Pascal Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam, chcialbym pokazac moje audi, kupilem je kilka miesiecy temu i czas aby je w koncu pokazac. w sumie to wlasciwie golasek ale przynajmniej bedzie co rezac MARKA: Audi MODEL: A4 B6 SILNIK: AVJ 1.8 T NADWOZIE: Sedan KOLOR: LZ5W MOC: 150 km ROK: 2001 SKRZYNIA: Manualna NAPĘD: Fwd Dokładka przedniego i tylnego zderzaka VOTEX Szyby atermiczne, zielone Elektryczne szyby przód , tył korbotronik Szyby domykane i otwierane z pilota Elektryczne podgrzewane lusterka Klimatronic 2 strefowy Zawieszenie sport 1BE Ori xenony samopoziom ze spryskami Halogeny Felgi 17 Opony przod 225/45 R17 opony tyl 245/40 R17 toyo proxes CF1 Kierownica 3 ramienna skórzana Dzwignia hamulca ręcznego i gałka zmiany biegów pokryte skórą Pełen fis Centralny zamek Autoalarm Wspomaganie kierownicy Abs Esp Poduszki powietrzne x6 Brak oznaczeń modelowych Słupki środkowe i tylne trójkąty w lakierze czarny połysk Chromowane listwy wokół szyb Kolor tapicerki ciemnoniebieski planowane mody Ecu Fmic Progi pod kolor Nowy wlacznik swiatel Felgi na czarno Wymiana halogenów Nakładki na pedały i podstopnica od RS4 Wycieraczki Aero Tempomat Zmiana stolkow na jakies konkretniejsze Ledowe podswietelenie tablicy rejestracyjnej Zdjecia srodka wrzuce w najblizszym czasie Foty wnetrza
andr3i Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 kolorek jak u mnie dalbym inna fele i nie malowal na czarno do tego koloru nie bedzie pasowac moze lepiej grafit ?
miszka Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 kolorek jak u mnie dalbym inna fele i nie malowal na czarno do tego koloru nie bedzie pasowac moze lepiej grafit ? andr3i a ty nie masz czasami mauritius blue a to chyba nie LZ5W Pascal wielki plus za kolorek ale pomaluj progi bo to trochę źle wygląda ---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ---------- po za tym popraw końcowe tłumiki bo coś krzywo wystają i zapodaj jakieś większe końcówki
laki83 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 fajne autko..widze że votex dokładany.poszukaj jeszcze listw progowych(kolega Booster miał takie w dziale sprzedam)i jakiś spoilerek i bedzie malyna:wink:
Pascal Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 I w koncu moge sie pochwalic jakimis bardziej widocznymi modami Na poczatek polecial kat i zamiast niego wpadl downpipe Trafila sie niedrogo lotka z Ms Design to szkoda bylo nie kupic Standardowy grill jakos mi nie bardzo pasowal do kratek w dokladce wiec go zmienilem. A wycieraczki zostaly zamienione na Aero I dodatkowo jeszcze kilka fotek
mej2dej Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam moje podpowiedzi: 1) Felgi maluj tylko i wyłącznie na kolor klasyczny srebrny (u siebie mam felgi w kolorze grafitowym i teraz żałuję - poniżej zdjęcie mojego wozidła z taką właśnie felgą) 2) Pakiet stylizacyjny Votex mam u siebie i powoli go zmieniam na s-line (każdy ma inny gust ) 3) Felgi w wymiarze 19'' nie są raczej na nasze drogi 18 to według mnie max (sam mam 17'' faktycznie trochę brakuje 18 byłaby idealna ) Gratuluję samochodu
Pascal Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 felg jednak nie bede malowal tylko raczej zmienie na jakies 18. ale to za jakis czas Dzieki:wink:
MAT1000 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ładuj od razu 19", do tego pakietu będą lepiej pasować. Zmień też końcówki wydechu, bo razi ich brak
laki83 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ładuj od razu 19", do tego pakietu będą lepiej pasować. Zmień też końcówki wydechu, bo razi ich brak tu ci przyznaje racje..koła minimum 18'' bo pakiet jakby pogrubia auto a te małe kółeczka to sie gubią w tym aucie..a koncówki tak samo.Dawid wywal te słomki i wrzuć większe.mozesz oblukac u mnie w watku jak to wyglada.a poza tym na plus autko.jeszcze bym listw progowych z ms design szukał
Barto89 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Machnij cały pakiet MS, kółka 19", większe rurki i jest cacy:kox: Co do koloru felg to może plastdipem pomaluj? Kolor nie spasuje to zerwiesz i śladu nie będzie:wink:
