Arkadiush Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Specjalnie dla was gość specjalny :polew::polew: Mefju i czorny
MAGIC87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Jacek Skubikowski - Weź go do buzi - YouTubea po skonczonej libacji:decayed: Kaju zamotaj jakies małolaty z pobliskiej wsi Stary, to Ty nie wiedziałeś, że Ostrów jest stolicą najlepszych małolat tego szarego i smutnego jak piz*a kraju? ja jestem ich królem 10 lat temu to był jak był protector na Lotniczej:decayed:
wladi Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Taa. Bedzie k**wy cwiara i gitara wódka, konserwy dziwki bez przerwy:facepalm: f*ck... Wladi sie pojawił, najwiekszy pijak z BT 2013 Dawaj mnie go do Ostrowa Kaju dzięki ale ekipa imprezuje w Helu czasie zlotu:decayed:
OGr Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Jacek Skubikowski - Weź go do buzi - YouTubea po skonczonej libacji:decayed: Kaju zamotaj jakies małolaty z pobliskiej wsi Stary, to Ty nie wiedziałeś, że Ostrów jest stolicą najlepszych małolat tego szarego i smutnego jak piz*a kraju? ja jestem ich królem Trzeba bylo to wpisać na listę atrakcji to dawno by miejsca brakło :-) Naciapane z sedesu ...
kaju Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 Specjalnie dla was gość specjalny :polew::polew: Mefju i czorny Weź mi już ich, bo laptoka rozyebie ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ---------- 10 lat temu to był jak był protector na Lotniczej:decayed: Piękne muzyczne czasy... Ja na lotkę się niestety nie załapałem, ale staroprzygodzką odwiedzałem często No to coś dla wszystkich pamiętających te czasy, a szczególnie Mefja, któremu retro klimatami osobiście rozjebuje mózg
OGr Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Jak rozjebiesz to Ci poskladam nowy :-) Naciapane z sedesu ...
wladi Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Nie no Fiesta to już klasyk, mistrzostwo świata:slina:
Arkadiush Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Kaju to są nasi chłopacy nie można ich się wstydzić ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- Jak rozjebiesz to Ci poskladam nowy :-)Naciapane z sedesu ... w naszym klubie znajdziemy każdego kto w czymś pomoże:wink:
MAGIC87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Specjalnie dla was gość specjalny :polew::polew: Mefju i czorny Weź mi już ich, bo laptoka rozyebie ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ---------- 10 lat temu to był jak był protector na Lotniczej:decayed: Piękne muzyczne czasy... Ja na lotkę się niestety nie załapałem, ale staroprzygodzką odwiedzałem często No to coś dla wszystkich pamiętających te czasy, a szczególnie Mefja, któremu retro klimatami osobiście rozjebuje mózg ,,rurka'' klubbheadowe klimaty
Arkadiush Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 tymczasem jeden z naszych kolegów na imprezie :polew:
kaju Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 Dokładnie "rurka" czy "garnki" - te czasy już nie wrócą... Ale są ludzie, są nuty, są wspomnienia...
MAGIC87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 tymczasem jeden z naszych kolegów na imprezie :polew: ja wczesniej miałem seata ibize wiec odpadam:decayed: który miał golfa??
kaju Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 tymczasem jeden z naszych kolegów na imprezie :polew: to ty?
Arkadiush Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 ja wczesniej miałem seata ibize wiec odpadam:decayed: który miał golfa?? audi to mój 1 car ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- tymczasem jeden z naszych kolegów na imprezie :polew: to ty? nie jeździłem golfem 2
MAGIC87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Oli B5 jedziesz na ten zlot czy nie? wciskaj ,,5'' i albo jedziesz albo Osama
kaju Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 ja wczesniej miałem seata ibize wiec odpadam:decayed: który miał golfa?? Matka ma trójke ja miałem szaloneza driftoloneza poloneza 90 koni - pyeahrdolony był taki wściekły, że w trzy miesiące cztery mosty zarżnął, przy piątym (jedyny, którego nie spawałem ) po tygodniu przy 160 rozrząd się przestawił i jak tłok wykoorwił w maske i zaśpiewał "Anielski orszak niech mą dusze niesie"
Arkadiush Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Oli B5 jedziesz na ten zlot czy nie? wciskaj ,,5'' i albo jedziesz albo Osama Oli daj namiary zadzwonimy do mamy ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- ja wczesniej miałem seata ibize wiec odpadam:decayed: który miał golfa?? Matka ma trójke ja miałem szaloneza driftoloneza poloneza 90 koni - pyeahrdolony był taki wściekły, że w trzy miesiące cztery mosty zarżnął, przy piątym (jedyny, którego nie spawałem ) po tygodniu przy 160 rozrząd się przestawił i jak tłok wykoorwił w maske i zaśpiewał "Anielski orszak niech mą dusze niesie"
sysek27 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 ja wczesniej miałem seata ibize wiec odpadam:decayed: który miał golfa?? Matka ma trójke ja miałem szaloneza driftoloneza poloneza 90 koni - pyeahrdolony był taki wściekły, że w trzy miesiące cztery mosty zarżnął, przy piątym (jedyny, którego nie spawałem ) po tygodniu przy 160 rozrząd się przestawił i jak tłok wykoorwił w maske i zaśpiewał "Anielski orszak niech mą dusze niesie" Nie uwalę z Tobą :nabijasie::nabijasie:
MAGIC87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 21:15 i koniec widzów. temat ucichł to ze Cwiara nie pisze to rozumiem bo mierzy własnie ile tej wódki wejdzie do bagaznika, Kaju dzowni po dziewczynach i zalatwia dla kazdego po 3 BTW Sysiek jedz bez zony:decayed:
kaju Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 to ze Cwiara nie pisze to rozumiem bo mierzy własnie ile tej wódki wejdzie do bagaznika Mówiłem, że z rozlewni ciężarówke zamówił gości się w Sogo
Rekomendowane odpowiedzi