kaju Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Opublikowano 8 Maja 2013 Jestem chętny na zlot. Trzeba się w końcu zintegrować Zapraszam na PW z ilością osób. ---------- Post dopisany 06-05-2013 at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany 04-05-2013 at 15:54 ---------- I ruszyła lista wpłat ---------- Post dopisany 08-05-2013 at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany 06-05-2013 at 18:38 ---------- Osoby już zapisane prosiłbym o wpłacanie zaliczek na zlot - w przyszły piątek jadę do Borowianki omówić ostatnie szczegóły i wpłacić wspomnianą zaliczkę
a4bielik Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 chłopaki, można by było tylko wpaść pooglądać samochody w jakiś dzień ?
jozek726 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Kaju najpóźniej kiedy można się zdecydować ?
kaju Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 Kaju najpóźniej kiedy można się zdecydować ? Im szybciej tym lepiej
Kowi87 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Ja dzisiaj wpłace zaliczke oczywiscie rzecz jasna pocztą polską takze 2 dni masz z bani zanim wleci na konto:grin:
Przemots Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 zaliczka wpłacona, ale nie pocztą tylko bank internetowy:decayed:
cymek28 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Zaliczka poszła.Ja plus jedna osoba:wink:
kaju Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 Elegancko panowie, tak trzymać. W Ostrowie jest kilka myjni samoobsługowych, ale może bylibyście zainteresowani wężem na terenie hotelu? Postaram się ten temat poruszyć z szefostwem jak będę w piątek
Tomasz Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Elegancko panowie, tak trzymać. W Ostrowie jest kilka myjni samoobsługowych, ale może bylibyście zainteresowani wężem na terenie hotelu? Postaram się ten temat poruszyć z szefostwem jak będę w piątek yes:naughty:
Kowi87 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 a mi tam samoobsługowa do szczęścia wystarczy:hi:
WhyMe? Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Po co myjnia? Wiadro, gąbka do kąpieli i szampon palmolive
kaju Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 OK, pogadam o wężu, jeśli da radę i będzie, to kto będzie chciał skorzysta, kto nie - do samoobsługówki jest prościuteńka droga, około 1km w jedną stronę od hotelu, ewentualnie dla odważnych (za to będzie nagroda) wjazd całym autem do zbiornika wodnego, gdzie będziemy się wylegiwać w sobotę BTW jeszcze jedna kwestia - Panowie, kto ma, zabiera aparaty, kamery, statywy, obiektywy, h*je muje i dzikie węże, które mogą pomóc potem w składaniu filmiku, ja pogadam z chłopakiem, z którym pracowałem, może za parę groszy spędziłby z nami czas i porobił trochę fotek, dla przykładu jego dwa strzały według mnie - przekozak: Kriss będzie miał ze sobą prawdopodobnie apacza, do którego doczepi swój sprzęt i zrobi kilka motywów z lotu ptaka jeszcze raz napiszę: sugestie i pytania śmiało pisać, spamować etc :hi:w piątek dopinam jeszcze dwóch sponsorów giftów, nie wiem czy już wspominałem - mamy kilka kuponów zniżkowych od mapeta, mamy sick-stickers, czekam jeszcze na odpowiedź vario odnośnie jakiegoś gifta, myślę, że będzie ciekawie. Aha - nie zapomnieć o trunkach własnej roboty
OGr Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Elegancko panowie, tak trzymać. W Ostrowie jest kilka myjni samoobsługowych, ale może bylibyście zainteresowani wężem na terenie hotelu? Postaram się ten temat poruszyć z szefostwem jak będę w piątek Yeach, zalatwiaJ razem z miss mokrego podkoszulka ;-) Naciapane z sedesu ...
kaju Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 Elegancko panowie, tak trzymać. W Ostrowie jest kilka myjni samoobsługowych, ale może bylibyście zainteresowani wężem na terenie hotelu? Postaram się ten temat poruszyć z szefostwem jak będę w piątek Yeach, zalatwiaJ razem z miss mokrego podkoszulka ;-) Naciapane z sedesu ...
OGr Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Jak się uda to ja będę miał fajna niespodzianke ;-) Naciapane z sedesu ...
Rekomendowane odpowiedzi