haller111 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witajcie Nie znalazłem podobnego wątku więc postanowiłem napisać. Kupiłem sobie A4 i jest w niej radio Chorus, niestety jest w trybie SAFE a doskwiera mi brak kodu. Można go jakoś odzyskać lub ominąć? Nie koniecznie przez serwis bo państwo z ASO krzyknęli 150zł... troszkę to przerasta wartość radia.. Proszę o pomoc pozdrawiam
Tom A4 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ratuje cię tylko ktoś kto zajmuje się radio code lub dobry elektronik inaczej nie do obejścia
haller111 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A jest jakiś w krakowie który się tym zajmuje ?
lezy1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Popatrz na tych stronach, a może kod masz wklejony w książce serwisowej, albo przyklejony na radiu. KOD DO RADIA • Indeks witryny RADIO HELP - Darmowe rozkodowanie radia przez internet
haller111 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 książki serwisowej nie mam a na radiu w sumie to patrzyłem ale moge jeszcze raz zerknąć dzięki
xXPiotrekXx19 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ja jak kupiłem swoje audi to też nie miałem i przy zmianie aku się zablokowałem i w łodzi pytałem w 2 miejscach jakiś magików to nie chcieli mi obedwoje tego zrobić to byłem zmuszony jechać do servisu zapłaciłem 150 zł i dostałem po 10 minutach autko wruciło w moje ręce i wydruk z servisu a na nim kod radia. a w krakowie napewno są takie miejsca tylko czy będą chcieli to zrobić
haller111 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Niestety tak to się chyba skończy w kraku są magicy którzy biorą 80zł za taką usługę.. przynajmniej tak napisali mi na maila.. natomiast żaden kalkulator nie obsługuje tego numeru seryjnego AUZ1Z2.. więc temat uległ raczej wypaleniu..Dziękuję za odpowiedzi i Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi