Gość cwiara Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Wlasnie dostalem tajemniczy list od ITD i raport z urzadzenia rejestrujacego Fotorapid. 90km/h na 50-tce. Chyba zaczne juz pic ten alkohol kupiony na zlot Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Raymax Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Duds, ja wiedziałem że Ty głupi jesteś ale żeby aż tak... Ogólnie proponuje żeby każdy przytargał świece zapłonowe na zlot Będą oświadczyny przy świecach
Kowi87 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Tablib z jednej strony nie ma to znaczenia gdzie ale z drugiej strony może daruj sobie zlot i zróbcie to sami gdzieś gdzieś w miejscu bardziej romantycznym ;-) piertolic romantyzm, co on kurfa werter ma być inaczej ma byc originalnie, zlotm ysle ze jest bardzo dobrą okazją
krzysiek23 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Chlopaki wiec sprawa wyglada tak ze w piatek ide po pierscionek ...wiec trzeba cos wymyslic .. z pod jednej maski wyciagne bukiet kwiatow a z pod drugiej pierscionek hehehehe Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 ty sie zastanow lepiej czy ona powie TAK....bo moglby zonk byc
Kowi87 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 to by dopiero nieoczekiwany zwrot sytuacji wyskoczył
krzysiek23 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 to by dopiero nieoczekiwany zwrot sytuacji wyskoczył to bysmy z tamtad nie wyjechali,trzeba by bylo rozlakowe walic..... ---------- Post dopisany at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- oczywiscie zart wszystko powinno grac co TALIB?:polew:
kaju Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 Ustalimy w piatek i powiemy ci przrz telefon osama co wydumalismy Napaćkane z japca kaja
MAGIC87 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Chlopaki wiec sprawa wyglada tak ze w piatek ide po pierscionek ...wiec trzeba cos wymyslic .. z pod jednej maski wyciagne bukiet kwiatow a z pod drugiej pierscionek hehehehe Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 ty sie zastanow lepiej czy ona powie TAK....bo moglby zonk byc to ja tez w razie W wezme pierscionek, jakby mu odmówiła bo moze ja wyskocze ze swoim:decayed: Tylko nie bierz tego na powaznie, zeby jakiejs spiny nie było:wink:
OLI_B5 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 najpierw struga cwaniaka a potem sie boi Oj madzia madzia :polew:
talib1990 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 zero spiny, luzik... powie NIE niech nagina na butach na PKP.. kto ją będzie chciał podrzucić - wp***dol :decayed: a tak poważnie.. nie ma opcji, żeby powiedziała NIE.... chociaż.... w końcu to kobieta a im chodzi zawsze o jedno... tylko co chwile jest to co innego :grin::grin:
krzysiek23 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 zero spiny, luzik... powie NIE niech nagina na butach na PKP.. kto ją będzie chciał podrzucić - wp***dol :decayed:a tak poważnie.. nie ma opcji, żeby powiedziała NIE.... chociaż.... w końcu to kobieta a im chodzi zawsze o jedno... tylko co chwile jest to co innego :grin::grin: i z tym milym akcentem napijmy sie
talib1990 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 zero spiny, luzik... powie NIE niech nagina na butach na PKP.. kto ją będzie chciał podrzucić - wp***dol :decayed:a tak poważnie.. nie ma opcji, żeby powiedziała NIE.... chociaż.... w końcu to kobieta a im chodzi zawsze o jedno... tylko co chwile jest to co innego :grin::grin: i z tym milym akcentem napijmy sie ja dzisiaj tylko Somersby z lodem :drinks:
MAGIC87 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 najpierw struga cwaniaka a potem sie boi Oj madzia madzia :polew: Grabisz se młody oj grabisz
Gość harry19-19 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 pięknie naklejki za***isty bierzniczek a no za***isty , beje ubaw na zlocie a jeszcze oświadczyny to dopiero będzie koks
Rekomendowane odpowiedzi