marcin303 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam. Kilka dni temu wylał mi z tyłu amortyzator gwintowany FK. Odkopałem papiery i okazało się że gwint jest jeszcze na gwarancji więc od razu zgłosiłem sprawę do sprzedawcy. Sprzedawca poprosił o przesłanie zdjęć uszkodzonego amortyzatora. Zdjęcia wysłałem i odpisał mi że "... reklamacja nie moze byc uwzgledniona, oslona amortyzatora jest zniszczona, przez co miedzy tloczysko a obudowe dostawal sie piach woda itp, a to spowodowalo wylanie amortyzatora ... ". Chciałbym wiedzieć czy sprzedawca ma rację czy po prostu mnie zbywa .
OLIVER Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nooo jesli faktycznie osłona jest uszkodzona to nie ma o czym gadać raczej nie za reklamujesz go. Mają podstawę do odmowy .
ŁYSY44 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 kolega ma rację , zapomnij o reklamacji wiem że nawet jak nowe amory kupujesz to musisz komplet odboje i osłony bo później są problemy z reklamacją
marcin303 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No to lipa jak montowałem gwint wszystkie graty były ok a teraz problem przez taką pierdołę. Trochę skoda mi tej zawiechy, da się to jeszcze uratować? Może regeneracja? tylko ciekawe jakie koszty
rafal9119 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 kurde u mnie tez osłona jest lekko zniszczona .trzeba bedzie sie tym zajac.
Rekomendowane odpowiedzi