Booster Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wygląd wydechu akurat ma mniejsze znaczenie, bardziej chodzi o jego funkcjonalność przy okazji wpadła atrapa od Esy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Mega projekt:slina: Nie myślisz o tym żeby wywalić znaczki i zrobić z niego sleepera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 znaczki pójdą out jak tylko umówię się z Bieńkiem na polerkę całego auta:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 gratuluje furki :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja bym wywalil ten znaczek ze starej S4 B5... kompletnie nie pasuje. Wydech niestety, ale wyglada strasznie slabo. Wystarczyloby wrzucic koncowki ultera 90-100mm i byloby duzo lepiej [koszt niewielki]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 jak dla mnie wszystko jest ok:wink: wywalic oznaczenia a koncówki bym zostawił... kazdy pomysli ze ,,festyniarski'' projekt a okazuje sie znikajacym punktem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major13 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 jak dla mnie wszystkie mody na + . powodzenia w dalszych modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 313KM z AVJ-ta?:slina::slina: bravo :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 z końcówkami wydechu nie jest aż tak źle, jak są wyczyszczone to w miarę wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 geometrie z tyłu masz ok? na kazdym foto dziwnie mi wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 jest ok, złudzenie przez słabej jakości zdjęcia:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszm41 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Nie wiem Po Co bawic w taki tunning jak można gotowe rs4 lub s4 kupić. No ale 315km z 1.8 respekcik :-) Gesendet von meinem LT28h mit Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 wydechy na żywo wyglądają bdobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 co spoiler masz na klapie? ABT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 MS, trożkę masywniejszy od Esy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 fura konkret no i kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16hmc16 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Furka mistrzostwo świata i okolic:D obecnie też kończę podobny projekt zostało tylko sprzęgło i wystrojenie+ oczywiście Lunch Control:D a Pytanie do Ciebie ile kosztowało Cię sprzęgło? i czy 2-mas został? a zegary dodatkowe chciałeś w tym miejscu? zdaje mi się, ze trochę nie wygodnie zerkać do dołu:D? ale to tylko moje odczucie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 mocny dociski i tarcza spiekowa 6-cio łapkowa od Radzikowskiego - 1500pln dwumas został seryjny i jak narazie daje radę. Zegary są trochę w niewygodnym miejscu, w wolnym czasie zostaną przerzucone na słupek, bo na desce to trochę słabo wyglądają ---------- Post dopisany 08-06-2013 at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2013 at 08:37 ---------- Wczoraj wpadły nowe Recaro, ale po jeździe próbnej stwierdziliśmy że są trochę niewygodne a tak na serio: i przy okazji nakładki RS4 jak znajdę dłuższą chwilę to zrobię dokładniejsze foty taboretów:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łęga Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi