesli jeszcze gdzieś ich nie z handlowałem /zgubiłem to moge oddac za przysłowiowe piwo
wojtas-audi Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 Jedz do Audi i kup oryginalny znaczek OOOO i po klopocie ....
slepy Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 Jedz do Audi i kup oryginalny znaczek OOOO i po klopocie .... tak jak kolega mówi kup w ASO i masz problem z głowy, a naprawde lepiej wyglada z , przynajmniej wg mnie
Flaha Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 ja kupiłem ori na allegro i jest cool. No a niby jak chcesz dorobić ten znaczek samodzielnie?? Nie wydaje mi się, żeby to wyglądało dobrze. No ale twój gust, twój samochód, twoja sprawa.
boseron Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 a powiedzcie mi czym je do klapy przykleic zeby w myjni ne odpadły jaki klej?
dzedaje Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 kup tasme dwustronna, ale na piance... ostatnio kupowalem auchanie za 9 zetek.. i cale z tylu kleiłem oznaczenie bo moj idiots lakiernik przykleil na silikonie i nie w ori miejscach testowalem na myjce cisnieniowej... KLIK
Rekomendowane odpowiedzi