OGr Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 A4, A8, potem pomału przez Twardogórę i moją miejscowość, lepiej jak 25 byś miał lecieć z O-cy do OSW. Acha, no to oki. To pewnie tak polecę. Dzięki za info :-) Naciapane z sedesu ...
kaju Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Opublikowano 21 Maja 2013 ja będę leciał leszno kalisz - ostrów, kaju co polecasz? To tak, jakbyś jechał do Berlina przez Moskwę koło pyerdolniesz
Tomasz Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Robert a ja myślałem że polecisz przez Lubliniec
OGr Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Robert a ja myślałem że polecisz przez Lubliniec No właśnie taki miałem poczatkowo zamiar. Ponoc ta druga nie jest zła. Szczerze to nie musze zapidalac 200km/h. Jeszcze nie, wiem jakie będę miał kola zreszta ale co sypie na prosiakach w stronę polnocy to trace opone :-) Naciapane z sedesu ...
kaju Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Opublikowano 21 Maja 2013 Północ to północ, tu jedziesz bliżej centrum
OGr Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Nieważne żona I tak przekonana ze wszystkiemu inne kombinacje hehe. Naciapane z sedesu ...
czorny_07 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 ja będę leciał leszno kalisz - ostrów, kaju co polecasz? To tak, jakbyś jechał do Berlina przez Moskwę koło pyerdolniesz gostyń miałem napisac, nie wiem czemu mi się kalisz wkręcił
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Ja się tylko zastanawiam jak I kiedy ja będę wracał do Krakowa :-)))Naciapane z sedesu ... hehe kolego mam linkę holowniczą odholuję Cię całą drogę a ty po drodze pij:whistling:
kaju Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Opublikowano 21 Maja 2013 No jakbyś tak jeździł do okoła wszędzie, to jakbyś zaczął odkładać, to byś miał o 6 lat młotrzego
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Nieważne żona I tak przekonana ze wszystkiemu inne kombinacje hehe.Naciapane z sedesu ... hehe wiesz co to może jednak rzeczywiście Cię poprowadzę , wpadnę do KrK i poprowadzę
Tomasz Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Nieważne żona I tak przekonana ze wszystkiemu inne kombinacje hehe.Naciapane z sedesu ... hehe wiesz co to może jednak rzeczywiście Cię poprowadzę , wpadnę do KrK i poprowadzę jak widzisz żona ma nad nim taką władzę że musi z sedesu pisać, więc lepiej go poprowadź
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Nieważne żona I tak przekonana ze wszystkiemu inne kombinacje hehe.Naciapane z sedesu ... hehe wiesz co to może jednak rzeczywiście Cię poprowadzę , wpadnę do KrK i poprowadzę jak widzisz żona ma nad nim taką władzę że musi z sedesu pisać, więc lepiej go poprowadź hehehe zauważyłem że żona ma na oku , ważne że słucha , a odnośnie prowadzenia bardzo chętnie poprowadzę o ile kolega zgodzi się . OGR - nie martw się nie zostawię Cię samego w trasie ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- szczerze powiem OGR zazdroszczę Ci takiej żony twardej:decayed: , sam takiej szukam takiej twardej tylko żeby taka dziewczyna miała uczucia i beje git jupi jupi:banan:
JawoR36 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Mozna wplacic za siebie, a potem dopisac "moja"? Nie jestem pewny czy ja zabiore Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
danielo Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Tu nie chodzi o strach, tylko myślałem, że takie są wymogi po wczorajszym filmie na Battalionie się boisz? całkiem możliwe :D , ja jakbym nie miał pokoju to mógłbym spać w aucie co mi tam , jedynie to że nie mam prysznicu w aucie a jest mi to bardzo potrzebne żeby obudzić się na zimnej wodzie i wstać na nogi jak i szybko ocknąć się jest jezioro:decayed: a no fakt trzeba tylko okna wyskoczyć hahaha ---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ---------- jak ja lubię ten klub szkoda że wcześniej go nie założyłem:kwasny:,spokojnie można z normalnymi ludżmi pogadać pośmiać itd. , a co dopiero będzie na zlocie działo się ulalalala tylko jedno Panowie muszę powiedzieć że ja wódki nie mogę pić niestety To się nauczysz NIESTETY ---------- Post dopisany at 01:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ---------- Oj się będzie działo
Gość harry19-19 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Tu nie chodzi o strach, tylko myślałem, że takie są wymogi po wczorajszym filmie na Battalionie się boisz? całkiem możliwe :D , ja jakbym nie miał pokoju to mógłbym spać w aucie co mi tam , jedynie to że nie mam prysznicu w aucie a jest mi to bardzo potrzebne żeby obudzić się na zimnej wodzie i wstać na nogi jak i szybko ocknąć się jest jezioro:decayed: a no fakt trzeba tylko okna wyskoczyć hahaha ---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ---------- jak ja lubię ten klub szkoda że wcześniej go nie założyłem:kwasny:,spokojnie można z normalnymi ludżmi pogadać pośmiać itd. , a co dopiero będzie na zlocie działo się ulalalala tylko jedno Panowie muszę powiedzieć że ja wódki nie mogę pić niestety To się nauczysz NIESTETY ---------- Post dopisany at 01:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ---------- Oj się będzie działo o kurde:decayed:
Qbazulu Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Nieżle Daniel zachęcasz wlecę w sobotę na jeden dzionek, będę w Śremie to i już bliżej do Ostrowa, Pozdrawiam
OGr Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Nieważne żona I tak przekonana ze wszystkiemu inne kombinacje hehe.Naciapane z sedesu ... hehe wiesz co to może jednak rzeczywiście Cię poprowadzę , wpadnę do KrK i poprowadzę jak widzisz żona ma nad nim taką władzę że musi z sedesu pisać, więc lepiej go poprowadź toć dobre ;-) ---------- Post dopisany at 08:46 ---------- Poprzedni post napisany at 08:39 ---------- Nieważne żona I tak przekonana ze wszystkiemu inne kombinacje hehe.Naciapane z sedesu ... hehe wiesz co to może jednak rzeczywiście Cię poprowadzę , wpadnę do KrK i poprowadzę jak widzisz żona ma nad nim taką władzę że musi z sedesu pisać, więc lepiej go poprowadź hehehe zauważyłem że żona ma na oku , ważne że słucha , a odnośnie prowadzenia bardzo chętnie poprowadzę o ile kolega zgodzi się . OGR - nie martw się nie zostawię Cię samego w trasie ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- szczerze powiem OGR zazdroszczę Ci takiej żony twardej:decayed: , sam takiej szukam takiej twardej tylko żeby taka dziewczyna miała uczucia i beje git jupi jupi:banan: przecież ja się śmieje ;-) takie mam specyficzne poczucie humoru, a Wy to bierzecie na serio ;-)))
Rekomendowane odpowiedzi