ucho.77 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Graty zakupu na żywo robi wrażenie
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Gratki Szymek :drunk::drunk::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky: furka zayebista :naughty::kox::kox:...musi Ci się to odpychać przyzwoicie :slina::slina: gratuluje! gdzie i kiedy bedziesz na spocie w okolicy ? pewnie czwartek ..Żory
akjam Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wczoraj fotki porobione i dalej nic tu nie ma?! W środku parę rzeczy do ogarnięcia ale pod maską...
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 akjam...... tempomat wcale nie jest aż tak potrzebny do codziennego jeżdżenia do pracy .....
seves Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 graty seves furkacza na mnie robiło wrażenie nawet 3.0tdi po programie od Griszy to od Ciebie dopiero musi robić robotę jak pisaliście wyżej :naughty: Gratki furki 3.0tdi zawsze o takim silniku marzyłem a kupiłem 1.9 Następnym razem będę wiedział co brać Graty zakupu na żywo robi wrażenie dzięki chłopaki ja marzyłem o 2.0tfsi i nawet przez chwilę jednego ulepa miałem , na szczęście Miron pokazał mi co to 3.0tdi tylko do tej pory nie były w moim budżecie:decayed: w końcu się udało Wczoraj fotki porobione i dalej nic tu nie ma?! W środku parę rzeczy do ogarnięcia ale pod maską... Ogarnę to dziś Fura jest niesamowita nie mogę się nacieszyć, wczoraj się bak skończył jeżdzę i jeżdzę a spalanie 8,5/100 Po spocie w Katowicach zupełnie przez przypadek i nieświadomie wyjechałem z parkingu na wyciszonym rns'ie i tak sobie jechałem słuchając silnika i wydechu:grin: uwierzcie albo nie - zorientowałem się dopiero na A1 po kilkudziesięciu kilometrach
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 takim autkiem idzie pewnie jeździć bez radia ....frajda pewnie wynagradza inne gadżety
seves Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Cyc malina będzie jak zderzak pomalujesz muszę parę rzeczy ogarnąć w tym zderzak i grill:decayed: szybę się wymieni bo już kamykiem dostałem i od razu L/H wyreza bo póki co działa i w dzień i w nocy W ogóle z nowości to wczoraj na niemieckiej autostradzie udało mi się zobaczyć wskazówkę na końcu prędkościomierza BEX sobie radził bo też tak potrafił ale tylko na zimówkach 16calowych i trwało to i trwało:grin: a tu bach bach i skala się skończyła i to na 19kach:kox:
seves Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ładnie sie tu dzieje gratki dzięki Wojtek:wink: był plan żeby Cię odwiedzić w niedzielę wracając z Lublina ale śpieszyliśmy się niestety:kwasny:
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Cyc malina będzie jak zderzak pomalujesz muszę parę rzeczy ogarnąć w tym zderzak i grill:decayed: szybę się wymieni bo już kamykiem dostałem i od razu L/H wyreza bo póki co działa i w dzień i w nocy W ogóle z nowości to wczoraj na niemieckiej autostradzie udało mi się zobaczyć wskazówkę na końcu prędkościomierza BEX sobie radził bo też tak potrafił ale tylko na zimówkach 16calowych i trwało to i trwało:grin: a tu bach bach i skala się skończyła i to na 19kach:kox: kurfa do Jastrzębia przyjechać się pochwalić to nie ma czasu ....ale po niemcowni hebla pogonić to se pojechał
#Przemo# Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 przy tym aucie co się dziwisz, też bym wolał jechać 400km, niż te parę km do ciebie i stać pod blokiem żebyś mógł się
Pretor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Seves dawaj foty nowej maszyny. Wysłane z mojego MT27i
seves Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Seves dawaj foty nowej maszyny.Wysłane z mojego MT27i nie mam - fotki z wczorajszego spota niestety nie wyszły jutro w Żorach coś pstrykniemy
pablo_ua4 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 no nie ladnie koleszka mial sie pochwalic po zakupie a tu widze zapomina sie o kolegach pieknie pieknie!!!! furka piekna no i ta moc :slina::slina::slina:
Pretor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Wczoraj miałem okazję jechać "dragonem" Sevesa i powiem że za***iście fajne autko, jest moc i do tego nie duże spalanie. Jeszcze nie zdążyłem przetrawić emocji a tu przyjechał niezapowiedziany gość na spota RS6 C6 którą też jechaliśmy z Sevesem :kox:.
seves Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dzięki Pretor Wrażenia z jazdy RS6C6 są nie do opisania, wskazówka po prostu szaleje, to jak pracuje zawieszenie i z jaką prędkością można pokonywać zakręty tego fizyką nie da się wytłumaczyć Kolega SirRed mam nadzieję że się niebawem pochwali na forum swoim nabytkiem - póki co eReSka w serii i nie chce w niej dłubać ale to pewnie kwestia czasu i 7xx pęknie Wczoraj trochę się pobawiliśmy na niemieckiej autostradzie ale nie ustawialiśmy jeszcze kresek, pogrążyłby mnie pewnie tak jak ja pogrążam malucha w serii:grin: od 100 ruszył co prawda kilka sekund wcześniej ale w miejscu w którym ja miałem jakieś 250 on miał 290 po prostu koks Dzięki SirRed za ciekawy wieczór wczoraj nakręciliśmy sporo filmików - głównie z myślą o tym jak ryczy wydech RS - niebawem trafią na jutuba:wink: no nie ladnie koleszka mial sie pochwalic po zakupie a tu widze zapomina sie o kolegach pieknie pieknie!!!!furka piekna no i ta moc :slina::slina::slina: Pablo sorry wiem że Ci obiecałem ale najpierw nie chciałem zapeszać a potem było mi głupio się chwalić sprawdziłeś może tą podstopnicę?
laki83 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ty sie skoncz spuszczać nad rs6 a dawaj foty twojego auta..bo ileż też można czekać:wink:
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 no mogły by te fotki w końcu się pokazać...chyba ,że seves po przejażdżce tym eresem będzie chcial spieniężyć b7 i kupi jakas duza benzyne
andr3i Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 trzy strony czytania a tu dalej zdjec nie ma przesiadka z BEXA na 3.0 TDI to w portfelu wielka roznica
Rekomendowane odpowiedzi