musti Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Juz wsio bangla:wink: Zdjęcia robią robotę poza tym widać , że wykonanie perfekcyjne aż zatyka z wrażenia Graty Paweł po raz kolejny Ile bawiłeś się z tą Skodą ?
Griffe Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 Skoda zajela nam we dwoch 3 dni roboty.
gusiak11 Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 werdykt widzów - może być przynajmniej szczerze
Kaju77 Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Przecież to jakieś czary...szacun mega roboty:$
gusiak11 Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 to jakieś czary...szacun mega roboty:$ Nieeee to Hokus Pokus Detailing
chopin Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 no ja cały czas czekam na odpowiedź w sprawie terminów żeby sie samemu dać zaczarować :kox::kox: Griffe :hi:
Kamyk Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 werdykt widzów - może być przynajmniej szczerze w sumie to mogliby sie raz porzadnie to roboty zabrac, a nie.... popierdolka
Griffe Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 Tomciu postaramy sie spelnic Twe oczekiwania w piatek przyjezdza duzy SUV ze stajnie VW w czerni, lakier podobno aspiruje do matowego
Kamyk Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Tomciu postaramy sie spelnic Twe oczekiwania w piatek przyjezdza duzy SUV ze stajnie VW w czerni, lakier podobno aspiruje do matowego ups... znowu ze 3 dni ? czy nawet dluzej ?
Griffe Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 Okaze sie, 3dni to super hiper expres, ale nie wiem czy mozliwy, bo tez na powloke
Kamyk Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 pafcio, czyli auto jako tako u ciebie się zostawia i zwiedzanie lubelszczyzny na piechotę uprawia ? jakie są, że tak powiem, typowe zachowania ? coś przez te 3 dni wypada robić .....
gusiak11 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W poprzedni weekend był u nas VW Tuareg. Fajna fura 3.0 V6 TDI przelot cos ponad 100 000km, stan lakieru jak i wnętrza… ’’zmęczony’’. Taki samochód przyjechał na nasze podwórko Babie lato w kwietniu Dzisiejszy zestaw hokus pokus Mały pomocnik zabrał opryskiwacz i poszedł myć… chyba rower Zawsze na dwa wiadra Koła wymagały dodatkowych zabiegów Nadkola też zrobimy Jeżeli coś było ‘’padło’’ Przednia szyba tez Boczne trochę lepiej Glinka Osuszanie Oględziny Pracujemy 50/50 Powłoka Efekty 30h pracy Na słoneczku
chopin Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Panowie za każdym razem ryjecie mi beret waszymi pracami spać nie moge przez Was i sie nie mogę doczekać kiedy moje cacko będzie się tak świeciło
Griffe Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dzieki za pozytywny komentarz. Relacja z Peugeota Partnera, potem Audi A4 B7 Do rzeczy, auto jakie widac na zdjeciach, wbrew pozorom wcale nie takie male. Bardzo dobry przyklad do detailingu, widac jak dzialaja srodki na lotna rdze i ile jej bylo. Maska zostala polakierowana przez ASO fatalnie, straszna mora i tragiczne zgazowania, zmatowienia i niejasnego pochodzenia zacieki. Wypolerowala sie szybko i ladnie, ale w morze zostal caly syf i psul efekt. Szybka decyzja i wetsanding maski majacy na celu wyrownanie mory na masce aby byla podobna jak na reszcie auta i przy okazji pozbycie reszty niedoskonalosci lakieru. Czasu bylo bardzo malo a zadanie wymagajace. Na koniec auto zabezpieczone powloka kwarcowa CarPro CQuartz UK 2014 (powloka o najwiekszej zawartosci ditlenku krzemu "kwarcu" okolo 70%) i wykonczona CarPro Reload 2014. Milego ogladania: Pug przed myciem po trasie z tej perspektywy wyglada nadwyraz dobrze Z bliska nieco inaczej Lotna rdza i smola praktycznie wszedzie Pianowanie Po myciu znacznie lepiej Suszenie Glinkowanie: Inspekcja - totalne zaskoczenie Pierwsze 50/50 Lecimy z caloscia Mora - przyczyna problemow Teraz zdecydowanie lepiej Roznica widoczna golym okiem (dla malo spostrzegawczych nad prawa klamka ) Powoli efekt zostaje uzyskany Jak widac i na bialym cos sie odbija Dzieki za poswiecony czas
Kriss SierraFan Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Biały też potrafi oddać swą głębie
krzysaudi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ten biały super - od zawsze podobaly mi się białe autka , a tym bardziej taka niepozorna francuska bestyjka Robisz robotę . Pogratulować .
xBladex Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wynik pracy nad VW to jest po porostu pełna profeska..brak słow..:shock3:..juz liczne dni to mojego terminu
Rekomendowane odpowiedzi