Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

BMW 525D E39 2002r czarny sedan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PABLO :facepalm:

Wiem doyebałem :grin:

spoko do BT da rade jechać, wypuszczają , ja e60 byłem dwa lata temu :wink:

---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

PABLO :facepalm:

Wiem doyebałem :grin:

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ----------

Fajny wypas, choć w e39 nie ciężko o udogodnienia. Świetne przytulne wnętrze i jedyny słuszny kolor.

Do b5 nie ma co porównywać bo to nie ta klasa, szkoda tylko że nie 3.0D

Bezawaryjności:wink:

No szkoda że nie 530D zwłaszcza ten 194KM ale tutaj można zrobić program na taką moc z tego co czytałem i ważne że nie ma słynnych klapek kolektora.

Ten 2.5d i 3.0d różnią sie tylko pojemnoscia a w e39 sa pancerny bo kolektor wydechowy zeliwny a np w e60 jakiś stop dziwny i pękają , kolektor ssacy bez klapek czyli nic sie nie urywa , brak dpf ...same plusy , łac dobre paliwo bo to jednak cr i cieszyć sie dresem :wink:

Opublikowano

super Pablo ze udało sie kupic, jest miejsca w środku w porównaniu do b5 co nie:naughty:

Opublikowano
  • Autor
lac dobre paliwo bo to jednak cr i cieszyć sie dresem :wink:

Kumpel co ma taką samą twierdzi że Shella zalewać, co o tym myślisz?

---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ----------

super Pablo ze udało sie kupic, jest miejsca w środku w porównaniu do b5 co nie:naughty:

Najlepsze stwierdzenie było na spocie jak boseron usiadł z tyłu i powiedział "kuźwa tego mi brakuje w B7" :grin:

Opublikowano
lac dobre paliwo bo to jednak cr i cieszyć sie dresem :wink:

Kumpel co ma taką samą twierdzi że Shella zalewać, co o tym myślisz?

-

Wazne zeby była pewna stacja paliw - na shell tez potrafią oszukać - toc to Polska :wink:

Opublikowano
załóż ledowe ringi i xenon, i można już szaleć na całego :kox:,bezawaryjności !

jeszcze dołożyłbym ciemne szyby i UK blachy i nikt ci nie podskoczy na dzielnicy :naughty:.A tak serio to super wozidło jest bujana na całego :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dodałem jeszcze 3 zdjęcia.

Opublikowano

W końcu porządna fura :decayed:

Z tym wydechem faktycznie coś trzeba zrobić, bo ktoś przesadził.

No to Radości z jazdy życzę.

Opublikowano

Pablo to wsadz w ringi - tam jest po jednej zarowce ba9s na stronę - dasz to i bedą białe ringi :kox:

LED CAN BUS H6W BAX9S H5W BA9S 9 SMD SZ-N JAFRA (3189192849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
  • Autor

Taką bym mógł zapodać np w halogen tylko pytanie czy podejdzie :eusathink:

A ringi to myślę coś takiego kupić tylko muszą być do polifta :arrow2:RINGI LED SMD BMW E36 E46 E39 E38 DRL DZIENNE MOC! (3143057858) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tu jest to polifta :arrow2:RINGI SMD BMW E39 LIFT HIT MEGA JASNE DRL JAFRA (3178448685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jutro sprawdzę w Krk w firmie co zajmują się ksenonami i oświetleniem czy posiadają takie w ofercie bo jednak wolałbym takie do jazdy dziennej niż zakładać markery jako pozycyjne.

Opublikowano

No ale wpolifcie sa juz ringi wiec nie wiem jak miałoby sie to montować ... A Ori w ringach masz zwykła żarówke ba9s i wsadzisz odpowiednik ledowy i masz biel :decayed:

Co do halogenow to ta firma ma rożne żarówki o rożnych barwach wiec napewno sobie cos dopasujesz - ja w hlogenach mam to :

GPT PLASMA WHITE HID XENON H8 35W RINGI BMW JAFRA (3168728463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a świeci to tak:

imag0038tq.jpg

---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ----------

No to co wkleiles do poliftamoze i fajne ale wymaga chyba w ingerencję budowy lampy :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
No to co wkleiles do poliftamoze i fajne ale wymaga chyba w ingerencję budowy lampy :kwasny:

No właśnie muszę się dowiedzieć jak to z ich montażem będzie.

Opublikowano

jest piekna, klasa sama w sobie

Opublikowano

to cza było chociaż a8 4.2 sobie sprawić:decayed:

bmw ładnie utrzymane, bezawaryjności

Opublikowano
  • Autor
to cza było chociaż a8 4.2 sobie sprawić:decayed:

bmw ładnie utrzymane, bezawaryjności

Brat nie chciał A8 bo droższe w utrzymaniu więc się skupiliśmy na E39 :)

Opublikowano

fajne 5er :kox::kox::kox::kox:

chrom całkiem out i będzie miazga

Opublikowano

uwielbiam e39 w m pasztecie na full wypasie i duzej navce:wink:

Opublikowano

Bardzo ładna :shock3:. Jasny środek i czarny lakier to jest najlepsze połączenie :kox::decayed:. Jak wrażenia z jazdy?

Opublikowano
  • Autor

Duża różnica wiadomo bo inna klasa auta, super tłumi nierówności, auto płynie.

W A4 przy 150km/h jest juz w miarę głośno a tutaj cisza.

Tak samo nadsterowne a nie podsterowne jak A4, zakręty z łatwością się pokonuje.

Co do mocy to podobnie idą choć A4 jest lżejsza to beta nadrabia momentem, katalogowo mają podobnie do 100km/h

Ale można zrobić program na ok 200KM to już ma poniżej 8s więc jakoś by jechało.

Opublikowano

Bardzo fajna zmiana. Zawsze jaralem sie komfortem w tym aucie... jest niesamowity.

Opublikowano

Dobra gablota :wink:

Też nad taką myślałem ale trafiło się przypadkiem ładne B6 i tak zostało :decayed: