Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak wyrezac reczna regulacje w lampach BIXENON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widziałem są nawet poniżej tej ceny co andri3 podał , tylko że w UK allegro nie ma :decayed: a ja myślałem że może na ebayu wyrwał :wink:

Opublikowano
  • Autor

No to niezla dziura - w IE mamy allegro :polew:

Opublikowano

widziałem ale bieda tam jak nie wiem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Bo wszystko schodzi jak cieple buleczki - silniczki po 18zl :decayed:

Opublikowano

tak jak Krzysiek mowiles, ktos zweszyl okazje i ceny poszly w gore odrazu

Opublikowano

A zaglądałeś na wcześniejszą strone?

Opublikowano

tak. płytki widzę,

ten pierwszy typ silniczka który wkleiłem jest dobry tak ?

Bo te inne mają inny, bardziej kwadratowy kształt dlatego się pytam

Opublikowano

Wjaki sposob zmieniles kostke??da sie ja jakos rozebrac czyu poprostu odcioles kable i polutowales?? :facepalm: ok niebylo pytania da sie wyciagnac piny ze srodka:D :naughty:

Opublikowano

piny wyciagasz normalnie nic nie ucinasz

szpilka lub cos cienkiego podwazasz blokade pine i wyciagasz

tak robisz z 3 pinowa i 4 pinowa z bixow

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dobra, silniczki z passata b6 mam. Teraz zostało dorwać silniczki od zwykłych lamp a4 b6. Ma ktos namiar ?

Opublikowano

a Ty nie miales swoich zwyklych lamp przypadkiem?

a jak nie to allegro, choc po tej zmianie ja tam nie moge nic znalesc

Opublikowano

zwykłe sprzedałem ;)

Opublikowano
  • Autor

Poczekaj do soboty - wyciagne lampe i sprawdze czy da rade podlaczyc te z VW - ja nie mialem czasu i przelozylem srodek

Jak nie da rady to poradzimy z silniczkami :wink: cos tam mam na stanie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie mam mały problem a raczej pytanko:) Chcę zaopatrzyć swoją A4 B6 w Bi-xenon a obecnie na pokładzie mam zwykłe lampy. Tutaj jest temat coś dla ludzi co też mieli zwykłe lampy i regulację ręczną a teraz mają BI-XENON. Tak więc czy przy wymianie lamp wszystko pasuje p&p, czy trzeba coś z kostkami robić, jakieś adaptery czy coś w tym stylu? Bo na internecie widziałem jakieś przejściówki z lamp zwykłych na bi-xenon. Jeszcze jak z tym kodowaniem? trzeba kodować, żeby to świeciło?

Opublikowano

kostki pasuja p&p ale z lewej strony musialem dolutowac troche kabla bo bylo doslownie na styk i byl naciagniety na maxa

kodowanie jak masz bixy mozesz zrobic jak najbardziej

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie. Miałem zwykłe lampy a zakupiłem xenon (nie bixenon). Poprzekładałem silniczki ze zwykłych lamp i niestety regulacja nie działa :( Muszą być silniczki od passata? Jak to podłączyć? W lampie są 4 kabelki a w silniczku 3. Biały zostaje niepodłączony?

Problem regulacji xenonu z kabiny rozwiązany :decayed:silnik w xenonie ma 4 piny, w zwykłej lampie H7 na 3 piny. Wyjmujemy silniczki wraz z kostkami (3 pinowymi) z lampy H7 i przekładamy do ksenonów. Musimy zmienić podłączenie kabelków. Kolory w kostce: 1.Czarny 2.Brązowy 3.Niebieski.

Opublikowano

czytam i czytam i tutaj jest tylko o wyrezaniu i podlaczeniu silniczkow,teraz tak mam bixy ale nie posiadam panelu sterowania w kabinie i wie ktos jak calosc ogarnac?chodzi mi o takie poziomowanie reczne od a -z robil ktos od podstaw?

Opublikowano
czytam i czytam i tutaj jest tylko o wyrezaniu i podlaczeniu silniczkow,teraz tak mam bixy ale nie posiadam panelu sterowania w kabinie i wie ktos jak calosc ogarnac?chodzi mi o takie poziomowanie reczne od a -z robil ktos od podstaw?

A fabrycznie co miałeś? xenon? Jeśli nie masz regulacji poziomu z kabiny to wygląda jak by było fabryczne autopoziomowanie.