Pascal Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2014 Felgi obowiazkowow 18 beda. i ewentualnie jakas lekka glebe wtedy jeszcze zapodam zeby za wysoko nie stalo. te ori koncowki to tragedia do tego zderzaka, zastanawialem sie ogolnie nad Ulterami z serii black
Remik-A4 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Swietnie MS Design :kox:rowniez go mam... prosze cie tylko nie zmieniaj na zadne S...ki MS Design jest bardziej agresywny niz S4 i zdecydowanie mniej oklepany tu sa kominy 90mm a tu juz pelny Milltek 100mm Jak mozesz to zakladaj 19" ... beda idealnym dopelnieniem
D4NTE Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 większe koło załóż najlepiej 18 dokładki w kolor, lampy zrób na czarno bo się gryzie z tymi czarnymi grillami i lusterka w czarny kolor lub satynę s4. To tak na szybko aha bezawaryjności życzę
Pascal Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2014 Swietnie MS Design :kox:rowniez go mam... prosze cie tylko nie zmieniaj na zadne S...ki MS Design jest bardziej agresywny niz S4 i zdecydowanie mniej oklepany tu sa kominy 90mm http://zapisz.net/images/198_687554.jpg a tu juz pelny Milltek 100mm http://zapisz.net/images/477_2013_03_14_2900.jpg Jak mozesz to zakladaj 19" ... beda idealnym dopelnieniem Nie mam zamiaru zmieniac Votexa na nnic innego. mnie sie podoba Koncowmi 100 mm jednak lepiej ta przestrzen wypelniaja. mialem zakladac 90 mm a teraz sie musze juz zastanowic a co do lamp to tez sie kiedys pomysli. pomyslow tyle a budzet ograniczony
Armi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Swietnie MS Design :kox:rowniez go mam... prosze cie tylko nie zmieniaj na zadne S...ki MS Design jest bardziej agresywny niz S4 i zdecydowanie mniej oklepany Raczej bardziej "tuningowy" ale to prawda rzadko spotykany.
Remik-A4 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Swietnie MS Design :kox:rowniez go mam... prosze cie tylko nie zmieniaj na zadne S...ki MS Design jest bardziej agresywny niz S4 i zdecydowanie mniej oklepany Raczej bardziej "tuningowy" ale to prawda rzadko spotykany. MS Design / Votex jest dostepny w kazdym salonie Audi czego dosc sporo osob nie wie. To jest taki jak by to nazwac extra pakiet sportowy , ktory Audi oficjalnie sprzedaje w salonie. Co do wygladu to w moich oczach jest bardziej "agresywny" od S4... wieksze wloty itp ... ale wiadomo kazdy patrzy przez swoje " okulary "
Armi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Wiem, o tym gdzie jest sprzedawany itd. S4 to S4, detale zdradzają, że to nie jest seryjne auto. W innym przypadku widać, że to nie jest bodykit. Nie jestem ich fanem.
Remik-A4 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Wiem, o tym gdzie jest sprzedawany itd. S4 to S4, detale zdradzają, że to nie jest seryjne auto. W innym przypadku widać, że to nie jest bodykit. Nie jestem ich fanem. to prawda jak ktos chce miec auto wygladajace jak S4 to wybiera taki pakiet S4 / M3 to zdecydowanie seryjna produkcja jak " miliony " innych. Jak ktos ma ochote to zmienic to korzysta z dodatkowych pakietow wiadomo wyglad sprawa gustu i kazdy wybiera / ubiera co innego... ps. bedziesz sie smial ale mnie bardziej podoba sie s-line niz s4 kazdy ma swoje widzi
Armi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Rzeczywiście S4 są miliony:decayed: Aaa może masz na myśli zwykłe A4 czy BMW ze znaczkiem S4 czy M3. To tak, wtedy się zgadza. Felgi czy inne dodatki pozwalają osiągnąć indywidualny wygląd samochodu. Wcale nie trzeba zakładać bodykitów ale co kto lubi.
camillotychy Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Rzeczywiście S4 są miliony:decayed: Aaa może masz na myśli zwykłe A4 czy BMW ze znaczkiem S4 czy M3. To tak, wtedy się zgadza. Felgi czy inne dodatki pozwalają osiągnąć indywidualny wygląd samochodu. Wcale nie trzeba zakładać bodykitów ale co kto lubi. W zupełności zgadzam się z kolegą wyżej, ale Tobie ma się to podobać!
Rekomendowane odpowiedzi