Sqizzy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Marcin czy 1l carpet cleanera starczy do wyprania auta, bez podsufitki ?
gusiak11 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Marcin czy 1l carpet cleanera starczy do wyprania auta, bez podsufitki ? Litr tego preparatu starczy spokojnie na 4 auta, pre-wasch robisz 1:15, pranie zasadnicze 1:80! więc jest mega wydajny, ja uprałem 3 samochody dwa były naprawdę brudne, skoda z 2007 i C-max z 2005 więc swoje przeżyły (prane było wszystko siedzenia, bagażniki, nawet siedzenia były wyjmowane), poszło 4x8l wody a preparatu zostało jeszcze z 1/3 butelki więc spokojnie starczy jeszcze na 4 auto. A zapomniałem jeszcze rozrabiałem 1:15, 1 litr płynu na pranie dywanu w domu też świetnie daje rade
Griffe Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nowe combo testejumy specjalnie dla Was tym razem znane i lubiane C1+ EXO V2 (postanowlilem dac mu druga szanse EXO V1 srednio wypadlo) wizualnie robi robote zobaczymy jak ingi. To nie koniec nowosci, bo za chwile prawdziwa petarda SERUM + EXOV2 Stay tuned:naughty:
Kamyk Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Pafcio skoro ostrzegasz, to az strach sie bac bedzie pewnie odlot .....
Awra Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 To taka jedna fota na szybko:http://i96.photobucket.com/albums/l163/zarrus/DSC01732_zpsb90308a8.jpg
Kamyk Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 qrna będzie grubo, coś tak czuję .....
Pawlo 2004 Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Pawle twoje prace urywaja mi d*pę Możesz napisać jakiej polerki używasz?? Zamierzam kupić coś poręcznego i lekkiego. Możesz coś zaproponować??
Griffe Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 W tym momencie w garazu mamy kilka maszyn. Rotacyjne: Makita, Flex i Lare oraz DA Rupesa. Zalezy do czego masz uzywac?
Coltrane Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 przepiękne ahhh -------------- kto robi coś takiego w okolicach KRK ? ewentualnie kogo polecacie na podhalu
Griffe Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Opublikowano 8 Lipca 2014 Z Grodu Kraka warto udac sie do Kurodetailing: https://www.facebook.com/KuroDetailing
dawidg2 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Robota świetna. Napiszesz mi na PW ile taka przyjemność wyniesie dla czarnej perły? Rys za dużo niema, ale dużo odprysków na masce czy przednim zderzaku ale podkładu nie widać.
Martinor Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja ze swojej strony polecam https://www.facebook.com/DetailingServicePL?fref=ts
blaszczuEL Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Ja ze swojej strony polecam https://www.facebook.com/DetailingServicePL?fref=ts +1
Mazdomania Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 A da radę coś z takimi defektami zrobić ? Czyli wgniotka na tylnym nadkolu, zdarty lakier do podkładu i porysowania po ściągnięciu OOOO
Griffe Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 Wgniotka do ogariecia przez fachowca jest taki jeden nazywa sie Autodent. Zdarty lakier do podkladu - kwestia albo zaprawki albo polakierowania Porysowania do zobaczenia - wtedy mozna cos powiedziec. Ok dosc opowiastek, czas cos pokazac. Ostatnimi czasy duzo sie dzieje w Hokus Pokus Detailing i malo czasu na tworzenie relacji wiec mala zajawka: Stay tuned
gusiak11 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Po dość długiej przerwie wróciliśmy do garażu, pierwszy projekt jeszcze nie obrobione zdjęcia, dziś zdjęcia z najnowszego projektu. Skoda Superb kombi 2014 przebieg 1800km, plan pracy to umyć i przygotować auto na powłokę. Zaczynamy Dekontaminacja, pianowanie i dalsze prace Lekka korekta Koła Powłoka Wykończenie Grande Finale Więcej na blogu Carsdetailing
Rekomendowane odpowiedzi