blagie Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Witam Chciałbym zaprezentować moje skromne czarne audi. Auto zakupiłem niecały miesiąc temu. Co do wyposażenia jest "narazie" skromne ale mam pewne plany co do auta ale o tym za chwile. Obecne wyposażenie: - 2x elektr. szyby - klimatronic 2 strefowy - esp - abs - skórzana kierownica - FIS - podłokietnik - dzielona tylna kanapa - 6x Airbag - tempomat i to chyba tyle Jakie mam plany: - montaż xenonów - wymiana przednich foteli na podgrzewane i w pełnej regulacji - obszycie foteli skórą w połączeniu z alcantarą + obszycie boczków drzwi alcantarą - montaż DRL - wymiana zegarów na kolorowy FIS - montaż navi - bose - wymiana zderzaków na S-line - montaż elektr. szyb z tyłu - montaż haka - comming/leaving home - fotochromatyczne lustra - składane lusterka - przyciemnienie szyb i może coś jeszcze mi się zachce oto kilka fotek:
blagie Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 silnik + skrzynia mam nadzieje ze nie będzie aż takiej tragedii
talaksonik Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Do planów dodałbym wymianę włącznika świateł
Wandej Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Duzo oleju spala? Jak pomodzisz będzie git:) Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
blagie Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 wyłącznik świateł już dawo wymieniony tylko zdjęcia stare a co do spalania oleju to zrobiłem już nią 1500 km i stan cały czas taki sam
Wandej Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 wyłącznik świateł już dawo wymieniony tylko zdjęcia stare a co do spalania oleju to zrobiłem już nią 1500 km i stan cały czas taki sam No to zdrowa bicz jest:thumbup: Tylko lej albo 5w40 albo 5w50 Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
andr3i Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 witamy w klubie powodzenia w modach bo troche dlubania bedzie przed Toba
Rekomendowane odpowiedzi