Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Avant S-Line Plus|176PS/368Nm|DRLh7|CLH|RNSe|320/280|Bluetooth|Grzana kiera...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A skad tam podziekowania dla mnie ??????

Opublikowano
  • Autor

Haha Tomek, a kto na Renku do mnie przyjechał i heble sprawdzał.......no i tarcze załatwił, dobrą radą służył???

Opublikowano

Noooo.... to pamiętam ale nic takiego nie zrobilem

Opublikowano
  • Autor

No niby nic, ale wiecej niz trojmiejscy mechanicy.

---------- Post dopisany 04-05-2013 at 07:13 ---------- Poprzedni post napisany 03-05-2013 at 20:00 ----------

Kolejny modzik zaliczony. Nie wiem, jak Was, ale mnie irytuje pęk kluczy itp., więc kupiłem sobie alarm z pilotem i kluczem typu scyzoryk. Mimo złych opini zaryzykowałem. W Borze miałem podobne rozwiązanie i przez 3 lata smigało.

Troszkę zabawy było z przełożeniem samego grotu, nie chciał wyjść bolec zabezpieczający. Ale udało się. Później zabawa małym pilniczkiem i wszystko spasowane. Wszystkie funkcje zachowane, poza otwieraniem klapy bagażnika. Za to dwie mega głośne syreny, jak ryja rozedrą to cały blok wstaje ;-)

Piloty te nowsze, ale troche inne niż ori. Być może uda się bebechy przełożyć i bedzie OK.

3171509366_2.jpg

Opublikowano
kolego,to nie ciebie widuje często na Renku przy cytrusach?

Tak, zgadza się. A niech zgadne, Ty śmigasz czarną b7 w avancie. Kiedyś chyba nawet zamieniliśmy dwa słowa, ale mogę się mylić ;-)

to ja,2x w tyg tam jestem,u kazika robie zakupy,gadaliśmy cze nie,nie pamiętam,w każdym razie trzeba bedzie pogadać ;)

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie. Zresztą tak fajną B7 nie często się widuje. W każdym razie jak wylukam Twoją furke, to postaram się ogarnąc chwilkę i podejśc na bajerkę. Zresztą pracuje obok.

Pozdrawiam

Opublikowano

a dzieki:hi:,Twoja też zacnie wygląda:wink:

jutro mamy spota 3M,albo bedzie na matarni,albo u Ola w warsztacie w pruszczu,mógłbyś wpasć:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem, jak sie ogarne z czasem. Ale dzieki za info :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no kolego gratki furmanki :wink: ładne wyposażenie już tam miałeś

często mijam cie na spacerowej jak z zielonego rynku wracam :wink:

plany jak najbardziej no i powodzenia w modach muszę przyznać ze z daleka rzuca się w oczy:decayed:

pozdr

Opublikowano
  • Autor

a koleżanko dzięki, dzięki. Pewnie jak wracam z pracy, to mnie możesz gdzies na Spacerowej wypatrzeć....Pozdrawiam cieplutko ;-*

Opublikowano
a koleżanko dzięki, dzięki. Pewnie jak wracam z pracy, to mnie możesz gdzies na Spacerowej wypatrzeć....Pozdrawiam cieplutko ;-*

pewnie tak :wink: to do nastepnego spotkania ja latam nuna moja lub bialym vitem :decayed::grin: pozdrawiam :wink:

Opublikowano

świetna jest. Dobrze pasują te końcówki Ultera

Opublikowano

Grzechu, kiedy robimy tył ? :wink:

Opublikowano
  • Autor

Haha, pamiętasz, miło. Dzięki wielkie, ale już ogarnąłem temat. Znalazłem mechanika, który wiedział w czym rzecz. Nazwał to chyba odpowietrzaniem grawitacyjnym.....o ile dobrze pamiętam. Poprawa jest znaczna, ale kazał za jakiś okres podjechac na ewentualną bezpłatną korektę - jeśli takowa będzie potrzebna.

Pozdro

Opublikowano

widzę kolega w moich rewirach sobie majówkował i fotki nad zatoką porobił, fajna B6-ka :wink:

Opublikowano

konkretna b6 i czarny front,super wyszło

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie............zatoka, to chyba najlepsze miejsce na jakies konkretniejszy focisze. A jak jeszcze pogoda dopisze, to już wogóle baja ;-)

Opublikowano
Dzięki Panowie............zatoka, to chyba najlepsze miejsce na jakies konkretniejszy focisze. A jak jeszcze pogoda dopisze, to już wogóle baja ;-)

mówisz dobre miejsce na foty :eusathink: to trza tam jakąś sesje ogarnąć :decayed::naughty:

Opublikowano

No właśnie chcemy się z chłopakami ugadać jak będzie pogoda i popstrykać ładne fotki np przy zachodzie słońca:jerk::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ooo i to jest mysl. Jestem jak najbardziej za. Tylko utrafic pogode...