Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

BMW 525D E39 2002r czarny sedan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żeby to była b7 z takim środkiem to byłoby bardzo zacnie :slina::wink:

Opublikowano
jest i dresowóz! :kox:

+1 :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Dresowóz daje radę, po mieście mam 8.2 spalanie więc nie jest źle przy takiej budzie.

Opublikowano

łeb już ogoliłeś, golda na szyje masz ? dresy kupiłeś ? A no i jeszcze Ci blond laseczki brakuje :grin:

spoko autko, gangsta na pełnej piździe :kox: tylko takie małe "ale" mam, jak ty wjedziesz w takich warunkach jak w tym roku pod Stasinde, buhahahaha chyba tyłem

Opublikowano

bardzo zadbana sztuka :thumbup1: dobrze ze nie poszla na taxi :wink: kiedys szukalem takiej 5 , ile dales? moze pw

Opublikowano
  • Autor
łeb już ogoliłeś, golda na szyje masz ? dresy kupiłeś ? A no i jeszcze Ci blond laseczki brakuje :grin:

spoko autko, gangsta na pełnej piździe :kox: tylko takie małe "ale" mam, jak ty wjedziesz w takich warunkach jak w tym roku pod Stasinde, buhahahaha chyba tyłem

Dresy jakieś tam są tylko muszę poszukać, kieta jest ale na ręce bo na szyję zgubiłem wieki temu i jest brunetka bo w blondynkach nie gustuje choć są wyjątki Haha

No z tym tyłem to zobaczymy jak będzie :D

Pierwsze moje auto to był rwiący asfalt tylnym napędem malczan xD ^^ :polew:

---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

bardzo zadbana sztuka :thumbup1: dobrze ze nie poszla na taxi :wink: kiedys szukalem takiej 5 , ile dales? moze pw

Poszło PW.

Opublikowano

Dresy jakieś tam są tylko muszę poszukać, kieta jest ale na ręce bo na szyję zgubiłem wieki temu i jest brunetka bo w blondynkach nie gustuje choć są wyjątki Haha

No z tym tyłem to zobaczymy jak będzie :D

Pierwsze moje auto to był rwiący asfalt tylnym napędem malczan xD ^^ :polew:

---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

Poszło PW.

Łooooo to sorry nie wiedziałem że ty masz taaakie doświadczenie z mocnymi RWD :grin:

Opublikowano

W BT da rade , od czego jest niższy poziom tam gdzie s6 stało :wink: Ja byłem e60 dwa lata temu i dało rade dojechać i wrócić bez zaliczenia rowu :wink:

Opublikowano
  • Autor

Po tych 10 dniach jazdy bemką pojeździłem teraz naszą A4ką i czułem się jak w gokarcie :grin::grin::grin:

Małe to to i zwrotne w ciul:decayed: Człowiek szybko się odzwyczaja od poprzedniego auta, jeszcze myślałem że poszło sprzęgło bo tak zawsze na górze brał :grin:

Nie wiem czy teraz na mniejsze auto bym się przesiadł:doh: Taką A8 D3 jak ma Paweł (Nowak_zg) chętnie bym przetestował i porównał wyższy poziom komfortu :kox:

Opublikowano

Ja właśnie szukałem kiedyś e39 - komfort lux, ale jak wsiadłem do E46 to ... e39 to ponton. Duży ponton. MI to nie odpowiadało wtedy.

Opublikowano
  • Autor

No jest ponton :grin:

Po 3 latach jazdy na 19" po Krk teraz mam gdzieś nierówności i wyboje :decayed:

Opublikowano

Fakt, do tego się człowiek przyzwyczaja szybko.

ja ostatnio swoją rzuciłem lekko na glębę i na nowa muszę się uczyć parkować przy krawężnikach i wyglądać dziur w jezdni :kwasny:

Ale cóż, takie życie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ja też uważam bo na styk najeżdża na krawężniki ale wolę nie ryzykować, tak samo z cofaniem, inaczej lusterka oddalają niż w A4 i trzeba się przyzwyczaić, te czujniki faktycznie pomagają bo jak nie one to chyba raz bym zawadził pod garażem na początku.

Opublikowano

lubie e39 polifty ;) tylko szkoda ze bez m-pakietu ....

kolega ma wlasnie czarnego sedana polifta e39 indivuduala z takim samym zestawieniem kolorystyczynym jak ty

czarny sedan tylko ze m-pakiet i kremowe wnetrze ...

wywalisz ten okropny tlumik ;> ?

Opublikowano
  • Autor
lubie e39 polifty ;) tylko szkoda ze bez m-pakietu ....

kolega ma wlasnie czarnego sedana polifta e39 indivuduala z takim samym zestawieniem kolorystyczynym jak ty

czarny sedan tylko ze m-pakiet i kremowe wnetrze ...

wywalisz ten okropny tlumik ;> ?

Oglądałem 3 sztuki w M pakiecie i w każdej coś było nie tak, to z zewnątrz zniszczona a inna coś z silnikiem itd więc wolałem kupić pewne auto i zadbane a M pakiet zawsze można dołożyć ;) Ale czy będzie to się okaże bo nie wiem ile tym będę jeździł.

Tłumik tak jak pisałem w 1 poście pójdzie do wywalenia, muszę kupić ori puszkę i ewentualnie dospawać takie końcówki jak mam w A4ce o wiele lepiej by to wyglądało.

Opublikowano

Piekne wnetrze i zadbane:slina: sam szukalem swego czasu 5 ale w M pakiecie

Opublikowano

Teraz to możesz już na siksy jechać :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Piekne wnetrze i zadbane:slina: sam szukalem swego czasu 5 ale w M pakiecie

Fajnie że się podoba, chodzi mi po głowie pierwszy mod a dokładnie kiera M5 oczywiście po lifcie:wink:

Muszę się dowiedzieć jak z montażem czy nie ma jakiś różnic w wielkości wieloklinu tak jak w przypadku gdy montowałem w A4 od Ski itd, by wszystko działało jak trzeba.

3212344812

l013z.jpg

Brałem pod uwagę jeszcze od M pakietu po lifcie jak ta niżej.

3216713281

---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ----------

Teraz to możesz już na siksy jechać :decayed:

Szkoda skóry bo jeszcze któraś szpilką przejedzie :decayed:

Opublikowano

kaażda ta kiera 3 ramienna z multifunkcją dobrze wygląda :wink:

Opublikowano

Zawsze podobało mi się poliftowe E39 w sedanie :kox: i ten wzór 17-ek

Gratuluję zakupu :thumbup1: